- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
Size çocuğunuzla ve onun psikolojisiyle ilgili kendi hayatımdan örnek vererek bir yorum yaptım. Olay çocuk ise niye cevap vermiyorsunuz?bebeğimize daha bilinçli birer anne baba olmak için sadece ve sadece, psikolog , pedagog her neyse...
Sohbet sitelerinde bu adamlar evli olduğunu söylemiyor ki. Kadınlar da aksini söylemediği için adamı bekar varsayıyor.Madem tek eşli bir yaşam sürdüremeyecekler neden evleniyor bu adamlar? Neden karılarının hayatlarını karartıyorlar? Benim kafam basmıyor. Bu adamlarla sanal seks yapan kadınlar hiç mi kendilerini kötü hissetmiyorlar?
Hatırlıyorum o konuyu. Kadın utancından videonun devamını yani en can alıcı yerini izleyememişti bile. Sonra kayboldu ortadanLaedrii Bundan aylar önce kocasını çok seven ve galiba yeni evli sayılan ama çocuğu olmayan bir kadın konu açmıştı. Kocası sanal seks yapıyormuş. Ve sanal seks yaptığı kadın kendisini tehdit edip para koparmak istemiş. Adamda vermeyince kadın sanal seks videosunu yayımlamış. Ve kadının babası dahi bu görüntüleri görmüştü. Burada herkes aldatılan kadına destek oldu. Ama kadın boşanmaya niyetli olmadığı için buradaki kadınları suçladı. Eşi sanki ne yapmış. Bizler abartıyormuşuz. Evliliğinden kolayca vazgeçemezmiş. İçimden bir ses sizin de evliliğinize devam edeceginizi söylüyor.
Mesele evli bekar meselesi değil ki. Bir kadın nasıl yapar bunu kafam basmıyor. Bu düpedüz teşhirciliktir. Ve teşhircilikte sapkınlıktır.Sohbet sitelerinde bu adamlar evli olduğunu söylemiyor ki. Kadınlar da aksini söylemediği için adamı bekar varsayıyor.
Mesela geçen bir adamla normal bir şekilde konuştum sosyal bir mecrada. Yaşı gençti baya evli olduğunu düşünmedim hiç. Sonra çocuk falan dedi, evli misiniz dedim evet diyince yanlış bir şey konuşmamamıza rağmen sohbeti kestim hemen. Yani erkekler çoğu zaman evli olduğunu söylemiyor..
Bekarların yapmasına bir şey diyemiyorum, bence de iğrenç ama..
Bu kadar iyiyse kadinlara bakmasını da dert etmeŞöyle söyleyeyim 7yıldır beri bir kere kavga etmedik her anlamda çok iyi bir insan en ufak bir şikayetim olmadı belki övmeye iyiliklerini yazmaya kalksam bitiremem. Siz konuyu neresinden tutup çekip yorum yapmışsınız
Kocanız maalesef iyi bir avukatta değil. Hatta o saydığımız abi ve kardeşleriniz de.Boşanmalarda mal kimin üzerine ise o hep bir adım öndedir, iki erkek kardeşim ağabeyim avukat, eşim de onun böyle olduğunu savunur baktığı davalarda, ben mesela malları sattım paraları kendimi resmiyette borçlu olduğum insanlara devrettim resmi olarak , esime caktırmadım durum birkac ay sonra bosanma açtım, bi halt yıyemez uzerime de mal bırakmam!!!
Evet ortadan kayboldu. Akıbetini bilmiyorum. Ama istediği kadar inkar etsin hep buruk ve güvensiz kalacak. Ve bunun adı da evlilik olucak.Hatırlıyorum o konuyu. Kadın utancından videonun devamını yani en can alıcı yerini izleyememişti bile. Sonra kayboldu ortadan
Boşanmalarda mal kimin üzerine ise o hep bir adım öndedir, iki erkek kardeşim ağabeyim avukat, eşim de onun böyle olduğunu savunur baktığı davalarda, ben mesela malları sattım paraları kendimi resmiyette borçlu olduğum insanlara devrettim resmi olarak , esime caktırmadım durum birkac ay sonra bosanma açtım, bi halt yıyemez uzerime de mal bırakmam!!!
Odaklanmislar iste.Ne desinler olur oyle cek mi?Lütfen bir kelimeyi cımbızlayıp takılmayın, konuyaodaklanın
Yine yanlış anlasılmasın bu yazdığım evliliğimizde aldığımız bütün taşınmazların tapusunu benim üzerime yaptı hangi erkek yapar bunu , burdaki amacım eşimin bana güvenmesi, ama o benim güvenimi fena yıktı
Biz çok değişik bir toplumuz. Ünlü bir kadın 35 yaşında güzel yakın zamanda boşandı. Ona yapılan yorumları görüyorum. Kadının hakkında kocasına ihanet ettiğine dair iddialar vardı. Neyse mesele bu değil. Yapılan yorumlar hayret vericiydi. Güzel bir kadınmış. Olabilirmiş. Zaten bir yıldır mutsuzmuş. Güzel bir kadın diye herşeyi hak mı görücez? Üstelik bu gurup eski kocasını linç etti. Adamı kabahatli ettiler.Eşinizin yaptığınızı siz yapmış olsaydınız; yok 7 yıldır kavga etmedik, yok çok iyi bi insan, yok çocuğum var diye düşünüp sizin gözünüzün yaşına bakar mıydı acaba :) Değersizleştirin kendinizi böyle...
Biz toplum olarak, bir konuda bir hususa kendimizi ikna etmek istiyorsak, her türlü argümanı bulur, kendimizi ikna ederiz. Mantık kapılarımızı kaparız. Bunu gözlemliyorum artık maalesefBiz çok değişik bir toplumuz. Ünlü bir kadın 35 yaşında güzel yakın zamanda boşandı. Ona yapılan yorumları görüyorum. Kadının hakkında kocasına ihanet ettiğine dair iddialar vardı. Neyse mesele bu değil. Yapılan yorumlar hayret vericiydi. Güzel bir kadınmış. Olabilirmiş. Zaten bir yıldır mutsuzmuş. Güzel bir kadın diye herşeyi hak mı görücez? Üstelik bu gurup eski kocasını linç etti. Adamı kabahatli ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?