Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

Ay burcu terazi olduğu için daha uyumlu gözüküyor şu anki sevgilin.
Diğerinin ay burcu akrep.
Ay akrepte sıkıntılı oluyor kendiyle problemleri oluyor sende de akrepler var ama ayrıldığın sevgilinde baskın burçlar mevcutmuş.
Diğeriyle çok uyumunuz da yokmuş zaten.

Teşekkür ederim. Ama nişanlım sessiz sakin içine atan biri değildir aksine çok keskindir :18:

Verdiğin bilgilerde nişanlında çok balık gözüküyor haritasında yoğun balık olanlar genelde tartışmayı sevmiyor çabuk kırılıyorlar.

Son düzenleme:
meraba :) ben: 15.11.1994 Ordu Doğumluyum saat: 14.45 civarı
canım aşkım: 11.02.1992 İST/Beykoz Doğumlu
o benim üzerime benden da çok düşer da çok düşünür tabi bende öyle ama öncelik onun. Birşey almadan önce ilk bana alır kendine almaz hatta başkaaaaa onun düşünceleri daha olgundur sonra yeri geldiğinde bana çocuksudur çok şebeklik yapar ikimizken başkalarının yannında yapmaz ama inatçıyızdır ikimizde o biraz da sniri yuksek bi insandır ben ona karşı da normal fakat çok kısnkancım ama o yerli kıskanır yani düşünür birbirimizi üzmeye gerek var mı bi anlamaya çalışır ben öyle değilim malesef ve paylaşamam

Verdiğin bilgilerde nişanlında çok balık gözüküyor haritasında yoğun balık olanlar genelde tartışmayı sevmiyor çabuk kırılıyorlar.

Doğru çok kırılıyor ama maşallah kırmayı ondan daha iyi biliyor
Keşke dediğin gibi biri olaydı
Ağzına emeğine sağlık

:26:..............................

Sevgilinin gezegenleri genel olarak sakin ve uyumlu gözüküyor.
Sende akrep sayısı fazla, baskın ve kıskançsın.
Sevgilin daha orta yol bulucu gözüküyor.
İletişiminiz sıkıntılı özel bir çekim gözükmüyor ama sen çok zorlayıcı gözüküyorsun karşındakini bunaltabilir.

sözlüm 3 Agustos 1983 aslan burcu,tarsus doğumlu
ben 20 mart 1985 adana balık ama koç özellikleri gösreririm genelde. Yan yana gelince bütün kavgalarımı sinirimizi unutturan bir bag var arada

peki ben ben ???

Evet ben lafımı söylerim ama sen cevap verip büyütme modunda olduğu için sakin gözükür
Ben aksine özel bi'çekim var dersin sanmıştım çünkü akreple terazi pek anlaşamaz derler ben duygusalım o daha mantıkçı çünkü:44:
Bu burç olayı bence başta söz konusu oluyo sonra huylarımızı çözünce ve ona göre davranınca geri planda kalıyo biraz.
Çünkü başlarda iletişimimiz cidden dediğin gibiydi şimdi nerdeyse 3 yıl olacak artık gözünü oynatsa çakıyoruz neyi niye dedi, ne demek istedi

Çok teşekkür ederimm:)

Sen çok kıskanç gözüküyorsun.
Çok çekimli gözükmüyor harita o biraz rahat takılmayı seven biri gibi.
Senin beklentilerinle onunkiler uyuşmuyor gözüküyor ama bazı noktalardan iyi açılar var devamlılık sağlayan.

Salvia beni unutun mu(

malesef kıskancım başka neler var acaba devamlılık sağlayan derken açr mısınız konuyu 4 senedir birlikteyiz çok şükür geçeçek bu aydan sonra inş devamıda olur yakında misss

malesef kıskancım başka neler var acaba devamlılık sağlayan derken açr mısınız konuyu 4 senedir birlikteyiz çok şükür geçeçek bu aydan sonra inş devamıda olur yakında misss

Yani çok özel bir çekim olup geçinemeyen çok zıt gezegenleriniz yok.
Özel bir çekim olmasa da haritanız ilişkinizde devamlılık sağlayabilecek açılarda çok sert açılar yok.

yok canım ben adana dogumluyum

Haritanıza baktığımda çok uyumlu bir görüntü yok ama sen onu kandırmasını biliyorsun diyelim tabir-i caizse.
Aslan erkeği olarak seninle huzur buluyor olabilir ona istediği öz güveni, övgüyü veriyorsundur.
Monoton bir uyumluluğunuz var çok dikkat çekici bir kavuşum ya da etki yok birbirinize.

gayet dogruu tesekku ederim , yinede severim kendisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…