Buraya evlenemedim konusu açıp ya da yorum yapıp suan evli olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep dua ediyorum. Benim aile biraz problemli. Çocukluk yaşamadım. O yüzden mutlu olacağım bir yuva istedim hep. Çocuklarıma iyi bir anne olabilmek için. En azından yaşadığım zorlukları onlara çektirmeyeceğim diye kendime Söz vermiştim. Genel olarak hayatımda bir cok imtihana tabi tutulduğumu düşünüyorum Allah tarafından. Belki de bu da öyledir.

Ben geçenlerde 1 yıl önce açtığım bir konuyu buldum. Konu asla sevilmeyişimle alakalı. Yalnızlığımdan ve kısmetsizliğimden yakınmışım. Neden olmuyor diye hatunları darlamışım burda
Şuan erkek arkadaşımla 8.ayın içerisindeyiz. Geçenlerde eski sevgilisini kıskandım diye bana “seni şuan annenden gelip istesem kimsenin garipsemeyeceği bir levela geldi ilişkimiz, kimi kıskanıyonn alllaaah aşkına” dedi.
Şuan o konumda bana yazılanları şimdi ben size yazacağım;
Sırıksıklam aşığım. O da aynı şekilde.
Oluyor kızlar. Sadece vadesi gelince oluyor. Biraz sabır. İyi ki diyeceksiniz. :)

Önerdiğiniz bir dua varmıdır zikir tarzında yoksa içten bir şekilde sadece hayırlısını istemek mi. Ramazan ayında bol bol dua ediyodum iftar vaktinde ozaman nişan attığım kişi hayatımdaydı hep hayırlısıysa olsun değilse olmasın dedim. Haziran sonu ankaraya gittik ablamla ailesinin bana tavrı acillik oldum eski nişanlım dahil ailesi ilgilenmedi istanbul'a döndüm meğer covidmişim sonrası zaten nişan attım. Sizin adınıza çok mutlu oldum Allah mutluluğunuzu daim etsin

Benn :)) Sanırım 25 yaşındayken böyle bir konu açmıştım. Biliyorum 25 yaş bu tarz kaygılanma için çok erken ama annem o zamanlar evlen diye baskı yapıp psikolojimi bozmuştu :)))

27 yaşında evlendim şu an 29 yaşındayım, iyi ki annemi dinleyip önerdiği kişilerden biriyle evlenmemişim. Aşık olduğum adamla evkendim bin şükür:)
Nacizane tavsiyem kimse acele etmesin. Mantığınızın ve kalbinizin uyuştuğu biriyle sonuna kadar gidebilirsiniz

Bence çalışıyormuşsun zaten, paranı biriktirip yurtdışı seyahati yapabilirsin hayatının tadını çıkarr gelecek olan kişi zaten seni bulur. Gez,toz, dolaş. İngilizce kursuna git ya da ispanyolcaa hangisi kafana yatarsa... hayatın tadını çıkar. Evliyken bunları yapman biraz daha zor değil mi? En güzeli de ayakların üzerinde durman, senin gibi bir insan zaten her türlü bir eş bulabilir. İnşallah hayırlısı karşına çıkar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

evlilik beyaz eşya gibi kullanmadan neyle karşılaşacağınız belli olmuyor. Çok iyi bir tercih yaptığınızo düşünütken ömrünüz teknik serviste geçiyor.

Ya simsi yorumunuzu gorunce aklima geldi.sizin takma isminiz dikkatimi cekmisti film ismiymis ben de merak edip izlemstm cokkk guzel bi filmdi :)

Buraya evlenemedim konusu açıp ya da yorum yapıp suan evli olan var mı bilmem ama çocuğum olmuyor deyip olan çok gördüm eminim evlenemeyip konu açıp evlenen de vaardır

Ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın. Benim başka birini sevebileceğime de inancım yok. Geç kalmışlık hissi var biraz üzerimde.

Öyle yapacağım. Çok sağolun insallah

Ben oyle namazlardan sonra elimi acip dua ettim Turkce dua etmeyi severim oyle ozel bir dua yok. Kurtulmussunuz cok sevindim sizin adiniza. Daha evlenmeden yuzunu gormeniz iyi olmus. Sizlere de hayirli es nasip etsin.

Yani es durumu da bir imtihan. Aile de bir imtihan. Her an Rabbinin izledigini bilmek onemli o imtihanlarda. Insallah hayirlisi olur hakkinizda. Hayirli es ve hayirli evlatlar

Ben oyle namazlardan sonra elimi acip dua ettim Turkce dua etmeyi severim oyle ozel bir dua yok. Kurtulmussunuz cok sevindim sizin adiniza. Daha evlenmeden yuzunu gormeniz iyi olmus. Sizlere de hayirli es nasip etsin.
Amin inşâAllah Allah razı olsun

oturduğun yerde kucağına koca düşmüyor..
evlenmekse niyetin sosyal ortamlara katılmalısın.
mesela gruplu tur gezilerine, yurt dışı turlarına, etkinlikli kamplara vs vs..
turlardan çok tanışıp evlenen oluyor.
bu arada baskı kuran çevreye içimden küfürlerimi bilahare ilettim..

Oturduğu yerde düşen koca bi eski konusunda.

Başka konularda yazmıştım
Sevdiğim bi adam olsun iyi anlaşalım evlenmek isterim diye, hala olmadı
Olursa bu başlığı bulur yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…