Burası dert paylaşma yeri insanlarla dalga geçmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasemin8134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
20
8
3
35
Sizi alaya alıyorum çünkü sorularıma hep bir ağızdan alay ettiniz sizinle dert paylaşılmaz insanların derdi sizin alay konunuz bunu dedim dıe uyarı alicam belki hesapim kapatılacak ama şunu bilin ben ciddi soru sordum dert yaptım kendime alay edeceğinize yazmasanız daha iyiydi

Sen kimsin reyiz? evet burada yapılan zorbaca yorumlara ve bazen durumun çok abartilmasina bende karşıyım öyle ki konu sahibi zaten kendini kötü hissederek yazıyor ve burada yazılan bazı yorumlar insani intihara bile sürükler o derece. Aklı selim yorum yapanları tenzih ediyorum

burda uslübu sert üyelerde var çok ılımlı üyelerde var ama seviyorum bu hanımları hepsi gerçekci tarafsız.eleştiriye gelemediniz siz heralde

Konun neydi?

Kulaga parmak sokma konusuymus. Ikinci konuna yazmıştım.

Gereksiz endise halindesin. Kendi basina yapamıyorsa, bir uzmandan yardim alabilirsin.

Son düzenleme:
Konu ne ve neye sinirlendiniz.

Evet bazen burda kırıcı yorumlar yapılabiliyor ama bunlar az sayıda bir tayfa. Kalan ılımlı yardımcı olmaya çalışan bir sürü kadın var.

Özet geçiyorum arkadaşlar üye konu açmıştı kayınvalidem bebeğimin kulağına parmağını soktu, kulak zarı delinmiş midir diye.

Konu sahibi daha sonra bir konu daha açıp bizi bize şikayet ettin bu ikinci. Kendi ağzınla yazmışsın paranoyağım diye. Bu şekilde çocuk falan büyütemezsin acilen psikolojik destek al. Bunu da alay etmek için değil gayet ciddi yazıyorum

Duyar kasmak için konu başlığını da değiştirmişsin. Ozguven az, eleştiriye tahammül yok, garip konular açıyorsunuz gelen yorumu beğenmiyorsunuz. O zaman açmayin kardeşim. Ne bekliyorsun ki??? Her telden, her kesim ve düşünceden insana tabiki yorum yapar. Beğenmiyorsan konu açmazsin olur biter.

Ama benim yorum yazdığım başlık bu değil
Neden değiştirdiniz ki ?
Bu arada sitem yerine sıkıntınızı yazın bizde yardımcı olmaya çalışalım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…