Burası benim evim diyen erkek!

Madem ki ite kaka yürüyor sana karşı saygısız sevgisiz kaba oturt önüne kızım için evlilik yürümez evi satın parayı 2 ye bölün 1+1 ev alıp çocuğunla yaşa zaten çalışıyormussun da ona karşı bir ihtiyacında olmaz bu kelimeleri duymak zorunda da kalmaz sana katlanmak zorunda da kalmaz sektirsin topunu

Bugün boşansak evin yarısı benim unutma benim paramı da yiyorsun ama ev benim diyorsun yüzsüzce diyin

Adam cocugun onunde bunlari soyluyor, kadin evin ortagi oldugunu nasil ispat edeceğinin derdinde.. Pes..
Surekli kendini suclayan bir bireyin temellerini attiginizin farkina varirsiniz umarim bi an once..
Yazik cocuga..
SÜREKLİ KENDİNİ SUÇLAYAN BİR BİREYİN TEMELLERİNİ ATMAK! Ne kadaracı ama doğru

SÜREKLİ KENDİNİ SUÇLAYAN BİR BİREYİN TEMELLERİNİ ATMAK! Ne kadaracı ama doğru
Benim annem de babamla tartismalarinda beni suclardi, hic alakasi yokken hem de.. Uzun yillar kendimi suclu, hatalı, yanlis bi çocuk olarak gordum ve senelerce en hakli oldugum durumlarda bile ezildigim oldu, buyuk kismini aşmış olsam da yer yer izlerini goruyorum hâlen hayatimda..
Coguna sorsan o cocugu dusunerek devam ettiriyolar evliligi, cocuk icin boşanmıyorlar filan; cocuga aslinda ne buyuk zarar verdiklerinin farkinda degiller..

Çocuklar çok güçlü deniliyor ama aslında anlamlandıramadıkları için duygularını, yok sayılıyor. Acısı da bir ömür çıkmıyor. Aslında bilsek sevginin aşamayacağı hiç bir sorun yok, içimiz sevgiyle dolu olsa.. Neyse.. Umarım artık çok güzel bir hayatınız vardır

Kainatin özü sevgi.. Katiliyorum size..
Cok sukur mutluyum, guzel bi hayatim da var, Allah bugunumuzu aratmasin :)

Davayı açınca görürsün ev kiminmiş diye. Şerh koydur mutlaka ama mutlaka

Merak ettim siz nasıl tanıştınız mesela siz tanıştığınızda da böyle ufak tefek dalga geçmeleri, tartışmalarınız var mıydı?

bu kadınlar boyle bır hatayı nasıl yapıyor dunyanın bın turlu halı var bugun ıyı oldugunuzla yarın ne olacagınız bellı olmaz bır gecede bıle bosanma kararı alınır ev nıye onun ustune sızde calısıyorsunuz ? neden kabul ettınız bunu ?

evlılık surecınde alınan herseyın ortak oldugunu soyleyın bosandıgında esyalara el koyup nımetlecebılecegını sanma kanunlar kadından yana sen akıllı ol benle ıyı gecın bana bırsey olmaz ama sen donunu bıle yıkayamazsın deyın

bence yanı

su hayatda kımsenın kahrını cektıgıne degmez
eskıdenmıs o gelınlıkle cıkar kefenle gırersın muhabbetı sımdı kadınlar akıllı ayaklarınız ustunde duruyorsunuz mecbur degılsınız cocuklarınıza boyle ıyı annelıgı dogru aıleyı ogretemezsınız onlar ıcın kendınıze bunun yapılmasına ızın vermeyın ne guclu annem var kadın dedıgın guclu olur dedırtın cocuklarınıza.

O işler öyle olmuyo aslanım deyip ensesinede bi tane patlat

Sizin calisip calismamaniz o mala ortak olmayacaginiz anlima gelmez evlilik birligi icinde olan hersey ortaktir zaten esiniz cok itici konusmus. Bir keresinde esim bana bisey demsti ne dedigni tam anlamayip olayi buyutmustum ben para kazaniyorsam sende evde benim yemegimi camasirimi yapıyorsun ben ne kazaniyorsam sen olmasan bi ise yaramaz demsti demeseydi yoksa bende al herseyi basina cal diyip cikip gidecektm sizde oyle soyleyin ev onun olmasi bisey ifade etmez onemli olan siz olmasanz o evde o evin bi anlami kalacakmismi

Çocuğunuz kaç yaşında psikolojisini bu cümle mahfeden her zaman suçluluk duygusu olur yazık biraz küçükse odadan çıkarsaydınız hemen... bence eşinizden önce gidin siz dava açın nasıl olsa çalışıyorsunuz bi şekilde devam edesiniz hayatınıza...ayrılınca evin yarısı sizin olur çekişme çok olursa çocuğun üstünede yaparlar

Bosanma durumunda ev ortak. Bence bir gun evde yokken kiliti degistirin. Hadi bas git mahkemede alirsin hakkini diyin.

Çocugun onunde kavga etmeyi degil de, laf sokmayi dert ediyorsunuz.
Tebrikler.
Ders vermeye degil de fikir vermeye çalışsak diyorum....herhalde bir anne çocuğunun önünde kavga etmek istemez ama olaylar bazen oyle gelişmiyor...konu sahibi arkadaş aynen öyle gidip koydur şerhi bir daha diyebiliyor mu bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…