Madem tek eşli bir yaşam sürdüremeyecekler neden evleniyor bu adamlar? Neden karılarının hayatlarını karartıyorlar? Benim kafam basmıyor. Bu adamlarla sanal seks yapan kadınlar hiç mi kendilerini kötü hissetmiyorlar?Çocuğum çocuğum diyorsunuz ya. Bakın size kendimden örnek vereyim. Çok küçük yaşlarda babam olacak adamın telinde sms te bir kadınla cinsel konuşmalarına şahit olmuştum. Annem boşanmadı. Noldu biliyor musunuz? Yıllar sonra benden 10 yaş küçük kardeşim de yine bu tarz konuşmaları yakaladı ve psikolojisi bozuldu. Biz o uçkur sevdalısı pislik herif yüzünden küçük yaşlarda cinselliği keşfetmiş olduk. Ve Allah yardım etmeseydi, düzgün bir insan olarak kendimi yetiştirmeseydim şu an doyumsuz bir şekilde cinsellik yaşayan kadınlardan olurdum.
Yani sizin derdiniz çocuğunuzsa söyleyeyim bu tarz şeylere bulaşanlar iflah olmuyor kolay kolay. Çocuğunu düşünen kadın, böyle bir ahlaksızla büyütmez.
Ayrıca her mesajda neler konuştuklarını öğreneyim, muhabbet nereye kadar ilerliyor öğreneyim demişsiniz. Allah aşkına ya çok safsınız, ya kendinizi kandırıyorsunuz. Çıplak kadınların ekli olduğu bir hesap karşılıklı fotoğraf atma ve sanal seks için açılmıştır, nokta.
Yine yanlış anlasılmasın bu yazdığım evliliğimizde aldığımız bütün taşınmazların tapusunu benim üzerime yaptı hangi erkek yapar bunu , burdaki amacım eşimin bana güvenmesi, ama o benim güvenimi fena yıktı
Geçmiş olsun eşşekten düşmüşün halini ancak kendi gibi olan anlar, buradki arkadaşlar kızacak ama eşim yıllardır sanki aladdinin lambasından çıkmış cin gibiydi, sanki iyilik meleği, ben içten içe şaşırıyordum, eğer bu zaman a kadar gerçekte de aldatmış olsaydı bir şekilde çıkardı, suan da sanalda olsa onlarca farklı milleten kadın ile ALDATILDIĞIMI KABUL EDİYORUM, EŞİME KİN NEFRET DOLUYUM VE HESABINI EN AĞIR ŞEKİLDE ÖDETİCEM!!! Merak ettiğim sizin de eşiniz böyle miydi! Ağzınınzın içine mi bakardı? Son dediğinizi yapacak karakterde değilim bunları yiyip yutamam eşime kusturucam ama çözüm sadece ceza değil bu bir sapıklık tadavi olacak paşa paşa psikolglara sürücem onu! Ya bu deveyi güdecek yada bitecek! Bir sans daha vermem birdaha ne kızımı ne beni göremez boşanmakla kalmam olan itibarını da sıfırlarım, çünkü tüm çevresince çok iyi bilinir kendileri!!!!!Bebeğim üç aylıkken aynı şekilde bir arkadaşlık ve oyun sitesine eşimin üyeliğini ve yaptığı cinsel içerikli konuşmaları öğrendim. Dünyam yıkıldı haliyle bildiğimi de biliyor. Bir daha benzer birşey yaparsa bırakıp gideceğimi kesin bir şekilde dile getirdim ki yaparım da gözüm görmez. İlk seçeneğiniz bu. Veya boşanmak. Ama eğer adamın huyu bu zaafı var yapıyor derseniz, bir daha aynı şeyi görseniz de boşanmayı düşünmek sizin için uzak bir ihtimalse bildiğinizi belli etmeden oturun. İş laçkalaşmaya dönmesin. Bu arada söyleyeyim hiçbir şey eskisi gibi olmuyor aranızda. Ben de beklemede ve tetikteyim bakalım hayırlısı.
Boşanmalarda mal kimin üzerine ise o hep bir adım öndedir, iki erkek kardeşim ağabeyim avukat, eşim de onun böyle olduğunu savunur baktığı davalarda, ben mesela malları sattım paraları kendimi resmiyette borçlu olduğum insanlara devrettim resmi olarak , esime caktırmadım durum birkac ay sonra bosanma açtım, bi halt yıyemez uzerime de mal bırakmam!!!ne fark eder ha onun üzerine ha sizin üzerinize
sonuçta boşansanız paylaşılacak
adam avukat olduğu için bunu biliyor
göz boyamak için de böyle bir şey yapmış işte
Dün geceye kadar vallahi bir kötülüğünü görmedim ne yalan söyleyeyim, annem babam kadar düşünüyor derdim, ben de saf biri değilim ki, hangimiz zaman zaman kazık yemedik aldatılmadıkKonu sahibi Allah akıl fikir versin sana seni üzmek için yazmıyorum ya sen iyi insanlarla karşılaşmamışsın kocanı iyi sanıyorsun yada akıl durgunluğu yaşıyorsun bilemedim
Biz bu konuları 100kere konustuk az üst yorumları oku bir cümle yazıp gitmeden önceMadem mükemmel biri birak bakiversin.
Bosandiniz mi?hayirli olsun.Biz bu konuları 100kere konustuk az üst yorumları oku bir cümle yazıp gitmeden önce
Evet cok sahit oldum ben de cevrede. Bosanmadan once bi oyun yapip malları satanlara. Bunu engellemek icin serh koydurmak gerekiyordu sanirim. Bi de kendilerini bi arkadaslarina borclu gösteriyorlar icra vb şeyleri odememek için. Uyanik olun hanimlar!!Boşanmalarda mal kimin üzerine ise o hep bir adım öndedir, iki erkek kardeşim ağabeyim avukat, eşim de onun böyle olduğunu savunur baktığı davalarda, ben mesela malları sattım paraları kendimi resmiyette borçlu olduğum insanlara devrettim resmi olarak , esime caktırmadım durum birkac ay sonra bosanma açtım, bi halt yıyemez uzerime de mal bırakmam!!!
Çocuğum çocuğum diyorsunuz ya. Bakın size kendimden örnek vereyim. Çok küçük yaşlarda babam olacak adamın telinde sms te bir kadınla cinsel konuşmalarına şahit olmuştum. Annem boşanmadı. Noldu biliyor musunuz? Yıllar sonra benden 10 yaş küçük kardeşim de yine bu tarz konuşmaları yakaladı ve psikolojisi bozuldu. Biz o uçkur sevdalısı pislik herif yüzünden küçük yaşlarda cinselliği keşfetmiş olduk. Ve Allah yardım etmeseydi, düzgün bir insan olarak kendimi yetiştirmeseydim şu an doyumsuz bir şekilde cinsellik yaşayan kadınlardan olurdum.
Yani sizin derdiniz çocuğunuzsa söyleyeyim bu tarz şeylere bulaşanlar iflah olmuyor kolay kolay. Çocuğunu düşünen kadın, böyle bir ahlaksızla büyütmez.
Ayrıca her mesajda neler konuştuklarını öğreneyim, muhabbet nereye kadar ilerliyor öğreneyim demişsiniz. Allah aşkına ya çok safsınız, ya kendinizi kandırıyorsunuz. Çıplak kadınların ekli olduğu bir hesap karşılıklı fotoğraf atma ve sanal seks için açılmıştır, nokta.
HaklısınızBaska bir uye aciklamis zaten, snapchatte eger izin verirseniz rehberinizdekiler cikiyor. Esiniz gizli is yaptığı icin bunu da dusunmus. Ya da kullanici adini ogrenip direkt kullanici adiyla ekleyebilirsiniz. Ama ne gerek var bilmiyorum? Sizinle iletisim kurmazsa aklanmis mi olacak? Bu haliyle aldatıyor zaten. Sadece yüzüne carpmaniz yeterli bence.
Evet aldatıyor aksini iddia edemez etsede ben inanmam şu saatten sonraOzaman hiç karıştırmayın. Direk söyleyin ayrıntıyı araştırmayın. Söyleyin kendi açıklama yapsın ve sizi inandırsın aldatmadığına. Ancak öyle huzurlu olursunuz.
+1Mükemmel erkek sapiga dönüştü konu başlığı bu olmalıydı
Evet cok sahit oldum ben de cevrede. Bosanmadan once bi oyun yapip malları satanlara. Bunu engellemek icin serh koydurmak gerekiyordu sanirim. Bi de kendilerini bi arkadaslarina borclu gösteriyorlar icra vb şeyleri odememek için. Uyanik olun hanimlar!!
bebeğimize daha bilinçli birer anne baba olmak için sadece ve sadece, psikolog , pedagog her neyse...niye gidecektiniz psikolağa? 7 yıldır kavga bile etmedik demişsiniz başka sorunlar mı var anlatmadığınız?
Evet olabilir aynı fikirdeyimBelki sürekli aldattığı için mükemmel erkeği oynuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?