aman canım ya kimseyi zaten takmıyosun takmada
bikere çok titiz annelerin çogunun çocuğu titizlikten nefret eder çünkü zamanın da yapmaktan bıkmışızdır bende bekar çalışırken ve okurken bulunduğum yerde tuttuğum evler çok kötüydü eşyan da olmuyo düzen ve tertip içinden de gelmiyo mutfağımın dolduğunu eşyalarımın ortalıklarda gezdiğini bilirim evlendim Allah şükür güzel 1evim ve eşyalarım var temiz titiz bilinsemde 1tarafım hala dağınık fazla düzende beni rahatsız eder eminimki buraya giren herkezin resimlerdeki gibi mükemmel hele bazısı drek mağaza gibi düzeni bile aynı delikafadulden olması bence rahatsızlık verici ve nasıl güzel evleri beğeniyorsak sana da bu nedağınıklık diyip saka olduğunu ve eşyalarında zorunlu bi süreç olduğunu anlardık ama yorumlar harika ve hala ben en temizim en titizim yarışı kimse kimseyi görmüyor zaten ne gerek var hala 1şeyleri ispata
ve ne evler bilirim dakka başı süpür yine toz toprak ne evler bilirim temizle 1ay kirlenmeyen önemli olan için de huzur varmı gerisi boş evede eşyaya da doyarsın 1ayda
madem toplamadgnz bi gündü e ne diye resim çekip ekledin canım :)))
evelera bakıyodm burdaki bi de kendi evime baktm espri olsun diye koydum işte açıklama yeterli mi ?
tamam dagınık olabilr toplamamşsndr vs ama buraya eklemeseydin bence bu haliyle...
içinden gelmiş eklemiş..sanane:mymeka:hem o mutlu o haliyle:roflol: :roflol: :roflol:
olum saanne guclubacismile kendi özgün yorumumu yaptımm :smiley-cool: :icecream:
bence yine mutlu sempatiksalakcinni
yeni evini de ekle olur mu?
sanırım en popüler topik burası,aylar önce görmüştüm hala aktifler içinde....
yemek masasının üzeri hala felaket derecede dağınık ve kalabalıkda olsa eskıye göre çok çok düzenli olmuş.bnm böyle evim olsa annem yüzüme tükürür.kocam boşardı ehrhalde benı bu ne halöğrencıde olsan çalışsan da 2 kişinin bir evi bu hale getırmesı imkansız . çok büyük efor sarfetmiş olmalısınız evı bu hale sokabılmek için.. ohaoldumsmile
hee evliyim valla ben yatiyom adam topluyo :)) laelaelaelaelae bu ara cok yogunuz ya okuldan gelip direk yataga kusura bakmayin valla naniknanik
kızlar valla bazılarınızın yorumlarını çok iğneleyici ve evin halinden daha berbat buldum . sınav zamanları olabilir kocasıda temizlik hastası bi dırdırcı değilse deymeyin kzın keyfine .hedefe ulaşmak için bazı şeyler mübahtır ayrıca geyik olsun diye konan bi fotoğraf sonrasında ne kadar düzenli olmuş bide onlara baklsaydınız keşke
kıs aferin sana özgüvenin süper alın size evleri güzel olanlara böylede mutluyum demişsin helal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?