• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burasıda sevgilisi başka şehirde ve üniverstede olanların paylaşım alanı olsun =)

Kesinlikle öyle =) Ama bazen öyle şeyler yaşıyosun ki sevginin üstü örtülüyo resmen.
Bilemiyorum ya tabi ki her durumun üstesinden gelende vardır.
Tamamen karşılıklı iki kişinin karakteriyle alakalı.

Ben tartışma çıkınca daha çok tartışmadan kaçan tarafım. Erkek arkadaşım ise çözüm bulmak taraftarı.
Böyle dengeliyoruz durumu. Ama bazen cidden çok zor şeyler yaşıyorsun,yıpranıyosun.
Daha 3 senesi var ya bilemiyorum of. =)

Ben tartışma çıkınca daha çok tartışmadan kaçan tarafım. Erkek arkadaşım ise çözüm bulmak taraftarı.
Böyle dengeliyoruz durumu. Ama bazen cidden çok zor şeyler yaşıyorsun,yıpranıyosun.
Daha 3 senesi var ya bilemiyorum of. =)

Hayırlısı olsun hakkınızda =) Zoru başarmak asıl önemli olan zaten ...

canım aynı değil belki ama bnde ilişkimizin başlarnda sevgilimn yakn olduğu kız arkadşlarıyla görüşmesine içten içe katlanamıyosamda ona karşı hiç bişey demzdm ama ne zamanki o yakn arkadşlarndan birisi ona msj atıpta snn için bunları bunları ima ediyo facede gibisinden bnm günahmı alınca işler koptu ağzıma geleni saydm o kim oluyoda buna yelteniyo die blmem ne o günden snra sadece bn varkn onlarla görüşür oldu bnm içimde rahatladı. hatta o kızla adam akıllı görüşmüyor bile.
sana sosyalleş demiş tmm de niye çıkmayasnki dışarı bak oda düzcede bn istanbuldaym orda knuştuğu kızlar mutlaka vardır ona güveniyorum ama şakayla karışık bişey yapim deme bak oyarım sni diyorum :) bnmde çnkü konuştuğum arkdş grubmda olan erkekler var:) o yüzdn kıskanırsak karşılıklı olcagndan kıskandm eyvah bni bırakırmı skılır mı endişesi taşımıyorum :)
bnce snde öle yapmalısın tmm sosyalleşcem diip git görüş eski arkadşlarnla ne bilm yeni bir kursa yazıl hatta kpss için bi kursa git ordn kndne kızlı erkekli arkdş grubu yap snn yaadklarını yaşaynca düzelck herşey gör bak :)
hem diyosnki başnda bi hatası olmuştu sen kızlardn değil içtn içt yne yapar mı korkusu taşıyosun bi arkdşmz yazmış sanada yaparsa nasıl biri oldgnu gorursn die çok haklı bncede oldgna varr herşey sn sadece kndni yıprttğınla kalırsın. sabret eğer geri msj atarsa sana bnmde bazı şeleri aşmaya ihtiyacm var o yzden tavsyene uyucam de git sosyalleş bu sferde kesn o sni düşünmektn kafayı yicek erkek milleti işte ypar eder kızlar ne düşünür anlamaz kızlar yapsa ortlığı ayağa kaldırrlar :)

Back
X