Burasi da benim evim...

Arkadasim seni tebrik ediyorum, Burhan'in evi gibi bufenin icine ortuler koymadigin icin. Son derece sik bir eviniz var, mutlulugunuz daim olsun modern evinizde! sevgiler....

evin çok güzel güle güle otur.canım evde ankastre falan görünce kendi evin sandım ya. nasıl oldu o ben de kirada oturcam ama çok özeniyorum ankastre ye. hem de trabzona gelin gelicem.

Canım evin çok hoşmuş gerçekten güle güle oturun, ağız tadıyla inş..Bişey soracaktım; mutfakta cam ocak kullanıyorsun galiba?Memnun musun?Bende çeyizime cam (seramik) ocaklardan aldımda kullanan herkese soruyorum..

özellikle salonun çok güzel canım
güle güle oturun inşallah her daim opuyorumnanaktan

gerçekten çok güzel bir eviniz var zevkle döşemişsiniz salonunuza ve perdelerinize bayıldam Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım

harikasınız gerçekten süper valla çok kıskandım:kedi:

herşey çok güzel güle güle oturun evinizde yalnız salondaki o güzelim ayna çok dişlanmış gibi geldi bana onu üçlü koltuğun üstüne almayı hiç düşündünüzmü bence daha şık durur güle güle oturun

teşekkürler canımm
hiç düşünmemiştim denerim canım bakim nasıl durcak
eviniz cok güzel güle güle oturun.

saolcanımteşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…