Burası da Benim Aşk Yuvam...

Canım tebrik ederim şimdiden . . inşallah çok ama çok mutlu olursun
Rabbim bi ömür boyu ağız tadiyla oturmayı nasip eder inşallah
Eviniz çok güzel . bembeyaz ve çok ferah Şeniz

hayırlı olsun canım
her şeyin çok güzel olmuş maşallah
yatağın da tam gelin yatağı olmuş :)

canım benim güle güle oturun
huzurla sağlıkla inşallah
şafak 2 he kaydirigubbakcemile3
çok şeker olmuş evin
girişteki dekoratif aynana,
yatak örtüne,
abajuruna,
beyaz eşyalarına bayıldım
hepsini fazlasıyla hak ettiniz ikinizde
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel evin beğendim bitek banyoyu beenmedim kaydirigubbakcemile3 ayy heyecanlanıyo insan yeni bi gelin evi görünce çok tatlııı
Allah br yastıkta kocatsın mutluluğunuz huzurunuz daim olsn

tşk ederm:)
deminde yazdım çeyiz serildi diye mecburen serildi yoksa kırk beyaz boncuk takımlarım var kadifeden
[/QUOTE]

Hımmm anladım canım.görmemişim yazdığınıı pardonn.:teytey:
İyi ve güzel günler sizin olsun inşallah..

öncelikle mutlulukla oturmaniz dilegiyle evin cok hos olmus hersey harika ama bende bu yatak odandaki avizeye bayildim nerden aldin gerci ben yurt disindayim ama belki internet sitesinden falan yurt disina siparis yapan bi yerse alirim yada tr ye gelince izine bakarim bide bu avizenin siyahi yada kirmizisida varmi benim yatak odam siyah kirmizi böyle bisey ariyorum ama burda bulamadim

Canım inanmıyorum...

Her şey ne kadarda hızlı ilerledi maşallah... Daha bi kaç ay önce sadece sohbet ediyorduk tahmin ediyorum ço kyoğunsun göremiyorum artık seni pek...

Çok beğendim ben evini, zevkle döşenmiş belli... Aşk yuvanıza Rabbim mutluluk versin inşallah hep...

Güle güle oturun...

mutluluklar cnm görümlük her şey tamam huzurun mutlulugun bol olsun allah gözlerinizdeki ışıldıyı hiç eksiltmesin opuyorumnanaktan

çokk beğendim canım evini güle güle huzurla oturun inşallah.salonun beyaz çok güzell ben de seviyorum ama cesaretim yok beyaz almaya :)

her şey çok güzel ayrıntılar çok özenli.yatak odandaki makyaj takımına da bayıldım onun markası ne?

heyecan doruklardadır şimdi sende yarın büyük gün.15 ay askerlik,onca hasretten sonra kavusuyorsun sevdiğine mutluluklar..

pırıl pırıl :)

coks evınıyorum adına

evını gormek cok guzeldı

allah agzınızın tadını hıc bozmasın ınsallah !!!

aaaa düğün yarın (yarın diyom ama saat itibariyle bugün)şimdi nasıl heyecan vardır.
Rabbim güzel evinden huzuru eksik etmesin. herşey çok güzel.

miss gibi maşallah
iyi günleriniz olsun sağlıkla mutlulukla oturun inş..
bugunde evleniyormuşsun Allah bir yastıkta kocatsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…