Buraya yazmasam çatlayacağım,kimseye de söyleyemiyorum...

Neden bekledin? ilk gördüğün anda söylemedin eşine yaptığı ayıbı, tartışmaktanmı çekindin?
Hayır kolay kurtulamayacak bu defa soğukkanlı davranıcam tüm tlfu didik didijk edicem fotoğrafları kendi telefonumdan çekip hepsini flasha atıcam sonunda ben pişman olmayayım, hukuk da delil olmayınca ortada kalıyosun

Bu arada 7 senedir tek kavganın olmaması nasıl bi şey oluyo? Sırrı adamda mı sizde mi? Laedrii
Karşılıklı, anlatsam destan olur burdakiler ne kadar beni yadırgasa da, masallardaki gibiydi hersey, bana olan sevgisi düşkünlüğü vs vs , cevremdeki herkesin ideal damat örneği bunu yaptı yaaa,,, bişey demiyorum ben zaten anlatmazdım kimseye birşey millet ilişkimizi görür özenirdi, ben kimseyi kınamadım basıma bu geldi, burda yorum yapanlar da dikkatli olsun bence

Bu akşam çok erken ben çok yabancı kalmışım bu sosyalliklere önce ne kadar ileri seviyede msjlar sohpetler videolar neler hepsini göreyim kayıt edeyim ondan sonra emin adımlarla soğukkanlı bir şekilde çıkıcam karşısına

Psikologdan yardım alıcam zaten gidecektik konu önceliğimiz bu olacak önce ben seans alıcam düzelebilecek telafi edilecek birsey derse tedavi olur sans veririm kızım hatrına, degilse benim içim kabul etmez böyle hasta ruhlu zaafları olan bir adamı, malesef kızım babasına o kadar düşkün ki elimi kolumu baglıyor, cevremdeki çogu baba duyarsız, esim video acmaz, eline telefon vermeyiz, kitaplar okur, masallar anlatır, oyuncakları ile oynar, bire bir ilgilenir hep, uykudan baba diye uyanır beni de en az o kadar sever tabi

Gozu ac bi insani naparsan yap doyuramazsin adami eve mi kilitleyeceksin napacaksin icinde oldugu surece yapar boyle adam yorar uzer insani 2 secenegin var cinsel manada istedigi gibi olacaksin hep disari kaymamasi adina gozu ya da harama alisan zor vazgecer die cekeceksin arabani bakacaksin yoluna.

Kesin nazar degdi kesin.. pis kenafir gozluler..

bence söyleyin bildiğinizi bilsin. bende sahte hesap açıp erkeklerle yazışcam bakalım nasıl oluyormuş diyip umursamayın. tabi öncesinde de ele geçirdiklerinizin fotoğrafını çekin ki olumsuz bir durumda elinizde delil olsun. ben olsam öyle yapıp onu umursamayıp kendime daha da çok bakardım. o da sahte ilişkileriyle vakit geçirsin..

Scope hesabını da zorla açtım benim gördüğüm burasıydı snapi çok inceleyemedim, scope kullananlar daha açık bilgi verirse sevinirim

Arkadasşım snap ve scope instagram gibi birşey mi bakıp geciyor mu meraktan soruyorum lütfen beni eleştirmek için yorum yazmasın yazacak olanlar
Adam seni aldatiyo bisanmayacaksan neyi kurcaliuorsun. Ben sana soyleyim ilerdede diyeceksin ki kocam eskiden aldatti ne affedebildim, nede vazgecebildim mutsuzum. Madem sorun uygulamayi cozmekmi acin youtube u izleyin videolari yoksa burda insanlara yaptiginiz yanlis hareket icin tepki verenlere kizip canak tutulmasini beklemeyin. Ilerde daha da cok aldatilirsiniz bunada hazirlikli olun..

Birçok erkek böyleyse neden kadınlar hala evlenmeye devam ediyor? Birde kendi hemcinslerimden utandım. Sanal seks yapıp bir erkeğin aletini dikip çıldıtmaktan çok haz alıyorlar galiba. Lanetler olsun. Adam ayrı kadınlar ayrı problem...

Bu hemen boşan, diyen insanlar evli ve çocuklu mu merak ediyorum, siz mükemmel msnz? Eşiniz mukemmel mi? %100 emin msnz! Ben gerçekten hayatımın 32yılımın şokunu kırgınlığını yaşadım duygularım tari edilemez! Ya şu etrafımda dönüp dolaşan yavrucak, eşim avukat bir sürü boşanma davasına bakıyor (ben bile bunlardan o kadar ders almış, masum yavrulara üzülmüşken) benim nasıl bir anda boşanma kararı almamı bekliyorsunuz, durum vahim farkındayım yenilecek yutulacak değil, affedebilmeyi deneyeceği psikolojik destek ile halletmeye calışacagım diyorum olmazsa sans verdim buraya kadarmış derim sizce hemen yarın imzaları mı atalım ha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…