Burası da benim odam, evim:)

Odanız çokk güzel kartlar çok hoş durmuş.
Dantelli havluda hemen dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile5
Küçük ama koca bir dünya var gibi odada opuyorumnanaktan
başarılar diliyoruma.s.

saglıkla otur cnm

byıldımmmm cok gusellllllllllll :):):):):

Odanız çokk güzel kartlar çok hoş durmuş.
Dantelli havluda hemen dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile5
Küçük ama koca bir dünya var gibi odada opuyorumnanaktan
başarılar diliyoruma.s.

LIV85, hel_in, mizgin, guguz

cok ama cok tesekkur ederim kizlar dantelli havlum favorim zaten kaydirigubbakcemile5
ogrencilerim saolsun kartlar icin de opuyorumnanaktan

evinden çok manzarasını beğendim türklerle karşılaşmak istemiyorum derken ne demek istedin anlayamadım ben yurdumda yaşayan herkesi hiçbişeye değişmem

evinden çok manzarasını beğendim türklerle karşılaşmak istemiyorum derken ne demek istedin anlayamadım ben yurdumda yaşayan herkesi hiçbişeye değişmem

buraya gelis amacim ingilizcemi gelistirmek bir turkle kalmak ya da turk arkadas bulmak istemiyorum demek istedim turkce konusabilecegim tum ortamlardan uzak olmak istiyorum yanlis anlasilmasin tesekkurler opuyorumnanaktan

bayıldımmmopuyorumnanaktankendine ait küçücük ama çok sevimli bi dünya kurmuşsun canım...mutlulukla otur odanda

canim benimm bayildim valla hele tavan penceresi super kar yagmur yagarken tepene yagio gibi gelmesi izlemesi cok guzel tatlim odanin manzarasida cok guzel gercekten cok begendim dilerim saglikla mutluluklu guzel zamanlar gecirirsin fistigim

canim benimm bayildim valla hele tavan penceresi super kar yagmur yagarken tepene yagio gibi gelmesi izlemesi cok guzel tatlim odanin manzarasida cok guzel gercekten cok begendim dilerim saglikla mutluluklu guzel zamanlar gecirirsin fistigim

canim benim prensesim cok tesekkurler ben de en cok o tavan penceresini seviyorum amasu an karla kapli hic bi sey goremiyorum bilmiyorumkismile umarim bitanem hepimiz saglikli huzurlu zamanlar geciririz evlerimizde opuyorumnanaktan

Gerçekten çok şirinmiş, sıcacık gelir öyle bi oda insana. Güle güle oturun :)

canim benim prensesim cok tesekkurler ben de en cok o tavan penceresini seviyorum amasu an karla kapli hic bi sey goremiyorum bilmiyorumkismile umarim bitanem hepimiz saglikli huzurlu zamanlar geciririz evlerimizde opuyorumnanaktan

canimm benimmm saolasinnn tatlimm benim
arada sirada resmini cekip koy bitanem cok guzell cunku manzara falan tavan pencereside :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…