Burası da Benim Aşk Yuvam...

Allah mutlu mesut etsin a.s.
Mobilyaların güzel ama beyaz koltuklarda sürekli oturucaksınız sanırım çok fazla kirlenicek...
Hem oturma odası hem misafir odası için yanlış bi seçim olmuş bence ama olsun önemli olan beğenmeniz..
a.s.

koltukların üstüne ilerleyen günlerde polar falanda alabilriim.
zaten fermuarlı yıkanabilir zaten.yada halı yıkamayla bi sudan geçirilse ayda bi kere yeterli olur.
bide kadife kumaştan çok sorun olacağını sanmıyorum.
zaman göstericek bakalm:)
yazarım memnun kalıp kalmadığımı

bembeyaz saloonn.. off nasil guzel o oyle ya... tek sorun o dantel ortu canim bnce.. ama o da senin zevkin bisey diyemem :)

Rabbim ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin inşaallah canım
Düğününe de az kalmış
Yeni hayatında mutluluklar :1hug:

Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin maşaallah çok güzel

Canım yatak odandakı abajur avıze takım nasıl ıyı aydınlatıyomu fuŞyasını alım dıyorum bende 3 lÜ takımı 2 abajur 1 avıze 85 tl ye sordum sen kaÇa aldın ayy gÖrÜnce daha bı hoŞuma gıttı.

bnde 90 a aldım cnm.
avizeyle alakası yok aydınlatmanınki.
içindeki ampule bağlı.
ampulun voltajını yüksek alırsın

canım hayırlı olsun
ev kendınızın mı
salon takımın cok ferah aydınlık bı hava vermıs
ama perdelerını sıyah fonlu bır seyler dusunmedın mı
gercekten ınsanın bu esaylar koltuk benım demesı kadar guzel bır sy yok

Evin çok güzel olmuş.Özellikle salonun.Bişey diyim ama kızma olur muuu.Dantel koymasan dahamı iyi olurdu acaba
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..

holdeki halıların markası ne bayıldım yaaa.dantelleri çıkar demicem zaten sende kesin çıkarırsın sonra kesn şimdi mecbur gelinevi diye koymak gerekiyor:)güle güle oturun.mutluluklar

ben bilerek salonun heryerini bembeyaz yaptım cnm
tşk ederm.evet cnm ev kendimizin

siyah evi küçük gösteriyor
perdeler tüller vs de beyaz olmasını istedim
beyaz diilde kırık beyaz tüllerim.

Evin çok güzel olmuş.Özellikle salonun.Bişey diyim ama kızma olur muuu.Dantel koymasan dahamı iyi olurdu acaba
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..

tşk ederm:)
deminde yazdım çeyiz serildi diye mecburen serildi yoksa kırk beyaz boncuk takımlarım var kadifeden

cok güzel döşenmiş eşyalar cok şık belli ki zevklisiniz güle güle oturun....
sadece mutfak masası ve sandalyelerini salondan alıp mutfaga sıkıştırsanız daha iyi olur salonda yemek yerseniz temizliği zor olur bence...
bi de keşke tuvaleti oturaklı yapsaydınız canım kapağı olurdu ve daha temiz dururdu cok bi masrafı yok bence otururken yaptırabilirsiniz 150 tl yi geçmez..güle güle otur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…