ben 10 Aralık 1985 İzmir doğum saatim öğlen 12.25 yükselenim balık sanırım
o 10 Ağustos 1986 İzmir doğum saatininden emin değiliz ama yükseleni terazi sanırım.
İyi anlaşıyoruz o çok anlayışlı alttan alan kıymet veren uyumlu biri zaten
Ondan önceki 19 Temmuz 1983 İzmir doğumluydu ilişkimizin sonu ağır antidepresanlar olmuştu!
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Ama nişanlım sessiz sakin içine atan biri değildir aksine çok keskindir :18:
meraba :) ben: 15.11.1994 Ordu Doğumluyum saat: 14.45 civarıBayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
Not: Herkese yorum yapamayabilirim bayanlar.
Doğum yeri de önemli bilgiler için.
Verdiğin bilgilerde nişanlında çok balık gözüküyor haritasında yoğun balık olanlar genelde tartışmayı sevmiyor çabuk kırılıyorlar.
:26:..............................
Sevgilinin gezegenleri genel olarak sakin ve uyumlu gözüküyor.
Sende akrep sayısı fazla, baskın ve kıskançsın.
Sevgilin daha orta yol bulucu gözüküyor.
İletişiminiz sıkıntılı özel bir çekim gözükmüyor ama sen çok zorlayıcı gözüküyorsun karşındakini bunaltabilir.
sözlüm 3 Agustos 1983 aslan burcu,tarsus doğumlu
ben 20 mart 1985 adana balık ama koç özellikleri gösreririm genelde. Yan yana gelince bütün kavgalarımı sinirimizi unutturan bir bag var arada
Sevgilinin gezegenleri genel olarak sakin ve uyumlu gözüküyor.
Sende akrep sayısı fazla, baskın ve kıskançsın.
Sevgilin daha orta yol bulucu gözüküyor.
İletişiminiz sıkıntılı özel bir çekim gözükmüyor ama sen çok zorlayıcı gözüküyorsun karşındakini bunaltabilir.
meraba :) ben: 15.11.1994 Ordu Doğumluyum saat: 14.45 civarı
canım aşkım: 11.02.1992 İST/Beykoz Doğumlu
o benim üzerime benden da çok düşer da çok düşünür tabi bende öyle ama öncelik onun. Birşey almadan önce ilk bana alır kendine almaz hatta başkaaaaa onun düşünceleri daha olgundur sonra yeri geldiğinde bana çocuksudur çok şebeklik yapar ikimizken başkalarının yannında yapmaz ama inatçıyızdır ikimizde o biraz da sniri yuksek bi insandır ben ona karşı da normal fakat çok kısnkancım ama o yerli kıskanır yani düşünür birbirimizi üzmeye gerek var mı bi anlamaya çalışır ben öyle değilim malesef ve paylaşamam
peki ben ben ???
Canım tekrar sorar mısın?
Tamam özelden size yardımcı olmaya çalışayım.
Nişanlın çok sessiz biri sanırım balık çok fazla
Tartışmayı pek sevmiyor ve içine atıyor olabilir ama duygusal.
Öyle bağlayıcı bir kavuşum yok tam birbirinizin isteklerine cevap veremiyor olabilirsiniz ama sert gezegenleriniz yok uyum sağlıyorsunuz gibi.
sevgilim aslan 3 agustos 1983 tarsus
ben balıkla koç arası 20 mart 1985 ,
biraz atışmalarımız var yanyana gelince iyiyiz
Tamam özelden size yardımcı olmaya çalışayım
Salvia beni unutun mu((
Sen çok kıskanç gözüküyorsun.
Çok çekimli gözükmüyor harita o biraz rahat takılmayı seven biri gibi.
Senin beklentilerinle onunkiler uyuşmuyor gözüküyor ama bazı noktalardan iyi açılar var devamlılık sağlayan.
Salvia beni unutun mu(
malesef kıskancım başka neler var acabadevamlılık sağlayan derken açr mısınız konuyu 4 senedir birlikteyiz çok şükür geçeçek bu aydan sonra inş devamıda olur yakında misss
İkinizde Tarsuslu musunuz?
yok canım ben adana dogumluyum
Haritanıza baktığımda çok uyumlu bir görüntü yok ama sen onu kandırmasını biliyorsun diyelim tabir-i caizse.
Aslan erkeği olarak seninle huzur buluyor olabilir ona istediği öz güveni, övgüyü veriyorsundur.
Monoton bir uyumluluğunuz var çok dikkat çekici bir kavuşum ya da etki yok birbirinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?