Burasi da benim evim...

evin bir harikaa güle güle mutlukla oturun canım benim.. ama benim dikkatimi birşey çekti çok alakasız olabilr konu başlığı ile benim yakında nişanım var sizin salonda aynada galiba nişan resminiz var saçınız çok hoş duruyor saçınızı görebileceğim bir foto koyarmsızın yada albümüzde varsa bir resim bakabilri miyim bende sizin gibi taçlı br model düşünüyorumda

gerçekten çok zevkle döşenmiş bir ev... Rabbim sağlıklı huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin..

evin harika canımmm:))

iyi günlerde ağız tadıyla oturun...
eviniz çok ferah görünüyor...

Ben cok begendim gule gule oturuna.s.

hepinizeteşekkğrediyorum daha güselleri sizlerin olsunnn

canım albümüme ekliyim ordan bakabilirsni görümcem o ben deilimm a.s.

sade,sıcacık,sevgi dolu bir evzemuszemus
temizlik tertip akıyo her yerinden,allah ağız tadı versin yuvanıza

canım çok zevkli döşenmiş güzel bir evin var
güle güle huzurla otur opuyorumnanaktan
çoksaolcanım amn inşş
yatak odan süper tam istedigim gibi
bende evimde en çok sevdim yer yatak odam :)
sade,sıcacık,sevgi dolu bir evzemuszemus
temizlik tertip akıyo her yerinden,allah ağız tadı versin yuvanıza
amnn canımmm çok teşekkürlerrrr opuyorumnanaktan
çok güzel eviniz sizde çok yakışmısınız mutluluğunuz daim olsun canım

aminnnnn Şeniz

a.s.a.s.

hemşom walla bayıldım evine..kendimi orda yaşıyo hissettim bi an ne kadar zevkli me kadar sıcacık bi ev..
ee nede olsa trabzon zemuszemus

Çok şeker bir çiftsiniz, eşinin seni sevdiği ve mutlu olduğu gözlerinden okunuyor MAŞALLAH. Eviniz de çok cici. Mutluluklar diliyorum. :) a.s.

Maşallah canım eviniz çok güzel güle güle oturun..
Gülücükleriniz hiç solmasın....

arakadaşım evin çok güzelmiş
ayy benimde evim güzeldir eşyalarım felan yani öyle diyolar aksesuarlarım felan bütün paramı ev akseesuarlarına ve kıyafete veriyorum ama ev için olunca fiyatı hiç gözüme gelmiyo bende ekleyebilsem bende koyucamda daha o aşamaya gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…