Burası da Benim Aşk Yuvam...

life city cim bende avizelere bakıyorumda şu ara, senin salonundaki kristal top top camlı avizelerden alıam salona ve yemek odasına , sen memnunmusun ve kaça aldın , ciddi pahalı çünkü ..

birde kartonpierdeki o göbeğin üzerine takınca görüntü bozukluğu oluyomu ?

herşey harika olmuş ..zaten beyaz evi çok asil göstermiş bende çok beğendim... ve yeni gelin evi olduğu ne kadarda belli ışıl ışıll...Allah kısa sürede boş odanıza tatlı bir bebiş nasip etsin...mutluluklarr

canım evin çok güzel bende 18 ekimde evlendim çamaşır bulaşık makinen ve buzdolabın blender setin benimkilerle aynı:) güle güle mutlu huzurlu bi şekilde oturman dileğiyle...

biz 150 ye aldık cnm.sen kaça baktın?
çok memnunum yok hyr görüntüyü bozmuyor kartonpiyerin.
daha küçükleri daha ucuz
canım evin çok güzel bende 18 ekimde evlendim çamaşır bulaşık makinen ve buzdolabın blender setin benimkilerle aynı:) güle güle mutlu huzurlu bi şekilde oturman dileğiyle...

çok tşk edemr sende yeni ewlenmişsin mutluluklar

lifecity dayanamadım gittim aldım bende
199 tl ye .

ama benimki direkt göbeğin üzerine kombin olmayacak, uzatması var normal avizeler gibi.

canım evin .çok hoşş..güle güle otur ha bu arda bebişlerin olsunda bak görürsün sen o beya koltukları:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

güle güle otur gönül gözü nasıl görmek isterse öyle görürür.daha ne olsun gayet hoş.ilerde allah büyük daha büyük bir eve çıkarsınız şuan zaten iki kişisiniz ve ayrıca ben kutu gibi evleri çok severim.eşya gelir eskir gider yenisi gelir bunlar boş şeyler önemli olan içinde muhabbet sevgi saygı huzur olsun.mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…