Burç Yorumu: Terazi burcuyum yükselenim yay

Yok yaAa kendimi cok duyarsiz ve duygusuz buluyorum bazen. Sanki yontulmamis bir odun gibi hissediyorum
Kız kardeşim yengeç burdan kalk öteye otur desen ağlar.
Bir de aşırı manipülasyoncusunuz bence. Mesela bir olayı aşırı abartıp haklı çıkma gayreti var. Çene desen maşallah

Kız kardeşim yengeç burdan kalk öteye otur desen ağlar.
Bir de aşırı manipülasyoncusunuz bence. Mesela bir olayı aşırı abartıp haklı çıkma gayreti var. Çene desen maşallah

Yaaa bak simdi boyle deyince kendimi sorguladım. Benim ex eş cok abartiyosun derdi. Manipülasyon konusuna bisey diyemicem, hayatımdaki kimse beni dinlemedi, dinleseler ihya olurlardi çene evet var kız kardeşine olan hincini benden almis olabilir misin

Sus kız spoiler verme

Anaa burcla mi ilgili bunlarr, asiri heycanlandimm

Oh rahatladım kız. Hshsh şaka şaka kaç tane yengeç varsa böyle ama. Manipülasyon sizde çok var. Cinnet hali geliyor yaparken hatta biraz sakin kalmayi deneyin

Oh rahatladım kız. Hshsh şaka şaka kaç tane yengeç varsa böyle ama. Manipülasyon sizde çok var. Cinnet hali geliyor yaparken hatta biraz sakin kalmayi deneyin

Benim ex ese sorsan: manipülasyon kotu bisey mi diye sorardi. Evet desen, panda da kesin var derdi Onun dışında sosyal hayatimda kimseyle tartismadim desem yeridir. Hatırladığım bitane bile yok ya
Cinnet hali oluyor evet

Söv kız 3 günlük dünya. İçindeki kötülükleri dışa aktar hshsh

Olayi bilmiyosun sen
Haftasonu benim kizi cocuk acile goturduk ex le beraber.
Adam bana dediki sana airfryer alayim. Yok istemem, firin var dedim. Cikista markete girdik. Xiaomi gosterdi bak bundan alcaktim, cok guzel oluyo yemekler dedi. ISTEMEDIM. simdi herkes bana sovebilir mi???

Şimdi bir yengeç kadını ile karşı karşıyayız. Yengeç burcu kadını gelmeden sesi gelir "Hanım hanım bunlar benim yavyulayım" diye. (buz devrindeki gibi ) Bu burçlar çok anaç olurlar. Anneye, babaya, eşe, arkadaşa bile annelik yapası gelebilir. Normaldir çünkü içgüdüseldir. Korucuyu kollayıcı bir yaklaşımı vardır daha doğrusu. Ay akrepler ürkmüş şekilde yorumlanmayı beklerken yükselen bir akrep bize göz kırptı son olarak.

Ben yükselen akrepleri hep siyah saçları ve siyah elbiseleriyle göz kamaştıran kadınlar olarak canlandırıyorum zihnimde. Dışarıya çok güzel bir aura verebilir. Akrep tutkunun burcudur. İhtiraslı, inişli çıkışlı sağlam bir aşk hayatı görebiliriz. Ama yengeç duygusallığı olduğu için karşı tarafa uyum sağlama eğiliminden dolayı görebiliriz dedim. Belki yani, canı isterse. Sonuçta akrep yükselenli biri. Şüpheci bir yapı kazandırabileceği için yengeç etkisiyle açık yakalamaya daha eğilimli olabilir. Ama güvenirse gümbür gümbür bir ilişki yaşayabilir beyefendi. Ay ikizlerle de bence (gençliğinde özellikle) çok fazla talibi olmuş olabilir. Hatta ben erkek olsam zekasından korkup uzaktan sevebilirdim belki

Ay ikizler benim çok karşılaşmadığım bir konum. İkizlerin duygusal yanlarını düşündüğüm zaman tahmin yürütmem gerekirse. Yeni bir şey öğrendiğiniz zaman araştırma eğiliminde olabilirsiniz. Bu size mutluluk verebilir. Hatta yengeç etkisiyle çocuk yetiştirme anlamında okur öğrenirseniz daha da mutlu olabilirsiniz. Ben hazır cevaplığı ve sakince zeki laf sokuşu ile tanındığınızı tahmin ediyorum. Ama bu zeka hem duygusal hemde hınzır bir zeka. Yani dedikleriniz biraz bel altı olabilir. Ama öyle güzel gizler ki ikizler olmayıp öyle hissettirebilir. Laf dalaşına girdiği kişi sersemleyip şaşkına dönebilir. Belki annesi arkadaşı gibi anlayışlı, sırdaş, çocuğunun her şeyi olabilen. Çok yönlü biri diye yorumlayabilirim.

Ben olsam cingenlik yaparım. Hemen yarın mesaj atıyorsun kızın canı x istedi airfrayerde daha kolay pişiyo. Alsak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…