Buraya girdikce,daha cok bebegi düsünüyorum sanki...

beyazlim canim benim sana looricikle isimiz düstü

Pre-Seed Gleitmitteil nerden ,kaca aldin, ve icinde schwangerschaftstest varmiydi

bizde kullanmak istiyoruz

Günaydin caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

naber

canim hamilelik testi yoktu ilaveten ama iki paket ismarladim teki 40 gram ve 9 tane aplikatör var yaninda

toplam 37,32 euro ödemeliyim

bence ok.....

Günaydin caniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

naber

canim hamilelik testi yoktu ilaveten ama iki paket ismarladim teki 40 gram ve 9 tane aplikatör var yaninda

toplam 37,32 euro ödemeliyim

bence ok.....

nettenmi aldim bitanem..ben 21 euroya görmüstüm netten40 gram ve 9 tane aplikatör var yaninda icide ayniymis

loori icinde hamilelik testi oluyo galiba demistide onun icin onuda sormustum benim baktigimdada yoktu cünkü

kullanmaya basladinmiregline kac günün kaldi:18::18::18::18::18:

Anam yok benimkinde hamilelik mamilelik testiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet kuzum internet eczanesinden siparis ettim...dedigim gibi 37,32 euroya iki paket

ben bir kere kullandim 13. mü 14. cümü ne o günlerde

cok af edersin esim dedi pek iyi gelmemis ona

adete bakalim 8-10 gün var....Insallah zamaninda gelirse....ya bende hicte fazla akinti yok bu sogandan dolayi:26:

bebem hangi online apothekeden aldin adinida bi yazsana

alalalaal erkeklerde rahatsizlikmi olusturuyo:26::26::26::26:dur daha akintin olmaz cünkü bat yaklasinca eger hamilelik varsa akinti gelmeye basliyo diye biliyorum

yaw böyle arasira ses ver istebikac gün hic girmedin Sıkıldım ben

bilmem ki kuzum benim esim pek orali olmadi ama.....bakalim tekrar deniyicuuuuk

ayyyyyyyyyyyyyy hafta sonu calisiyorum yavvvv

canim sitenin adi medikamente-per-klick.de

bilmem ki......bizim bebek pek nazli cikti yavvvvv biraz anasi kilikli olsunda aceleden gelsin

yavri anlat,sende ne var ne yok

bende yeni yilda korunmayi birakacam nasipse

yaw simdi disari gezmelere bilem cikamaz oldum ne soguk var kanim donuyo

esinde kusura bakmasin mecbur bebek icin hersey denenecekinsallah annecigine benzeyecek

yaw beyazlim canim benim simdilik takildigim topiktede hamilik yok insallah iki arkadasimizin günü yaklasti onlardan güzel haber gelir...

valla isteyince bu bebisler nazliyo bosverecen aslinda o zaman pes pese gelirler

Selaaaaaaam canim

Artikin oda diyor kullanacaz mecbur....

Canim ya senin korunma sureci mi var?

Eveeeeeet pek nazli meleklerimiz....

Bakalim bu kis masil gececek almanyada

Selaaaaaaam canim

Artikin oda diyor kullanacaz mecbur....

Canim ya senin korunma sureci mi var?

Eveeeeeet pek nazli meleklerimiz....

Bakalim bu kis masil gececek almanyada

buralarda kisin nasi gececegi belli

buz gibi olacak insanlar yataktan cikmayacak ve hamilelik orani artacak

ben ocak ayina kadar korunma sürecindeyim nasipse sonra denemeler baslayacak

beyazlim nerdesin yaw....

bitanem hani sen pressed iiki kutu demistinya yani icinde 2 tane 40 gr ilac ve 18 tane aplikatörmü var
öyleyse burasi ucuz...benim buldugum 22 euro yani iki kutu 44 euro ediyo...

Son düzenleme:
beyazlim nerdesin yaw....

bitanem hani sen pressed iiki kutu demistinya yani icinde 2 tane 40 gr ilac ve 18 tane aplikatörmü var
öyleyse burasi ucuz...benim buldugum 22 euro yani iki kutu 44 euro ediyo...

iste geldim burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben bu iste galiba acemiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :26:

yok canim benimkide ayni senin kinin seklinde iki paket,tekinde 40 gram ve 9 aplikatör...ama iste sana dedigim o fiyata bu iki paket....yani daha ucuza geliyor.sana verdigim o adresse bak bence

ordan siparis ver derim....cünkü o fiyata ok bence.

Canim diger sayfalari okumadim ama ben de buraya girdigimden beri coj sey ogrendim. Yani topikleri dolasmak
Cok iyi geldi bana. Haa bu aradq ben de hamile kalmadan once cok kafama takiyodum cok uzuluyodum
Ama hamile kaldigim ay icimde garip bir serinlik vardi bir rahatlik vardi.

Sanki biliyodum o ay mucizemin bana gelecegini.. esimde daha onceleri hic yorum yapmazdi. Ama o aysurekili
Bebek geliyor bebek demisti. :)))

Hatta testi yaparken bile evde icimde bir huzur vardi. Testin sonucunu biliyordum sanki. :))

O yuzden bence sen yine bilgilenmeye devam et burdan ama icini ferah tut. Olmayacak diye dusunme. Allah
En kisa zamanda insallah sanada nasip edecek. Sen bu arada kendini hazirla bebegin icin.
Nebiliyim spor yap guzellik bakimlarini ihmal etme bebegin geldigjnde seni guzel bulsun.

Selam canim....umarim iyisiniz

takmamaya calisiyorum,tabi burada cok sey ögreniyorum..

ama misal bugün yine umutlarim

diyorum ki olmiyacaktir

bugün 23. siklüs gübüm..doktora gidip kan vermeliydim ama gelecek aya kaldi...

veya bilemiyorum Insallah gerek kalmaz

dünde sogan kürümün son günüydü...

bilemiyorum ndense doktora gitmeme bu siklüste hep bi mani cikti,veya benimde misal bugün oldugu gibi disiplinli olupta uykuda kalarak doktora gitmemde katkida bulunuyor bu engeller...

belkide istemiyorum sonuclari kötü cikabilir diye düsünerek...

burada kac kez hamile kalabilenleri veya istedikten hemen sonra hamile kalabilenleri duydukca diyorum sorunum nerde,sorunumuz nerde

ama gecen günde demistim kendime ve esime....bunu galiba hayat felsefem yapacagim bebegim gelene kadar : takdiri Ilahi

banada eşimin etyzesinin kızı önerdi anne oldu burda çok güzel arkadaşlıklar edinmiş bende 6 haftalık hamile olduğumu öğrennce bir baktım sitede muhabbet güzel birde her konudan bilgi alabiliyorum iyiki burdayım :)

hosgeldin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…