- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Burcun yengeç mi Omen Tonreem. Bıktım sizin ağlaklığınızdan
AhahahAyyh cok heycanlandimay burcum ikizler. Galiba ben naneyi yedim
Kız kardeşim yengeç burdan kalk öteye otur desen ağlar.Yok yaAakendimi cok duyarsiz ve duygusuz buluyorum bazen. Sanki yontulmamis bir odun gibi hissediyorum
Sus kız spoiler vermeYok yaAakendimi cok duyarsiz ve duygusuz buluyorum bazen. Sanki yontulmamis bir odun gibi hissediyorum
Ahshah bendeki bu sayko tarafin bir aciklamasi olmasi lazim. Bundan sonra biriyle flort edersem direkt yaptigin yorumu atip, bizde boyle kardes isine gelirse diyebilirimAhahahay gülmekten yorum yapamam diye korkuyorum ama şimdi kendimi toparlayıp ciddiyetle yorumlamaya çalışacağım
Klozetimi temizlerken negatif duygulardan ariniyorum sankiŞey sever misin, temizlik?
Kız kardeşim yengeç burdan kalk öteye otur desen ağlar.
Bir de aşırı manipülasyoncusunuz bence. Mesela bir olayı aşırı abartıp haklı çıkma gayreti var. Çene desen maşallah
Sus kız spoiler verme
Oh rahatladım kız. Hshsh şaka şaka kaç tane yengeç varsa böyle ama. Manipülasyon sizde çok var. Cinnet hali geliyor yaparken hattaYaaa bak simdi boyle deyince kendimi sorguladım. Benim ex eş cok abartiyosun derdi. Manipülasyon konusuna bisey diyemicem, hayatımdaki kimse beni dinlemedi, dinleseler ihya olurlardiçene evet var kız kardeşine olan hincini benden almis olabilir misin
Anaa burcla mi ilgili bunlarr, asiri heycanlandimm
Allah yardımcın olsun kardeşimKlozetimi temizlerken negatif duygulardan ariniyorum sanki
Oh rahatladım kız. Hshsh şaka şaka kaç tane yengeç varsa böyle ama. Manipülasyon sizde çok var. Cinnet hali geliyor yaparken hattabiraz sakin kalmayi deneyin
Heyecanla pandaya ne dicek diye bekliyomm
Bahh gene sövcem onaBenim ex ese sorsan: manipülasyon kotu bisey mi diye sorardi. Evet desen, panda da kesin var derdiOnun dışında sosyal hayatimda kimseyle tartismadim desem yeridir. Hatırladığım bitane bile yok ya
Cinnet hali oluyor evet
Vazgectim sana sövcem bah aklıma getrdinBendeki avelligin aciklamas8 geliyo, bekle bakairfryer aldirmamamin baska aciklamasi olamaz ahshah
Vazgectim sana sövcem bah aklıma getrdin
Söv kız 3 günlük dünya. İçindeki kötülükleri dışa aktar hshshBahh gene sövcem ona
Öyle dersen gaza gelip adamın agzına zıcarım benSöv kız 3 günlük dünya. İçindeki kötülükleri dışa aktar hshsh
Söv kız 3 günlük dünya. İçindeki kötülükleri dışa aktar hshsh
Ben olsam cingenlik yaparım. Hemen yarın mesaj atıyorsun kızın canı x istedi airfrayerde daha kolay pişiyo. Alsak mıOlayi bilmiyosun sen
Haftasonu benim kizi cocuk acile goturduk ex le beraber.
Adam bana dediki sana airfryer alayim. Yok istemem, firin var dedim. Cikista markete girdik. Xiaomi gosterdi bak bundan alcaktim, cok guzel oluyo yemekler dedi. ISTEMEDIM. simdi herkes bana sovebilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?