Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

Teşekkür ederim... yüreğine sağlık. .. çok haklısınız bazen bende duygusallik tavan yapıyor. .. onda da mantık. . Ee ikisine de ihtiyaç var :) ruh eşim olduğunu düşünüyorum, daha ayrıntılı isterdim bilgileri.. çok oluyorum dimi :)

Son düzenleme:
8 mart 1987 malatya aksam 19-20 arasi yukselenim terazi esim 3 aralikmis 1978 dogum sati yok oda malatyali

Son düzenleme:
burçlara takığım offff abartıyorum bazen, önyargılı oluyorum

yalnızım şu an ama 16.10.1986 akşam 16.30 kadıköy sence hangi burçlar uyumludur canım?

Son düzenleme:

Teşekkür ederim...

Bende merak ettim yaa...

Doğum tarihim: 09/06/1986 - İkizler Burcu
Saat: Ya 8'e 5 kala yada 5 geçeymiş :)
Doğum Yeri:İstanbul

Eşim,19/08/1986 Aslan Burcu
Saatten emin değiliz,öğle 12-1 arası diyor ama...
Doğum Yeri:Sivas

Onun gezegenlerin hepsi özgürlükçü çıktı yay ve kova kaynıyor.
Ama o daha fazla kendinden ödün veriyor gibi gözüküyor bu ilişkide.
Sen biraz zorlayıcı gözüküyorsun.

Aslında o daha detaycı gözüküyor ama sanırım belli etmiyor ya da her şeyi onun için sen planlıyorsun gerek kalmıyor.
O da zaten detaycı ilişkileri seviyor aslında sende bunu bulabilmiş.
İkiniz de kıskanç olmalısınız ama sen daha gel-gitli gözüküyorsun o daha sabit duruyor.

Doğum yeri vermemişsiniz.

Benim manisa
Nişanlımın ankara.
Afedersin

Bilgileri tekrar verir misin canım kusura bakma sayfada bulmak zor oluyor.

Haritaya baktığımda uyumlu gözüküyor çok ilginç bir harita.
Senin satürn onun güneşle kavuşumda yani o daha fedakar davranıyor sanırım sen daha zorlayıcısın.
Burcu kova olduğundan özgürlükçü bir yanı olabilir ama çok değil.
Çok uyumlu bir haritanız var, tartışmalarınız olsa bile kopamazsınız diye düşünüyorum.

Öncelikle ağzına, emeğine sağlık.
Doğru her şeyi ben planladığım için belki de onun detaylarda uğraşmak gibi bir sorunu kalmıyor. Öyle olabilir.
İkimizde de yoğun bir kıskançlık yok, sadece kıskanılacak şeyleri kıskanırız. Kısıtlama gibi huylarımız yok ama ben yapı olarak hepten gel-gitliyim. Şaşırmadım kıskanma konusunda gel-gitli gözükmeme.

Son düzenleme:
gün veriyim o zaman.
18 mart 1984. gece saat 3 te doğmuşum konyada.

eşim hangi burçlardan olmalı?
bekarım

İlginç derken:26:
Allah razı olsun tebessüm ettim
Haftasonu zor bir kavgadan sağ çıktık çok şükür çok iyi geldi bu
Fedakarlık konusunda tam tersi aslında ben kendimden çok ödün veririm bu konuda..
Kendisi bir tık daha geride kalıyor ama azcık sadece genelde sevgi aşk sadakat fedakarlık bu konularda eşitiz..
Ben daha çok seviyorum hayır ben daha çok seviyorum gibi tatlı tartışmalara giriyoruz ama dediğim gibi kavgalar çok yıpratıcı olabiliyor malesef.

Şu an biraz zor ama belki daha sonra bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim :)

burçlara takığım offff abartıyorum bazen, önyargılı oluyorum

yalnızım şu an ama 16.10.1986 akşam 16.30 kadıköy sence hangi burçlar uyumludur canım?

Haritanda karışık burçlar var yani karşındaki partnerin haritasında da tamamlayıcı bu şekilde burçlar olması gerekiyor.
Kesin olarak şu burçlar dersem yanlış olur.
Ama kova olabilir diye düşünüyorum.

Biriniz ateş biriniz hava olarak oradan uyum sağlıyorsunuz ama eşine göre sende yengeç burcu çok fazla duygusal yapın var sanırım.
Ama eşin o kadar duygusal gözükmüyor senin isteklerine cevap veremiyor olabilir aynı şekilde sen de bu konuda onun isteklerine cevap veremiyor gözüküyorsun.
Eşin ukala ve kırıcı biri sanırım.

Beni pas geçme lütfen çok merak ettim

Senin bilgileri göremedim missblue cevap verdim mi ?

ben 10 Aralık 1985 İzmir doğum saatim öğlen 12.25 yükselenim balık sanırım
o 10 Ağustos 1986 İzmir doğum saatininden emin değiliz ama yükseleni terazi sanırım.
İyi anlaşıyoruz o çok anlayışlı alttan alan kıymet veren uyumlu biri zaten
Ondan önceki 19 Temmuz 1983 İzmir doğumluydu ilişkimizin sonu ağır antidepresanlar olmuştu!
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Canim benim cok ihtiyacim var biz kavgadan henuz cikamadik esimle...

Tamam özelden size yardımcı olmaya çalışayım.

Ben 13.10.1983 saat 04.05 manisa
Nişanlım 02.03.1984 saati bilmiyorum ankara

Teşekkür ederim şimdiden

Nişanlın çok sessiz biri sanırım balık çok fazla
Tartışmayı pek sevmiyor ve içine atıyor olabilir ama duygusal.
Öyle bağlayıcı bir kavuşum yok tam birbirinizin isteklerine cevap veremiyor olabilirsiniz ama sert gezegenleriniz yok uyum sağlıyorsunuz gibi.

sözlüm 3 Agustos 1983 aslan burcu,
ben 20 mart 1985 balık ama koç özellikleri gösreririm genelde. Yan yana gelince bütün kavgalarımı sinirimizi unutturan bir bag var arada

Teşekkür ederim. Ama nişanlım sessiz sakin içine atan biri değildir aksine çok keskindir :18:

:26:..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…