Burası da Benim Aşk Yuvam...

herseiyin cok güzel dört dörtlük .allah nazardan saklasin iyi günlerde kullann.yatak odanin lambasini cok begendim. güle güle kullan

çok hoşş lambalara ve girişteki aynaya bayıldım ama dantelleri kaldır bence canım böyle modern bi eve alakasız olmuş sanki

tamam tamam bahartlığın yanına rulo peçete folyo için miş tamam anladıım
kullanışı nasıl acaba
kullanışı çok rahat tavsiye ederm:)
herşey süper allah huzur versin inşallah bir ömür boyu...ama beyaz koltuklar için allah yardımcın olsun canım yaa,temizliği zor valla...
tşk ederm
evet biraz zor
şimdi değilde bebek olursa o zaman daha zor olcak:)

canım iyi günlerde oturun
evin çok güzel görünüyooo
bişi sorsam koltuk takımın çok hoşuma gitti markası nedir
modokodan bi mağazadan aldık cnm markası yoktu öyle yani
ist.da oturuyorsan çok yerde var
özellikle modokoda çok bol beyaz koltuk takımları.

çok hoşş lambalara ve girişteki aynaya bayıldım ama dantelleri kaldır bence canım böyle modern bi eve alakasız olmuş sanki
çeyiz düzülmüş haliydi o resimler
e tabikide çeyiz düzülürken dantellerde koyuluyor:)

evin çok güzelmiş güle güle oturun , mobilyalarını ( markalarını) nerden aldın rica etsem yazarmısın?

Allah huzurla oturmayı nasip etsin.görümcelerin ne kdr ince düşünmüş ne mutlu özendim valla alkisalkisalkis

çok güzel. maşallah çok beğendim. peki şimdi kullanımı zor olan ya da sorunlu olan eşyanız var mı?

güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah.

evin güselmiş güle güle oturun canım..
özellikle halıların çok hoş.

herşey çok mutulukla oturmayı nasip etsin rabbim küçük şirin bir eviniz var.

tşk ederm hepinize
halılarım saray halı hepsi cnm.

memnun olmadığım eşyamda yok

soranlar olmuşta:)

allah herkeze daha iiyilerini nasip etsn inş.

tertemiz yeni gelin evi ne güzel herşey yepyeni güle güle huzurla oturun inşallahkaydirigubbakcemile5

cnm çok güzelç özellikle salona bayıldımmm.. bende hep beyaz düşünüyorum ama bazen beni caydırıyolar çok kirlenir felan diye. nasıl kullanışı çok zormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…