- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
Not: Herkese yorum yapamayabilirim bayanlar.
Doğum yeri de önemli bilgiler için.
Sanırım doğum yeri vermemiştiniz.
ben 24/12/1986 çanakkale 20:30 doğumluyum yükseleni aslan olan oğlağım ay burcum da terazi
o ise 12/11/1981 kayseri 01:30-2:00 gece doğumlu yükseleni balıktı ama doğum saatini tam hatırlayamadım şuan yani yükseleni balık olan akrep burcu
Sen kurban durumunda fedakar değilsin zaten kova ağırlıklı bir haritan var.
Teknolojik aletlere ilgili olmalısın.
İletişimle çözebilirsiniz tüm sorununuzu bu konuda anlaşıyorsunuz ama genel olarak beklentileriniz bir değil.
İkinizin de ay burcunda çok duygusal bir burç yok yani çok duygusal düşünmüyorsunuz.
O kovsan da gitmeyen, evine kocasına düşkün, nerede ne konuşacağını bilen, sadece baş başayken cilveli olan ve genel olarak ağırbaşlı partnerlere çekim duyuyor.
Ben 15.07.1985 akşam 7 de doğmuşum, İstanbul Şişli de.
Yengecim.
Eşim 03.08.1980-İstanbul Gültepe.aslan burcu ama saatini bilmiyorım.
Eşim benim üzerime daha çok düşer, çocuğuyla ilgilenir gibi ilgilenir.
Bende merak ettim şimdi..
Nasıl yorulmayacaksın acaba :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
konunuz çok dikkatimi çekti...
rica etsem
ben 09.06.1984 ikizler ordu 11.30
eşim 24.05.1980 ikizler nevşehir 9.30
yorumlarsanız cok memnun olurum.....nasıl anlastıgımızı sormussunuz o benım eş ruhum tek kelımeyle:)
burclara ınanırım ayrıca şimdiden teşekkürler....
[SUP]selviaaaaa sabırsızlıkla pc ekranına yapısmıs beklıyoruz[/SUP]
Venüs güneş uyumu var haritanız çok iyi.
Onun açısından tam aradığı partnersin.
İletişim olarak o daha kırıcı olabilir ama sen bir oğlak olarak altından kalkıyorsun.
Senin iletişimin biraz daha iyimser, sıcakkanlı, tatlı dilli gibi onunki sivri gözüküyor ama dediğim gibi güneşin oğlak olduğundan hakkından geliyorsundur.
O sana daha düşkün olmalı.
Uyumsuz gözüküyor biraz.
Ama venüs kavuşumu sizin de ruh eşi olduğunuzu gösteriyor.
Çatışarak anlaşıyor gibisiniz ama kopamıyorsunuz sanırım.
Yo ekledim sonradan
Ben 23.06.1995 öğleye doğru İzmit
Sevgilim 27.01.1995 Elazığ doğum saatını bılmıyorum :) şimdiden teşekkürler
ben de bir yorum bekliyorum sizden lütfen. burçlara göre mükemmel ikili çıksak da pek de öyle değil maalesef
ben 16.03.1983- Bolu- 17.50 . Burcum balık yükselenim Başak
eşim 13.07.1982-Diyarbakır-06.00 doğum saatini net hatırlayamasam da Burcu Yengeç yükseleni Aslan
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
Not: Herkese yorum yapamayabilirim bayanlar.
Doğum yeri de önemli bilgiler için.
Canım haritanızda özel bir çekim gözükmüyor bir kaç noktadan anlaşıyorsunuz.
Genel olarak çok uyumsuz bir harita yani sanırım çok duygusal bir durum yok.
Tabi doğru olmayabilir kırmak istemem.
Benim 25.09.1985 --Rize -- Saat : 06.00 civarı Eşim 24.05.1981 --İzmir-- Saati bilmiyorum
Herşeyden önce çok iyi anlaşan birer arkadaşız. İkimizde sakin tipleriz ama yeri geldimide birer deliyiz. İkimizdede kıskançlık ,kapris vs. huylar yok çok şükür...
ben de bir yorum bekliyorum sizden lütfen. burçlara göre mükemmel ikili çıksak da pek de öyle değil maalesef
ben 16.03.1983- Bolu- 17.50 . Burcum balık yükselenim Başak
eşim 13.07.1982-Diyarbakır-06.00 doğum saatini net hatırlayamasam da Burcu Yengeç yükseleni Aslan
Uyumlu gözüküyorsunuz. İyi açılar var. O deli dolu partnerlerden hoşlanıyor olmalı.
Şaşırtmayı seven, monoton olmayan, çok duygusal olmayan ilişkiler yaşamayı tercih ediyor.
Haritanız uyumlu canım.
Ruh eşi durumları yok ama birbirinize hitap ediyorsunuz.
İkinizde de biraz duygusal biraz da hırçınlık var.
dayanamadım son kez sansımı deneyım dedım
klasık sabırsız ıkızler ıste
kimin kime duskun oldugunu sormussunuz onu sımdı gordum, eşim diyebilirim, ben de cok duskunum ama o daha cok sımartıyor benı
teşekkürlerr....
Duygusal olarak birbirinize hitap ediyorsunuz.
Karakterleriniz uyumlu, birbirinize çok benziyorsunuz.
Yalnız onun venüsüne bakılırsa biraz daha duygusallık istiyor gibi daha duygusal gözüküyor.
Sen daha havai olmalısın ona göre bu konuda çok duygusal gözükmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?