canım ben buraya uye olmadan oncede
hep aklımdaydı zaten
bence alakası yok
bende buraya girdikçe daha çok düşünüyorum kesinlikle.
bir arkadaşa doktor demiş ya düşünerek hesaplayarak olmaz bu iş diye,aslında öyle yapmamız lazım.kimi okusam ne zaman ki amannn hayırlısı dedim o zaman çocuğum oldu yazıyor.
ben buna kesinlikle inanıyorum.
ama gelde anlat bize işte :)
ben bekarım ama burda bebekle hamilelikle ilgili o kadar çok konu varki ben bile etkileniyorum acaba benim bir hastalığım kistim varmı diye aklıma takılıyo ki hiç o başlıklara tıklayıp okumam online forum takibinden görmem bile yetiyo insan ister istemez etkileniyo
beyazlım ben diyorum acaba şu sık kullanılanlardan başlıkları silerek başlasam,kendimi daha çok kitap okumaya,ibadete arkadaşlarla beraber olmaya yönlendirsem nasıl olur?
bu tabi ki ha deyince olacak birşey değil,ama dikkatimizi başka şeylere de yönlendirmemiz lazım.
hergün saatlerce bu başlıkları okumak bizi etkiliyorsa mesela belli başlı başlıkları birkez okumak bayağı bir kafamızı boşaltır diye düşünüyorum
herkesin yapısı bir değil,kimisi çok ince düşünür,hesap kitap yapar,okur etkilenir.
kimisi de okusa bile rutin hayatında çok yer kaplamaz bu konu.
kendimize bakıp ona göre karar vermemiz lazım
bu siteyi bir dostum önermişti, yeni üye oldum sayılır ve ne vakit girsem kendi evimin efendisi gibi hissediyorum kendimi.
ev hanımı kıvamındayım ve bu ruh halinden tuhaf bir şekilde mutluyum : )
oturduğun yerde yok mu canım kimseler?gitsen tanışsan,anlaşacağın birileri çıkar belki.
en güzeli kendine vakit ayırmak,kitap oku mesela.bir konu seç,onunla ilgili birşeyler araştır
Aynen tatlim,baska meskaleler bulmaliyiz...offff insan saatlerce buralarda dolanip arastirmalar yapar mi ya?
keske daha rahat olabilsek...ama benim pek arkadaslarimda yok
Evet yasagim...
Orasida oyle tabi...bir arkadas dedi ki denemisler bir yilin uzerinde olmamis
Ve pressed ile olmus...Allahin izniyle....bende siparis ettim...bakalim...bugun veya yarin elime gececek...ve biz bu ay onunla devam edicegiz....
Sen nasilsin kuzummm
canım bence herşey insanın kendi aklında bitiyor... Sen eğer bebek isyiosan buraya baksanda o aklında bakmasanda önemli olan içinde olup biten...
Kuzum ya cok cok gecmis olsunhadi akalim hayirlisi olsun canim benim...beyazlim kuzum benim valla bi kac gün önce öyle umutsuz bi topikte yazi okudumki kadinin esinin spermleri hicte iyi olmadigi halde hamile oldugunu ögrenmis...yeterki rabbim ol desin hic bisey onun icin imkansiz degil..sen yeterki stresli olmamaya calis....rabbim insaallah sanada nasip edecek...pressedi bi kullan bakalim..bende duymustum onu ......
bende bu yil icin bebek defterini kapadim..hastayim antibiotik falan kullandim..insaallah yeni yil hepimiz icin yeni umutlar getirir...
Evet canim haklisin aslinda...kendimi terbiye etmeliyim bu konuda...kendime bu kadar baski yapmamaliyim...esim diyor ki rahat ol...akisina birak...hayati yasa..
Artik positiv dusunmeye calisacagim...
Kuzum ya cok cok gecmis olsunsana bi kazak oreyim bu havalarda giyersin canim benim
Hayirlisi olsun tabide be kuzum....insanogluyuz iste......anladin sen onu kanimca.....hahahaha
Bebek istiyormusun? Evet insan burada cok farkli kisilerle tanisiyor veya farkli seyler ogreniyor
tabiki bir bebeğim olsun isterim fakat öncesinde bir eş gerekiyor zannedersem : ))
Bebek istiyormusun? Evet insan burada cok farkli kisilerle tanisiyor veya farkli seyler ogreniyor
tabiki bir bebeğim olsun isterim fakat öncesinde bir eş gerekiyor zannedersem : ))
doru önce o olmasi gerekiyo
Kanimca oyle....hayirlisiyla olsun iyi bir esin... .....kac yasindasin ne yaparsin
beyazlim sal canim benim ihtiyacim vardianladim anlamazmiyim haklisin güzelim benim
beyazlim bu topigin güzelmis bak burdan devam et bizlerde geliriz..herseyi burdanda paylasiriz...ne yaptik ne yapacagiz onlari konusuruz
en azindan bi kac yer gezmis oluruz...
Yasagim benim cok sagol desteklerin icin
Allah tez zamanda guzel yuregine yavrunun sevgisini versin....saglikla yavrucuguna kavus canim arkadasim....
Tabi kuzummmm burdanda yazmaya devammmmmmm
Kanimca oyle....hayirlisiyla olsun iyi bir esin... .....kac yasindasin ne yaparsin
Yasagim benim cok sagol desteklerin icin
Allah tez zamanda guzel yuregine yavrunun sevgisini versin....saglikla yavrucuguna kavus canim arkadasim....
Tabi kuzummmm burdanda yazmaya devammmmmmm
efendim 32 yaşındayım, bekarım : ) ev kızıyım şu an :)
iyi yemek yaparım, tertipli düzenliyim, temizliğe dikkat ederim ancak kapı, cam silmem, başkasına havale ediyorum o işi. çeyiz işlerine pek ehemmiyet veririm, eksiğim yok.
sıradan, alalade, kendi halinde bir bayanım. Taliplerim yok. kısmet işte
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?