Buraya yazmasam çatlayacağım,kimseye de söyleyemiyorum...

Bebeğim üç aylıkken aynı şekilde bir arkadaşlık ve oyun sitesine eşimin üyeliğini ve yaptığı cinsel içerikli konuşmaları öğrendim. Dünyam yıkıldı haliyle bildiğimi de biliyor. Bir daha benzer birşey yaparsa bırakıp gideceğimi kesin bir şekilde dile getirdim ki yaparım da gözüm görmez. İlk seçeneğiniz bu. Veya boşanmak. Ama eğer adamın huyu bu zaafı var yapıyor derseniz, bir daha aynı şeyi görseniz de boşanmayı düşünmek sizin için uzak bir ihtimalse bildiğinizi belli etmeden oturun. İş laçkalaşmaya dönmesin. Bu arada söyleyeyim hiçbir şey eskisi gibi olmuyor aranızda. Ben de beklemede ve tetikteyim bakalım hayırlısı.

Madem tek eşli bir yaşam sürdüremeyecekler neden evleniyor bu adamlar? Neden karılarının hayatlarını karartıyorlar? Benim kafam basmıyor. Bu adamlarla sanal seks yapan kadınlar hiç mi kendilerini kötü hissetmiyorlar?

İki uygulamaya da çok hakim değilim ama az buz bilgim var sizinle paylaşayım; snapchat te fotoğraf ve video atılıyor ve bunlar belli bir süre sonra kayboluyor whatsapp ve instagramdaki hikaye özelliğini düşünün. Scorp ise direk video. Bir hastag açılıyor mesela onun üzerine insanlar video çekip yüklüyorlar ama eminim her sosyal medya gibi bu da nasıl kullanırsan öyle olduğu için o tarz videolar mevcuttur.

ne fark eder ha onun üzerine ha sizin üzerinize
sonuçta boşansanız paylaşılacak
adam avukat olduğu için bunu biliyor
göz boyamak için de böyle bir şey yapmış işte

Konu sahibi Allah akıl fikir versin sana seni üzmek için yazmıyorum ya sen iyi insanlarla karşılaşmamışsın kocanı iyi sanıyorsun yada akıl durgunluğu yaşıyorsun bilemedim

Geçmiş olsun eşşekten düşmüşün halini ancak kendi gibi olan anlar, buradki arkadaşlar kızacak ama eşim yıllardır sanki aladdinin lambasından çıkmış cin gibiydi, sanki iyilik meleği, ben içten içe şaşırıyordum, eğer bu zaman a kadar gerçekte de aldatmış olsaydı bir şekilde çıkardı, suan da sanalda olsa onlarca farklı milleten kadın ile ALDATILDIĞIMI KABUL EDİYORUM, EŞİME KİN NEFRET DOLUYUM VE HESABINI EN AĞIR ŞEKİLDE ÖDETİCEM!!! Merak ettiğim sizin de eşiniz böyle miydi! Ağzınınzın içine mi bakardı? Son dediğinizi yapacak karakterde değilim bunları yiyip yutamam eşime kusturucam ama çözüm sadece ceza değil bu bir sapıklık tadavi olacak paşa paşa psikolglara sürücem onu! Ya bu deveyi güdecek yada bitecek! Bir sans daha vermem birdaha ne kızımı ne beni göremez boşanmakla kalmam olan itibarını da sıfırlarım, çünkü tüm çevresince çok iyi bilinir kendileri!!!!!

ne fark eder ha onun üzerine ha sizin üzerinize
sonuçta boşansanız paylaşılacak
adam avukat olduğu için bunu biliyor
göz boyamak için de böyle bir şey yapmış işte
Boşanmalarda mal kimin üzerine ise o hep bir adım öndedir, iki erkek kardeşim ağabeyim avukat, eşim de onun böyle olduğunu savunur baktığı davalarda, ben mesela malları sattım paraları kendimi resmiyette borçlu olduğum insanlara devrettim resmi olarak , esime caktırmadım durum birkac ay sonra bosanma açtım, bi halt yıyemez uzerime de mal bırakmam!!!

Konu sahibi Allah akıl fikir versin sana seni üzmek için yazmıyorum ya sen iyi insanlarla karşılaşmamışsın kocanı iyi sanıyorsun yada akıl durgunluğu yaşıyorsun bilemedim
Dün geceye kadar vallahi bir kötülüğünü görmedim ne yalan söyleyeyim, annem babam kadar düşünüyor derdim, ben de saf biri değilim ki, hangimiz zaman zaman kazık yemedik aldatılmadık

Evet cok sahit oldum ben de cevrede. Bosanmadan once bi oyun yapip malları satanlara. Bunu engellemek icin serh koydurmak gerekiyordu sanirim. Bi de kendilerini bi arkadaslarina borclu gösteriyorlar icra vb şeyleri odememek için. Uyanik olun hanimlar!!

7 yıldır tartışmamız yok ama belki adamın dostu var ne biliyorsun seni uyutuyo adam yapacağı en pislik hareketi yapmış daha ne olsun.Bu arada istediğin kiloyu ver istersen ultra bakımlı ol "ADAM" değilse gerisi hikaye yapacağını yapar

Daha ne yazılır ki nokta

Haklısınız

Ozaman hiç karıştırmayın. Direk söyleyin ayrıntıyı araştırmayın. Söyleyin kendi açıklama yapsın ve sizi inandırsın aldatmadığına. Ancak öyle huzurlu olursunuz.
Evet aldatıyor aksini iddia edemez etsede ben inanmam şu saatten sonra

niye gidecektiniz psikolağa? 7 yıldır kavga bile etmedik demişsiniz başka sorunlar mı var anlatmadığınız?
bebeğimize daha bilinçli birer anne baba olmak için sadece ve sadece, psikolog , pedagog her neyse...

7 yilda bir kere dahi kavga etmemeniz,size gore cogu konuda mukemmel bir es olmasi yeterli degil,yaptigi sey hic ama hic hos degil,hatta sapiklik,esi dururken ne munasebet ciplak kadinlari takip etmesi kusura bakmayin esiniz agir terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…