ayyyy leptap ımmmm sorma yaaşu kk da nelere şahit olmadıkki ilk zamanlar sevdiceğine kavuşmanı dört gözle bekledik sonra nişan fotolarını ... şimdide evini görmek nasip oldu canım çok sıcak bir evin var her şey çok güzel kısa zamanda epey yol katettiniz girişteki aynanı çok beğendim perdelerine çok hoş yeni çıkan grek tüller dimi ?onlar ütüde istemez çok kısa zamanda düğün fotolarınıda bekliyoz rabbim huzur içinde yaşamanızı nasip etsin
ve dilediğiniz kadarda evlat nasip eder inş
düğününde yanında olamasakta kalbimiz seninle
valla kıyıcam:)mutluluklar canım...ama o beyaz koltuklara nasıl oturcaksınız ya ben kıyamam.?
ayy cnm bnm yaa sayende nikah şarkımı buldum:)canım benıııım cok guzel olmus evın ,bir ömür boyu bir yastıkta kocayın ıns.
düğünde dans ederken ben geleyım aklınaa kaydirigubbakcemile3
o an Sumak'ın S'sini bile hatırlamzsın ama olsun :1ninca:
ahh ahh en büyük derdim o zaten.canım benim ya hayırlı olsun evin şimdiden mutluluklar. bu arada yatak odası lamban çok tatlı. ama canım yanlış anlamazsan banyodaki o tuvaleti klozet yapsaydın nasıl kullancaksın öyle
unuturmuyum hiiiç:)çok sıcak bir yuva olmuş mutluluğunuz daim olsun
nikahta ayağına basmayı unutma sakındelikafadulden
saol cnm tşk ederm.bide 2+1 demişsiniz çok büyük geldi gözüme yaw çok hoş olmuş ama beyaz koltuk biraz iddialı bir seçim sanki ama çok beendim ya çok ii döşemeşsiniz allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin
amann meyremcimmmm bşverr yukardada yazdıminanamassin resimlere bakinca ne heveslendim ah ah rabbim hepinize gösterir insallah güle güle otur cok güzel olmus, yanliz beyaz koltuk gösterisi güzel ama bir okadar kullanissiz cocugun olunca en gec ah vah dersinyinede güle güle otur cok zevkli
Evİnİz Çok gÜzel hayılı olsun. Tuvalet benİmde dİkkatİmİ Çektİ oraya pembelİ bİ kapı boncuĞuda takabİlİrsİn hem kapatır o gÖrÜntÜyÜ hemde Çok Şık durur. GÜle gÜle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?