Ben size içine düştüğünüz duruma üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Lütfen şunu unutmayın. Haysiyet insanın kendi kendisine verdiği değerdir. Sırf çocuk için ya da toplum baskısı yüzünden katlanmak şans vermek zorunda değilsiniz. Bu hayat sizin. Aldatmak evliliği temelden dinamitlemektir. Burada psikolog arkadaşlar varsa beni aydınlatsın. Ben aldatma konusunda psikologların yaklaşımlarından rahatsızım. Çünkü ısrarla evliliğin sürmesinden yana tavır takınıyorlar. Bir psikolog aldatma eyleminden aldatan da aldatılan da sorumludur demişti.Psikologdan yardım alıcam zaten gidecektik konu önceliğimiz bu olacak önce ben seans alıcam düzelebilecek telafi edilecek birsey derse tedavi olur sans veririm kızım hatrına, degilse benim içim kabul etmez böyle hasta ruhlu zaafları olan bir adamı, malesef kızım babasına o kadar düşkün ki elimi kolumu baglıyor, cevremdeki çogu baba duyarsız, esim video acmaz, eline telefon vermeyiz, kitaplar okur, masallar anlatır, oyuncakları ile oynar, bire bir ilgilenir hep, uykudan baba diye uyanır beni de en az o kadar sever tabi
Ya la edri anlıyorum seni anlıyorum daBu hemen boşan, diyen insanlar evli ve çocuklu mu merak ediyorum, siz mükemmel msnz? Eşiniz mukemmel mi? %100 emin msnz! Ben gerçekten hayatımın 32yılımın şokunu kırgınlığını yaşadım duygularım tari edilemez! Ya şu etrafımda dönüp dolaşan yavrucak, eşim avukat bir sürü boşanma davasına bakıyor (ben bile bunlardan o kadar ders almış, masum yavrulara üzülmüşken) benim nasıl bir anda boşanma kararı almamı bekliyorsunuz, durum vahim farkındayım yenilecek yutulacak değil, affedebilmeyi deneyeceği psikolojik destek ile halletmeye calışacagım diyorum olmazsa sans verdim buraya kadarmış derim sizce hemen yarın imzaları mı atalım ha?
O da normal degil 7 yilda hic kavga edilmez mi yahuŞöyle söyleyeyim 7yıldır beri bir kere kavga etmedik her anlamda çok iyi bir insan en ufak bir şikayetim olmadı belki övmeye iyiliklerini yazmaya kalksam bitiremem. Siz konuyu neresinden tutup çekip yorum yapmışsınız
Psikologdan yardım alıcam zaten gidecektik konu önceliğimiz bu olacak önce ben seans alıcam düzelebilecek telafi edilecek birsey derse tedavi olur sans veririm kızım hatrına, degilse benim içim kabul etmez böyle hasta ruhlu zaafları olan bir adamı, malesef kızım babasına o kadar düşkün ki elimi kolumu baglıyor, cevremdeki çogu baba duyarsız, esim video acmaz, eline telefon vermeyiz, kitaplar okur, masallar anlatır, oyuncakları ile oynar, bire bir ilgilenir hep, uykudan baba diye uyanır beni de en az o kadar sever tabi
off... iyi davransa aldatıyor kötü davransa aldatıyor diyorsunz ... aldatmayan erkek modeli davranO kadar yazıyorum cevap yok ama yine de yazicam. Eşin senin ağzına bakıyor, sana ilgili davranıyor belki hediyeler alıyor neden sence. Bak sana şunu söyliyim bu suçluluk psikolojisidir. Eşin sahte hesap açarak kızlarla seni aldatiyor ve bu suçunu bastırmak ve kendi vicdanını rahat ettirmek ve senin de bu aldatma konusunu çakmaman anlamaman için sana karşı daha iyi sevecen davranıyor sebep bu, Aldatan erkekler bunu hep yapar
İnsanlar buraya derdini yazıyor kadinlar yorum yapınca da eşleri kıymete biniyor hayretDaha nasıl olur aldatmak merak ettim? Adam olayın dibine vurmuş daha ne olsun ki? Merak ediyorsanız yorum yapanların çoğu evli çocuk sahibi.
Bu arada ben de aldatildigimi öğrendim gün boşanma kararı almış biriyim. Eşimin internet üzerinden kadınların peşinde olduğumu öğrendiğim an terkettim. Çünkü acaba ile yasayamam ben. O dönem hamileydim ve ben o haldeyken internet sapigi gibi kadin peşindeki koca beni unursamamissa cehennemin dibine gitsin. Siz de gerçeklerle yuzlesin lutfen
Takdir ettim sizleri. Güzel ömürleriniz olsun inşallah...Aldatildim. Bosandim. Aldatilmanin nasil bir duygu oldugunu sanirim en iyi bilenlerdenim.
Kadinlara zaafi olan birinin gozlerine at gozlugu taksaniz da bunu onleyemezsiniz. Hergun suphelerle yasamanin nasil bir izdirap oldugunu da bilirim. Cocuk varken hele de babasina duskunken bosaniyim mi konussam duzelir mi duygulariyla yasamanin da ne oldugunu bilirim.
Soylesen de birakmayacak. Bildigini ogrenince daha temkinli davranacak.
Kendinde kabahat arama. Bunun seninle alakasi yok.
Bosan ya da bosanma diyemem. Bu senin kararin olmali. Onunde iki secenek var ya bu durumu kabul edip devam edeceksin ya da boyle yasayamam deyip bosanacaksin.
Karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?