Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

selam ...gerçekten sizi çok iyi anlıyorum... dagınıklıgı bende pek sevmem ama sizin amacınız şu an hayatınızı kurtarmak için okumak .hem okuyup, hemde ev hanımı olmak kolay degil.bende çalışırken her işimi yetiştiremiyodum.... ...aman iş hiç bitmez valla bacım yapıyoz yapıyoz yine aynı oluyo ev ertesi günü.sanki afferim diyorlar...insan çok titiz oluncada kafayı sıyırıyo ...arada dagınık olmak iyidir...

adasim beni anlamissin cok tesekkur ederim.. Normal okula gidip gelince yine bu hale gelmiyor ama o zaman esiminde benim de sinavlar odevler yigilmis bi haldeydi... yoksa cerkes kiziym elimden her isin en iyisi gelir valla :sm_cool: her seyin fazlasi zarar iste.. titizliginde pasakliliginda..

yok canim nie alinayim cidden igrenc yani dogru soluosun... ben daginiklik konusunda asiri hassas biri deilim yani hersey kitap gibi olsn die hic bi zaman ugrasmam temizligi ayri tutuyorum ama tabi evin o hali cok rahatsiz ediyodu benide daginiklik sinirini asmis durumdaydi sukur artik o hale gelmeden el atiyorz...:lepi:

burda ki sert eleştiriler korkuttu tabi seni canım birazdayerimseniben

Benim yurtdisinda okudugum dönemlerde bir arkadas vardi aynen böyle asiri daginik ve hic temizlik yapmazdi:) Ama cok tatli bir kizdi ya cok severdim. Yurtta kaliyorduk, Allah'tan odalarimiz/banyomuz mutfagimiz ayriydi. Ben aksine cok derli topluyum, raftaki kitaplarim bile ayni hizada olacak ve nerdeyse hergün evin tozunu alirim, Arkadas gelirdi odama arada, bazen 5dkligina ugrardi ama o 5 dakika icinde odamin altini üstüne getirirdi:)) isteyerek yapmiyor tamamen aldigi seyleri yerlerine koymadigindan oluyor bu. Hatirliyorum yurttan ayrilacagimizda, ben dis kapiyi sabunlu suyla silerken bana bakip kafa salliyordu sen delisin diye:) Sonra bunun odasini temizlemeye gittim yardim istedi, Allah'im Yarabbim wcdeki aynayi 4 ay hic silmemis ve ne kadar ugrassamda aynadaki izler cikmadi:))
Heyt be ne günlerdi. Simdi bu resimleri görünce o arkadas geldi aklima:) tabi sen onun yaninda baya bi derli toplusun o daha fenaydi:) Yerlerde elbiseler, kalemler kagitlar, seker/sakiz kagitlari ne ararsa üst üsteydi:)

Ben bu resimdeki gibi bir eve tahammül edemem ama seni medeni cesaretin ve dogalligindan dolayi kutluyorum arkadasim. Güle güle otur;)

ne korkcamm teker teker gelinnn :oklava: saka bi yana korkmaktan ziyade mahcup oldum aslinda...:kedi:

olma kız insanlık hali sen sert yorumlara bakma herkesin bi pis dağanık zamanı vardır yani sonuçta önemli olan sürekli öyle olmaması canım sende artık temiz tutarsın yafrumyerimseniben

Benim yurtdisinda okudugum dönemlerde bir arkadas vardi aynen böyle asiri daginik ve hic temizlik yapmazdi:) Ama cok tatli bir kizdi ya cok severdim. Yurtta kaliyorduk, Allah'tan odalarimiz/banyomuz mutfagimiz ayriydi. Ben aksine cok derli topluyum, raftaki kitaplarim bile ayni hizada olacak ve nerdeyse hergün evin tozunu alirim, Arkadas gelirdi odama arada, bazen 5dkligina ugrardi ama o 5 dakika icinde odamin altini üstüne getirirdi:)) isteyerek yapmiyor tamamen aldigi seyleri yerlerine koymadigindan oluyor bu. Hatirliyorum yurttan ayrilacagimizda, ben dis kapiyi sabunlu suyla silerken bana bakip kafa salliyordu sen delisin diye:) Sonra bunun odasini temizlemeye gittim yardim istedi, Allah'im Yarabbim wcdeki aynayi 4 ay hic silmemis ve ne kadar ugrassamda aynadaki izler cikmadi:))
Heyt be ne günlerdi. Simdi bu resimleri görünce o arkadas geldi aklima:) tabi sen onun yaninda baya bi derli toplusun o daha fenaydi:) Yerlerde elbiseler, kalemler kagitlar, seker/sakiz kagitlari ne ararsa üst üsteydi:)

Ben bu resimdeki gibi bir eve tahammül edemem ama seni medeni cesaretin ve dogalligindan dolayi kutluyorum arkadasim. Güle güle otur;)

bende de o huy biraz var aldigimi yerine koymuyorm ya.. Bi de acelem varsa ve ne giyecegimden emin deilsem... Tum dolap yatagn ustune dokuluyo...:kedi: Bi de yemek yapinca cok fazla bulasik cikariyorm gereksiz yere sonra da yikamak zor gelio...

ama hergun bole deilim canim ya .. o resimler yogun bi donemde cekildi.. Yoksa o sekilde bende devamli duramam ki... asiri titiz bi insan deilim ama pis de deilimdir yerimseniben birazda espri niyetine koydum zaten. artik tertipli duzenli temiz bi evde yasiyorzz duzene girdi hersey bole devam edebiliriz umarimm:dance: :delphin:

maşallah güzelliginiz yerinde ama iş yok sizde sizi dışardan görende derki nekadar temiz ama öyle deyilsiniz gördügüm kadar eviniz resmen çöp ev olmuş resimlerinize bakarken midem kalktı desem yeridir hele o banyo igrençti mutfak deseniz aynı birgün makyaj yapmayıp o evi temizleseniz çok iyi olur derim

maşallah güzelliginiz yerinde ama iş yok sizde sizi dışardan görende derki nekadar temiz ama öyle deyilsiniz gördügüm kadar eviniz resmen çöp ev olmuş resimlerinize bakarken midem kalktı desem yeridir hele o banyo igrençti mutfak deseniz aynı birgün makyaj yapmayıp o evi temizleseniz çok iyi olur derim

tsk ederim iltifatiniz icin. Bazi insanlarin oncelikleri vardir mesela siz ev hanimisiniz onceliginiz evinizi temiz tutmak yemek yapmak vs.. Ben su an ogrenciyim onceligim derslerim seneyede Muhendis olcam ins onceligim isim olacak eger dediginiz gibi ev isiyle fln ugrassaydm amerikadan burs kazanip super bi diploma super bi egitim sansim olmazdi. zaten planim sole okul bitip ise baslayinca evi temzleyip yemek yapacak bi gorevli alcam eve bende full makyaj isime gidip kendi parasini kazanan esinin parasina muhtac olmayan bakimli egitimli bi bayan olcam... herkes nasil yasamak istedigin karari kendi verir..
.

13 sayfaya kadar okudum tüm yorumları sen ne olgun birisin ya süpersin evleri derli toplu lüks olmuş ama kişiliksiz o kadar çok insan gördüm ki hem öğrencisin hemde evli Allah kolaylık versin canım sana ama biliyorum ki vakit bulamayıp toparlayamadığın için de rahatsızdır için boshayallersmile
boş ver canım sen derslerine bak zemuszemus
isteyen istediğini desin yaşamayan bilemez :1no2:

Neeeeeeyakannehir

Hiç tahammül edemem. Hatta ekonomik, politik ne türlü ilişkim varsa keserim valla, ne yalan söyliyimkaydirigubbakcemile

.........................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
benim eşim temizlik hastası bu resımlerı görse bayılır herhalde.kırlılerı bıle katlarda sepete atar.tezgahın üstündekı bı bardaga bıle tahammul edemeyız..ya oğluşum 5 yaşında odasını toplar.şaka dimi bu.

ay bu kirlilileri bile katlarda sepete atar kısmına çok güldüm yaa:1:kaydirigubbakcemile3

tsk ederim iltifatiniz icin. Bazi insanlarin oncelikleri vardir mesela siz ev hanimisiniz onceliginiz evinizi temiz tutmak yemek yapmak vs.. Ben su an ogrenciyim onceligim derslerim seneyede Muhendis olcam ins onceligim isim olacak eger dediginiz gibi ev isiyle fln ugrassaydm amerikadan burs kazanip super bi diploma super bi egitim sansim olmazdi. zaten planim sole okul bitip ise baslayinca evi temzleyip yemek yapacak bi gorevli alcam eve bende full makyaj isime gidip kendi parasini kazanan esinin parasina muhtac olmayan bakimli egitimli bi bayan olcam... herkes nasil yasamak istedigin karari kendi verir..
.

ev hanımı deyince aklınıza iş güç gelmesin eşinle bir davete katıldımı bir ev hanımı nasıl giynip nasıl makyaj yapmasını süslenmesini bilir ve birtek ögrenci dünyada siz deyilsiniz ne ögrenciler var evlerinide temiz tutup derslerinden geri kalmayan amerikalarda burs kazanan ögrenciler var bide ben eşimin parasını harcamaktan gurur duyuyorum eşimde aynı şekilde ben nice çalışan kadın gördüm evlilikleri uzun sürmedi neden derseniz ben çalışıyorum tahsilim var param var deyip kocasını koca yerine koymayan çok insan tanıdım
demekki siz o çöplükte ders çalışmaktan çok memnunsunuz eşinizde çok menun galiba
ve bu yazdınız yazıyıda kendime hakaret olarak görüyorum bu yazmış oldunuz yazı sizin nekadar güzel egitim aldınızı gösteriyor YAŞASIN EVHANIMLARI

Allah Allah yahu. eviniz hiç mi dağılmadı sizin? hiç mi "kalkıp bakamam hiçbir şeye" demediniz? final dönemi insan 2 hafta günde belki 2 sınava giriyor. evde yemek bile yapmazdık final dönemi biz. sınavdan gelip yemek yer uyur sonra gece çalışırdım. kimse kusura bakmasın da 2 hafta evi bok götürürse götürsün. benim sınavım önemliydi. şimdi de hiç pişman değilim. oh iyi yapmışım. final dönemi yaşamak nasıl bir psikolojidir bilmeyen anlamaz tabi.

:))) çok enterasan. herkes temiz düzenli olacak diye kaide yok. ben çalışan bir bayanım ama evim her daim temizdir. evde oturan bir ev hanımından bile..

birkaç hafta sonra ev hanımlığına geçiş yapıcam biliyorum ki çok pinpirikli bir hatun olucam. ama kirli olan hatunlarıda eşleştirmeyeceğim. bu bir tercihtir. herkes istediği gibi yaşar. birde kocası neden boşasın. kızcığaz yapamıyorsa kocası yapsın. ev ortak yaşam alanıdır. bir öğrenci ile evlendiğinin farkındaydı herhal kocası...

.

Şahane bir yorum yapmışsın, seni tebrik ediyorum denef hihoyyyt

Ayrıca doğallığın, kibarlığın ve başarıların için ayrıca da çok çok tebrik ederim.
Bu tempoya bir de bebek eklendi sanırım :CüvCüv:

Seni yine dağınık evler ve yoğun zamanlar bekliyor galiba kaydirigubbakcemile3

Back
X