Merhaba bayanlar. Eşimle bugün yaşadığımız kavgada, kızıma dönüp herşeye senin için katlanıyorum dedi, ben de ona kimseye katlanmak zorunda değilsin işte kapı dedim, burası benim evim gidecek olan biri varsa sensin dedi. Tapu onun üstüne diye her kavgada bunu söylüyor. Cevap olarak ne vereyim de sussun. Teşekkürler. (Bu arada ev ortak alındı. Ben de çalışıyorum.)
Evet haklısınız. Birşey deyince bana pedagog hanım konuştu ayy diye dalga geçiyor.Çocugun onunde kavga etmeyi degil de, laf sokmayi dert ediyorsunuz.
Tebrikler.
Yalnis anlamayin lutfen ama coxuk icin biyle tartismalarin oldugu anne baba yani mi iyi yoksa anne baba evi farkli tartismalarin olmadigi karsilikli saygisizlik olmayan 2 ayri ev mi daha iyi bi dusununBizim evliliğimiz gerçekten artık bitik, çocuk için sürüyor, çünkü bana karşı ufacık bi adımı görsem koşarım ama her an dalga geçen, hiç bir şeyimi umursamayan, her an kaba davranan, ite kaka giden bi adam var. Bunun yanında kendi bayan arkadaşlarına da oldukça kibar. Sorunca da sana nazım geçiyo diye kabayım der ne alakaysa.
Eşiniz size saygı duymuyor.Evet haklısınız. Birşey deyince bana pedagog hanım konuştu ayy diye dalga geçiyor.
Valla kendimden korkuyorum bazen çünkü ona zarar vermek istiyorum yumruklamak, yada laflarımla canını yakmak ha bazen de yapıyorum laflarımla. Ama keşke sizin yazdığınız gibi yapabilsembu salakca sözlerden daha ciddi sorunlarınız var. Ayrılık kelimesi dilinize pelesenk olmuş ve birbirinizi tahrik edip kırmaktan başka bir işe yaramıyor ve anladığım kadarıyla bu durum karşılıklı. Yani o size saygı duymadığı gibi siz de ona duymuyorsunuz. Boşanma gibi bir şey söz konusu değilse ayrılık konusunu gündeme getirmeyin. Ev benim evim diyorsa" hadi oradan moloz" diye kahkahayı patlatın ciddiye alıp üzülürseniz ona sadece sizi incitme fırsatı vermiş olursunuz. Başka şeylerde de öyle. Hemen neden kapıyı gösteresiniz ki yani. Laf konuştu bal kabağı peh. Diyebilirsiniz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?