Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

benim dogum yerim istanbul 27.11.1990 saat 16.25 dogum saatim burcum yay. yukselenim ikizler
sevgilimin malatya 07.01.1985 saat bilmuyor burcu oglak

o bana kesinlikle daha duskundur ve cok sabirlidir bana karsi

Salvia ben ozelden mesaj atmayi bilmiyorum yeniyim sen genel uyum haritamiza bakarmisin herkese baktigin gibi

benim dogum yerim istanbul 27.11.1990 saat 16.25 dogum saatim burcum yay. yukselenim ikizler
sevgilimin malatya 07.01.1985 saat bilmuyor burcu oglak

o bana kesinlikle daha duskundur ve cok sabirlidir bana karsi

Senin satürnün onun güneş burcunda bu bakımdan daha fedakar davranabilir ama zaten oğlaklar evliliklerine sahip çıkarlar genellikle.
Seninle iletişim kurmayı başarabiliyor ama haritanız çok uyumlu değil istekleriniz birbirinizi tamamlamıyor gibi, o size göre daha duygusal olabilir.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Eğer sormak istediğiniz bir şey olursa özelden cevaplarım tabi ama buraya bilgi vermeniz gerekmiyor artık.
Gerçekten çok teşekkürler.

11.03.83 saat gece 12 1 gibi doğmuşum. Burcum balik Yükselenim yay. Eşim 13.06.84 doğar doğmaz saatini kayinpederim not etmiş ben de internetten baktım kova çıkmıştı yükselen ama saati hatırlamıyorum.
Cok cok iyi anlasilir uz maşallah. Hatta bence birbirimiz için yaratilmisiz . Ikimizde rahat insanlariz. Evden çok az çıkarız çünkü birlikte çok eğleniyoruz. Saatlerce konusup geyik yapabiliriz Birbirimizi sikmayiz. Mesela ben kitap okuyacaksam başka odaya kaçarim ya da o oyun oynuyor ben tv izliyorsam o başka odaya kaçar. Normalde İkizlerle balık çok anlasamazmis ama biz anlasilir uz çünkü ikimizde Burcum uzun özelliklerini tam tasimiyor uz sanırım. Ben balığım ama öyle çok ağlak çok romantik falan değilim. O ikizler ama çok tutarlıdir yanar döner değildir ve yalan söylemez burç özelliklerinde bahsedildigi gibi

eşim istanbul ben eskişehir :)

Ben : 17.08.1994 İzmir/Aslan 14.00-15.00 arası olduğunu söylüyor annem
Sevgilim : 24.10.1990 Kayseri/Akrep ( bazı sitelerde Terazi olarak da geçiyor ) Öğlen olduğunu söylemişti annesi.

Anlaşmamıza gelince, aslında farklı birçok özelliğimizin olmasına rağmen yani zıt karakterlerimizin olmasına rağmen iyi anlaşır, uyumlu bir çift olma özelliği gösteririz. Fedakarlıklarla anlaşıyoruz demek daha doğru olur aslında. Bazen ben onun üstüne çok düşerim, bazen o benim ama genelde baskın karakterimden dolayı ben düşüyorum sanırım

merhaba
ben 16.06.1985 erzurum sabah 03.15 doğdum
eşim 10.06.1979 eskişehir 11.00
genelde çok uyumluyuz aynı şeylerden hoşlanıyoruz.o genelde üstüme düşer bende onu çok şımartırım.çok destekçidir dosttur candır.ben biraz daha huysuz ve tez canlıyım karamsar ve kırılganım.o ise daha yapıcı daha uysaldır.ikimizde birbirimizi sıkmayız rahat rahat yaşarız.

Doğum yerini yazmamışsınız bayanlar o yüzden bakamadım.

Baştan yaziyim merak ettim :)
Ben 15.07.1990 Eskişehir 6.45
Nişanlım 07.02.1984 konya Akşehir saatini bilmiyorum
Çok baskın karakterlidir. Çabuk sinirleniyor ama bu düğün telasindan da olabilir

teşekkürler :))))

ben 10/28/1984 eşim 09/16/1984 çok iyi anlasırız, gezmeyi çok severiz hep ikimiz gezeriz, baskalarını ihtiyaç duymuyoruz,basklarına göre hareket etmeyi sevmiyoruz...saatlerce muhabbet ederiz zaman çabuk geçiyo beraberken, altan alansa hep eşimdir..

Meraba
Benim dogum tarihim ve dogum yerim 16-10-1994 istanbul bahcelievler esimin dogum tarihi ve yeri 24-08-1990 istanbul kadikoy
Esim benim herseyim cok iyiyiz masalh sadece o cok agir ben pratigim mesela bi gezmeye gitceksek zor kaldiririm koltuktan ustunu cok yavas giyer o cok sabirli ben sabirsizim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben koç.sabah saatlerınde 3 4 gıbıdogdm yukkselenım balık sanırım ıstanbulda dogdum o d.sevglm yengec yukselen yay.ıstanbul dogumlu.lutfen yorumlarmısınız?????tesekkurler

bu konuda bir şey söylemezsem çatlarım. eski sevgilim aslandı. ben de aslanım. rezalet ötesi :) . şükrediyorum birbirimizi öldürmeden ayrıldık diye. şimdi bilinçaltımda kaldı bu fikir. biri aslanım derse koşarak kaçarım.

Ben de bunu demezsem çatlarım.ben ikizler ,yükselen akrep, ay oğlak.kurtulduğuma şükrettiğim kişi de akrep ,yükselen balık ,ay boğaydı. Bi ikizler akreple asla mutlu olamaz tavsiyem arkanıza bakmadan kaçın.herşeyleri gösteriş ,dürüstlüğün bile b.kunu çıkaran tipler.yediği haltları açıkça anlatıp dürüstlük gösterisi yapandan ne beklenir !dürüstlük yediği haltları anlatmakla olmaz yapmamakla düzgün yaşamakla olur.kafa yapısı mantık anlayışı zekâ düzeyi tamaaamenn zıt.

O
oğlak erkeği yengeç kızı ile ilgili bi tecrübeniz var mı ? :)

O

oğlak erkeği yengeç kızı ile ilgili bi tecrübeniz var mı ? :)
Çevremde oğlak-koç çifti çok var ama yengeç için oğlak fazla duygusuz gelebilir.yengeç duygularıyla hareket eder oğlak daha mantık insanıdır belki eksik yanlarını tamamlama açısından iyi olabilir jüpiterin hangi burçta ise o uygun eş adayı olabilir tabi daha bi çok konum önemli

O konumları pek çözemedim ya

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…