benim dogum yerim istanbul 27.11.1990 saat 16.25 dogum saatim burcum yay. yukselenim ikizler
sevgilimin malatya 07.01.1985 saat bilmuyor burcu oglak
o bana kesinlikle daha duskundur ve cok sabirlidir bana karsi
Doğum yerini yazmamışsınız bayanlar o yüzden bakamadım.
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
Not: Herkese yorum yapamayabilirim bayanlar.
Doğum yeri de önemli bilgiler için.
Senin satürnün onun güneş burcunda bu bakımdan daha fedakar davranabilir ama zaten oğlaklar evliliklerine sahip çıkarlar genellikle.
Seninle iletişim kurmayı başarabiliyor ama haritanız çok uyumlu değil istekleriniz birbirinizi tamamlamıyor gibi, o size göre daha duygusal olabilir.
oğlak erkeği yengeç kızı ile ilgili bi tecrübeniz var mı ? :)Ben de bunu demezsem çatlarım.ben ikizler ,yükselen akrep, ay oğlak.kurtulduğuma şükrettiğim kişi de akrep ,yükselen balık ,ay boğaydı. Bi ikizler akreple asla mutlu olamaz tavsiyem arkanıza bakmadan kaçın.herşeyleri gösteriş ,dürüstlüğün bile b.kunu çıkaran tipler.yediği haltları açıkça anlatıp dürüstlük gösterisi yapandan ne beklenir !dürüstlük yediği haltları anlatmakla olmaz yapmamakla düzgün yaşamakla olur.kafa yapısı mantık anlayışı zekâ düzeyi tamaaamenn zıt.
Çevremde oğlak-koç çifti çok var ama yengeç için oğlak fazla duygusuz gelebilir.yengeç duygularıyla hareket eder oğlak daha mantık insanıdır belki eksik yanlarını tamamlama açısından iyi olabilirO
oğlak erkeği yengeç kızı ile ilgili bi tecrübeniz var mı ? :)
O konumları pek çözemedim yaÇevremde oğlak-koç çifti çok var ama yengeç için oğlak fazla duygusuz gelebilir.yengeç duygularıyla hareket eder oğlak daha mantık insanıdır belki eksik yanlarını tamamlama açısından iyi olabilirjüpiterin hangi burçta ise o uygun eş adayı olabilir tabi daha bi çok konum önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?