Buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi...

Yani sma li bebekleri görüp ağlamayan yoktur heralde izleyince ağlıyorum ve korkuyorum çünkü biz Tedavi görüyoruz çocuğumuz olmadığı için ya olurda böyle olursa nasıl dayanırım diyorum videolar karşıma çıkınca çünkü normal yoldan gebe kalıp böyle bsy başına gelmesi Allah'tan ama tedaviyle olmasına ugrasinca Allah kendiliğinden olmasına izin vermeyince kendi elimizle kaderimizi zorlayarak yapıyormuş hissi var yine de her şey Allah'tan tabi ama Rabbim evladin varlığıyla da yokluğuyla da sağlığıyla da imtihan etmesin diye dua ediyorum ve sadece ettiğim dua iyi hiseettiriyor. Duanin çok güçlü bı enerjisi var

Emzirmiyorum zaten. Konuda belirttim ilaçlar bana ağır gelirde ilgilenemem diye düşündüm.
Sıkıntı olmaz. Annem 15 yıldır panik atak babanda ada anksiyete var. Hiç bir sıkıntıları yok ilaç konusunda. Bünye alışana kadar kişilerde değişiklik gösteriyor bu ilaç. Bazılarında uyku yapıyor bazılarında tam tersi. Annem ilk başladığında 15 gün konuşmadı

Amin inşallah
O yüzden benim hrr zaman söylediğim daha dogrusu bir çoğumuzun söylediği birşey var. Allah hayrlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah hayırlısıyla bir an önce anne olmayı nasip etsin sizede.

Anneye çok geçmişn olsun. Rabbim şifa versin.

Amin sağolun. Tavsiyem sosyal medya bir süre kullanmayın bana en iyi bu gelmişti sadece bebeğime odaklanmıştım
O günden beri izlemiyorum o tarz vidroları. Cünkü o gece agladıgımda kızım bile huzurusz oldu hissetti dönüp dönüp yüzüme baktı. Allah hepsine uzun ömürler nasip etsin.

Tüm anneler endişelenir çocukları için. Belli ki günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyor. Hiç beklemeden destek alın. İlaç başlarsanız doktora onunla ilgili endişenizi de söylerseniz. Düşük dozda başlatır belki. Mümkün olduğu kadar da izlememeye okuyamaya çalışın.

Evet o günden beri izlemiyorum hatta haber bile izlemiyorum çünkü haberler de hiç iyi değil. Sadece sma değil çöpe atılan bebekler gömülen bebek Allah ıslah etsin. Herkese akıl hidayet versin

Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel duanız için
Siz de yipratmayin kendinizi Allah'ın yaşamayı nasip ettigi bu güzel vakitlerinizi acabalarla bitirmeyin. Anın tadını çıkarın
Rabbim evladiniza da size de hayırlı saglikli mutlu güzel uzun ömürler nasip etsin

Amin inşallah. Allah razı olsun

Benim abim genç vefat etti ve ben çok gittim mezarına. Anne olduktan sonraki ilk gidişimde bir an geldi, annem abimi oraya nasıl koydu diye düşündüm ve resmen gözüm karardı. Benzer bir ruh halindeydim sizinle.

Öncelikle bir süre bu tarz haberleri izlemeyi videoları izlemeyi bırakın. Kafanızı bundan uzaklaştırın. Evladınız sağlıklı ve mutlu olduğu için minnet duyun ve şükredin. Beynimizde minnet duyduğumuzda aktifleşen bölge ile seratonin salgılayan bölge yan yana. İstemdışı mutluluk hormonu salgılayacaksınız ve bu beyin kimyanızı değiştirecek. Evladınıza baktığınızda aklınıza bu tarz düşünce geldiği anda birşey olmayacak , iyi olacak benim evladım diye düşünün. Hatta bunu yüksek sesle gülümseyerek söyleyin, sözler çok şey değiştirir. Ben aynı zamanda eski anksiyete hastası olduğum için psikoloğun öğrettiği tarzda düşünmeye yöneltmiştim kendimi. Eğer kendi başınıza yapamadığımızı fark ederseniz terapi alın. Psikologlar ilaç vermez, ilaç beni uyuşturur diye düşünmeyin.

Son olarak, toplumca inanılmaz bir emzirme baskısı olduğunu biliyorum. Ben de fizyolojik problemlerden dolayı emziremedim ve çok sağolsunlar her mama verdiğini duyan gören inanılmaz laflar söyledi. Anneliğimiz asla bunla ölçülemez. Biz göğüs yapımız bozulmasın diye yada uğraşmak istemediği için emzirmeyen insanlar değiliz. Asla ama asla elinizde olmayan bu neden için kendinizi eksik hissetmeyin. Emmeyen çocuk hasta olurmuş, benim ki 3.5 yaşında kreşe başlayana kadar hiç olmadı. Anneyle bağı olmazmış, hala benimle kucak kucağa yaşıyor. Kilolu olurmuş, gayet iyi kilosu hatta boyu uzun bile. Lütfen bunu kafanıza takmayın.

O günden beri izlemiyorum o tarz vidroları. Cünkü o gece agladıgımda kızım bile huzurusz oldu hissetti dönüp dönüp yüzüme baktı. Allah hepsine uzun ömürler nasip etsin.
Etkisinde kalmışsınız bende izlemiştim ada bebeği günlerce ağladım korktum kızım için yaşları aynıydı ada bebekle sonra baktım iyiye gitmiyorum takibi bıraktım . Bir iki ay sürdü etkisi sonra yavaş yavad geçti şuan izlesem yine aynı olurum. etkisinde kalacaginizi düşündüğünüz video lari izlemeyin ben böyle buldum çaresini ...

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sabır versin annenize dayanma gücü nasip etsin. Yorumunuz için cok tesekkür ediyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Emzirme konusuna gelincede çok rahatlatıcı bir yorum olmuş. Evet elimde olmayan nedenlerle emziremedim sütüm kesildi. Cevre baskısından ziyade bebeğim emici bir bebekti en az yarım saat emerdi beni 1 saat 15 dkka emdiğini bilirim o böyle emmek isterken sütümün kesilmesi beni çok yıprattı. Kendi bıraksada üzülürdüm elbette ama emmek isterken ememesi fazlaca üzdü beni . Sadece 2 bucuk ay anne sütü alabildi yavrum o yüzden yüzüne her baktığımda içim acıyor.

Kesinlikle katıluyorum izlemememiz gerek cok sagolun

Anne olmadan önce de üzülüyordum ama doğumdan sonra gördükçe ağlamaya başladım. İçim yanıyor bebeklere. Onlar da bir kuzu...

Lohusalık sendromu yaşadım kızım beni hiç emmedi gerçi sütüm de hiç gelmedi o ayrı..hamileliğimde küçük çocukların kanserden saçlarını kesilmiş fotoğraflarını her gördüğümde hıçkırarak ağlardım..her anne bu zamanlardan geçiyordur..ama atlatman gerek..bunu psikiyatristle ve ya psikologla değil kendi başına atlatman gerek..8 aylık doğdu kızım doğum yarıyı geçmiş vaziyette gittim hastaneye..evet çocuklarımızın öldüklerini düşünmek aklımızı oynatmamız demek ama maşallah hepimizin çocukları sağlıklılar..kötü düşünüp kötüyü çağırma..sen güçlüsün atlatıcaksın

Anne olduktan sonra onun gibi benzeri hiçbir videoyu izleyemiyorum ben de canım çok yanıyor, siz de etkilenmişsiniz normaldir. Ve bende de videodan bağımsız bebeğimi kaybetme korkusu bir yıla yakın devam etti, sanki her an elimden kayıp gidecekmiş başına bir iş gelecekmiş gibi hissederdim, gece kalkar nefesini kontrol ederdim, öksürse boğazına bir şey mi takıldı diye panik olurdum, değişik bir psikoloji içindeydim sebebi neydi bilmiyorum

Anne olarak endiselenmeniz çok doğal. Benimde 7 yasinda 4 aylik cocuklarim var. Bende SMA lı bebeklere çok üzülüyorum. Cuma günü tv de izlerken 7 yasindaki oglum. "Anne bu bebekler babalarinin parasi olmadiği icinmi ölüyorlar "dedi. Boğazım düğüm düğüm oldu. Bende çok üzülüyorum ama tek başına üzülmenin o bebeklere faydasi yok. Ben sosyal medyamda sürekli paylasiyorum. whatsapp durumlarima atıyorum .

Annelik çok hassas bir durum sonuçta muhtaç bir birey var emanet olduğunu biliyorsun. Benim de başıma çok geldi kızım uyurken hep nefesini kontrol ettim. Çok duygusal biri olduğum için pek izleyemiyorum çünkü aylarca etkisinde kalıyorum. O yüzden sizde izlemeyin yoksa bu durumlar farklı boyutlara ulaşır

Destek almalısınız .Bırde manevıyata yonelın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…