Buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi...

Katılıyorum size.teşekkür ediyorum. Saglıcakla büyüsün yavrunuz

Allah razı olsun. Siz ve sizin gibilerden.

Sütüm hiç gelmedi derken nasıl yani öyle bir olasılık var mı ki? Sagol canım benım inşallah bende atltacağım

Lohusa depresyonu normalde seyirde maksimum 1 kaç ay sürmesi beklenir ama bazen 1-2 yıl da sürebiliyor uzun sürdüğü durumlarda tedavi edilmezse başka psikolojik rahatsızlıklara yol açıyor. Doktora başvurmanızı tavsiye ederim.

O anneden etkilenmişsiniz bence geçici bir durum. Her annede zaman zaman olur böyle şeyler. Ben de kanserden ölen Gamze Akbaş vardı çocuğuyla ilgili blogu vardı. Ondan çok etkilenmiştim. Günlerce etkisinden kurtulamamıştım. Bahsettiğiniz anne bile bir süre sonra çok zor olsa da normal hayatına dönecek. Sürekli kaygıyla hayat geçmez. Bol dua edip kendinizi rahatlamaya çalışın.

Evet dualarda olmasa.

Aşağı yukarı benzer şeyler yaşamışız.

Ben de hamileliğimde çok fazla Sma hastası bebeklere denk gelmiştim.

Hatta elimden geldiğince destek oldum. Ama her gördüğümde bende aşırı duygusallaşıyordum.

Sonra bebeğim Dünyaya geldi. Duygusal anlamda zorlandığımı fark ettim. Tabi zamanla kendimi telkin ederek düzelmeye başladım. Şimdi daha rahatım.

Biraz zaman geçsin izleyin kendinizi baktınız düzelemiyorsanız o zaman destek almanızı tavsiye ederim.

Gögüs operasyonu geçirmişmiydin?
Hayır sezaryen doğum yaptım..hastanede her iki göğüsümden 45 dakika süt sağmama rağmen sadece 1 damla süt gelmişti..8 aylık doğdu kızım ve hep mamayla beslemek zorunda kaldım..hipp en iyisi anne sütüne en yakın mamadır doktorum söylemişti

Ben çocuğumun vücudunda en ufak çıkan biseye acaba kötü bişeymi diye geceler boyu kafa yordugumu biliyorum ama buyudukce bendede bu düşünceler azaldı sukur

Merhaba.. etkilenmemek mümkün mü hiç.. anne olan olmayan herkes etkileniyor ama yanında evladın varsa çok daha fazla yoruyor işte böyle.bende normal de de panik atak var yıllardır ilaç kullanmıyorum artık meditasyon ve bol dua ile mücadele ediyorum. İlerlerse bu korku farklı korkulara da sebep olabilir kaybetme korkusu ile başlamıştı benim de ..Sonra bana bisey olursa naparlara döndü..uzadıkça uzadı doğumdan sonra çok artmıştı ben tek başıma markete gitsem tlf la.konusuyodum yalnız kalmamak için..ve sizin gb endişe ediyodum ilaç uyku yapar bebek nolur diye ama hiç de öyle olmadı çok iyi geldi bitkisel içerikli bir ilaç vermişti ki benim birde ilaç allerjik var ilaç içememe korkumu da düşünün panik atak la birleşince... yani çok farklı farklı ttürlerioldugu gb çeşit çeşit tedavi yolları da var ama nacizane benim fikrim ilaç tedavi etmiyo anlık rahatlatıyo yönünde olduğu için şifa çalışmalarına ve dua ya sarıldım..rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…