selam kızlar nasılsınız.şuan kimse yok sanırım. en iyisi sabah gelim ben. boshayallersmile
selam kızlar nasılsınız.şuan kimse yok sanırım. en iyisi sabah gelim ben. boshayallersmile
kızlar selammmmm
galiba kimse yok şimdi.ben bişey sorucam size bana folbiolu anlatabilirmisiniz.dün akşam arkadaşlarla otururken hastanede çalışan bi arkadaş folbiole başladınmı dedi.ben başlamadım doktorumda bişey demedi.oda bana geç kalmışsın hamile kalmadan 3 ay önce başlaman gerekirdi dedi.gebe kaldıkdan sonra başlandığını biliyodum beneyvahedigeldismile
Selam kızlar sherşey yolundadır umarım.Ben de iyiyim sadece bir şaşkınlık var üzerimde geçen ay bebişimin cinsiyetini kız olarak öğrendim fakat doktor yanılmış Erkekmiş:)Bugün öğrendik erkek olduğunu hayırlısı sağlıklıymış bir problem yok çok şükür kız olmasını çok istiyorduk ama hayırlısı ikinci kız olur inşallah.Öptüm hepinizi
hoşgeldin tatlım nasılsın doğum yaptın değil mi sen nasıl gidiyor hayat tecrübelerini anlatırsan bizde yararlanırız
hoşgeldin okul arkadaşım :)
evet cnm ekimde yaptım. ben kavuştum kızıma darısı sizin başınıza.
benim için özellikle zorlu bi süreç cnm malesef bebeğimde damak ve dudak yarığı var. Allah kimsenin başına vermesin sizler inş. sağlıcakla kavuşursunuz kuzucuklarınıza.
bu günlerinizi iyi değerlendirin derim hayatınız o kadar değişicek ki şimdiden bol bol dinlenin ve uyuyun. çocuk oldukdan sonra günleriniz dolu dolu geçicek.ama onlar için herşeye değer.
anladım canım geçmiş olsun benim bir arkadaşımın oğluda öyle doğdu ameliyat oldu bebiş ama şuan nasl bilmiyorum görüşemiyorum çünkü düzelir inşallah
3 aylık yapmışsın bile ele geliyordur şimdi mis gibide kokar ALLAH sağlıkla büyümesini nasiip etsin:Saruboceq: adı ne oldu yeğenimizin
güzel dileklerin için teşekkür ederim gün yaklaştıkça bana da heyecan basıyor banada 3.5 ayım kaldı hayırlısı olsun şuan kıpır kıpır oğluşumgenelde yattığım zaman kıpırdar u kadar çok hepimiz hakkında hayırlısı olsun şuan ki duygu bile anlatırmaz hele birde kucağımıza aldıktan sonra nasıl olur bilmiyorum yüce RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
evet bizimde ameliyatlarımız var. bu ayın sonunda yada şubatda ilk ameliyatını olucak.
allaha şükür iyi şimdi büyütüyoruz yavaş yavaş. seninde az kalmış.o pamuk gibi tenini o kokusuna hiç doyamıcaksın. şimdi bizimki tanıma sürecinde seni izliyo gözünün içine bakıyo. gülüyo dinliyo. bütün günüm onunla geçiyo. sürekli kucak istiyo. biraz yoruluyosun ama onun bi gülüşü tamam herşey gidiyo.
Şimdi böyle anlatılınca farklı oluyo yaşamadan insan anlayamıyo.İnş. kolay doğum olur ve sağlıcakla paşana kavuşursun.
kızımın adı naz yaren oldu.
bu arada cnm sen dostinex kullanarak mı hamile kaldın
evet bizimde ameliyatlarımız var. bu ayın sonunda yada şubatda ilk ameliyatını olucak.
allaha şükür iyi şimdi büyütüyoruz yavaş yavaş. seninde az kalmış.o pamuk gibi tenini o kokusuna hiç doyamıcaksın. şimdi bizimki tanıma sürecinde seni izliyo gözünün içine bakıyo. gülüyo dinliyo. bütün günüm onunla geçiyo. sürekli kucak istiyo. biraz yoruluyosun ama onun bi gülüşü tamam herşey gidiyo.
Şimdi böyle anlatılınca farklı oluyo yaşamadan insan anlayamıyo.İnş. kolay doğum olur ve sağlıcakla paşana kavuşursun.
kızımın adı naz yaren oldu.
bu arada cnm sen dostinex kullanarak mı hamile kaldın
hayırdır ya ne bulantısı şimdi bu...
normalde de bu aya kadar bulanıyo muydu ki?
zemuszemus ha ha oğlum yalnız kalmayacak
şaka bir yana ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kız erkek önemli değil bence
eee şimdi adı ne olacak
neyse özletme kendini gel ara sıraaa.s.
Evet canım oğluna arkadaş geliyorolumunekankayizsmilesağlıklı olsunda cinsiyeti fark etmez ben ce de isim düşünüyoruz bakalım daha bulamadık sen ne koyacaksın canım.Okulda çok yoruluyorum gelip hemen yatıyorum gelmeye çalışıcam çok öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?