- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
Uyumlu gözüküyorsunuz. İyi açılar var. O deli dolu partnerlerden hoşlanıyor olmalı.
Şaşırtmayı seven, monoton olmayan, çok duygusal olmayan ilişkiler yaşamayı tercih ediyor.
Teşekkürler :)
Aslında ikizler burcu olmasına rağmen biraz monotonluk var ama hayat şartlarına bağlıyorum :))
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.
Not: Herkese yorum yapamayabilirim bayanlar.
Doğum yeri de önemli bilgiler için.
O duygusal ve baskın olmayan partnerleri seviyor.
Aşkı duygusal ve romantik yaşamak, sözünün geçmesini istiyor sanırım.
İletişim sorununuz olabilir o daha sessiz sakin biri, sen çok fazla kıskanç ve üsteleyici olabilirsin.
O da duygularını zor belli eden bir tip olmalı.
Zıtlıkların çekimi gibi duruyor ama öyle özel bir çekim göremedim haritada.
Bi tane daha sorayım o zaman.
15.07.1985 istanbul (yengem olur kendisi :))
28.04.1979 istanbul üsküdar (bu da Abi'm olur)
Abi'm sabah doğmuş.
Bunu da merak ettim bi ara şeedersen :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benimki 21.08.1990 aslan ankara sevgilimin ki 10.06.1987 ikizler kırklareli genel olarak iyi anlaşırız o daha inatçıdır ve sabit fikirlidir yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çok merak ettim bakar mısın_?
Ben 09.10.1985 Samsun 05.00'da dogmuşum
sevgilim 03.12.1980 İstanbul saat kaçta dogmuş bilmiyorum.
sevgilim çok üsttüme düşer ama acayip derecede kavgacıdır devamlı kavga ederiz :)
merhaba,
ben 12 temmuz 1976 erzincan sabah yedi siralarinda
esim 15 agustos 1974 ostercappeln(almanya, osnabruck) ögleden önce dogmus.
esim sesssiz sakindir.Bense genelde telsli.unutkan, aceleci ve tez canliyimdir.
Ben 02.11.1991 sabah saat 10Doğum yerini yazmamışsınız bayanlar o yüzden bakamadım.
Meraba...
Ben, 03.02.1988 kova hatay dogumluyum
Eşim, 30.11.1983 yay hatay doğumlu. .
Ikimizinde baskın karakterleri var... ama eşim daha çok sabırlı dir benden.. Aşk, sevgi ve genelde sen Şakrak iyi anlaşarak geçer Günlerimiz. .. merak ettim yorumlar misiniz?
Benim 05.03.1996 ogle 12de izmir/urla
Sevgilim 26.03.1995 izmir /urla
4 yıldır birlikteyiz cok zorluklarla ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 07.10.1989 istanbul eşim 07.05.1988 istanbul, ikimiz de sabah doğmuşuz yükselenim yay onınkini bilmiyorum tam
Genel olarak iyi anlaşıyoruz ikimiz de sakin sayılırız ama o sinirlenince parlar ben susarım (acısını sonra çıkarırım
Evet tamda dediğiniz gibi ben cok daha fazla kiskancim ozel bir cekim derken ne demek istediniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben balık burcuyum yükselenim oğlak
bekarım. eşim hangi burçtan olursa iyi anlaşırım sence?
Ben 20.01.1987 istanbul oğlak burcuyum yükselenim yay.
Nişanlım 21.12.1984 izmir yay burcu
O daha duygusal hareket eder ben önce mantığımla hareket eder kontrollü davranmaya çalışırım . Birlikte sohbet etmekten müthiş keyif alırız ama özgür ruhu beni zaman zaman çileden çıkarır zıtlıkların uyumuyuz biz☺️😍✌️
Abin ve yengende boğa-yengeç çekimi var.
Yalnız yengen biraz abine göre daha girişken ve cilveli birine benziyor.
Aralarında özel bir çekim yok ama yengen sanırım abini tavlamasını iyi biliyor.
Abin bu bakımdan kopamıyor ve düşkün olabilir.
Sevgilinde akrep ve boğa gibi sabit burçlar var. Sen daha sevecen ve ılımlı gözüküyorsun.
O baskın bir karaktere sahip olmalı.
Yalana ve aldatmacaya meyilli gözüküyor ama sen şüpheci biri olabilirsin bu bakımdan seni kandıramayacağını biliyor olmalı.
Haritanız uyumsuz değil ama senin gezegenler daha uyumlu, o biraz daha ters olabilir.
Kesin olarak anladığım bir şey var ki erkeğin ay burcu bir kadının güneş burcuyla kavuşuyorsa bu onu erkek için vazgeçilmez yapıyor.
Sizin haritada da bu var seni kesinlikle aradığı kişi olarak görüyor. Sevgilinde akrep var, akrep sıkıntılı bir burç bu bakımdan çok kısıtlayıcı, ters, ortamı geren bir yapısı olabilir.
İletişim probleminiz var sen daha kibar ve tatlı konuşuyorsun ama o daha tenkit edici sanırım.
Ama seni kendine uygun bulduğu kesin.
Aynı durum sizde de var eşinin ay burcu senin güneşinde seni kendine uygun görüyor özel bir çekim var.
Ama diğer gezegenlerde uyumsuzluk var eşinle otorite çatışması yaşıyor olabilirsiniz.
Zıtlıklarınız var gibi gözüküyor ama genel olarak iyi.
Ben 02.11.1991 sabah saat 10
Sevgilim 11.02.1990 gece yarisindan sonra saat 2 civari diye hatirliyorum ama olmayada bilir
Ben akrep kadiniyim sevdicekte kova erkegi...
Kavga durumu fln olunca genelde cok zitlasiriz...
kavga ederken muhattap olmamayi tercih ediyor ilk basta
ben ise hic susmuyorumm ustune cok giderim
ortam biraz sakinlesince o yapar arayi...
olgundur genelde mantiklidir oturur guzel guzel anlatir derdini toparlar durumu
ama rest cekersem cok kalbini kirarsam burnundan kil aldirmaz.. cok pis trip atar.
ben daha boyle bir parlarim bir sonerim havasindayim...
Sevgiye gelirsek ikimizde dibine kadar hissetiriyoruz sevdigimizi
kavga gurultu yokkenn pitircik pitircik dolaniyoruz etrafta ask bocukleri gibi
ama kavgalar fenaaaaaa
Edit yapim hemen....
Sevgilim Cizre doğumlu ben Bulgaristan (sanırım şehir belirtmesemde olur dimi)
Ben 8 mart 1987 balik burcuyum yukselenim terazi malatyada dogdum dogum saatim 19_20 arasi esim malatyali 1978 kasim sonunda dogmus tam gunu yok dogum saati yok
Ben 07.12.1988 sabah 08:00 civari bursa doğumluyum
eşim 09.04.1985 saat bilemiyorum kocaeli doğumlu
İkimizde çok çabuk esip gurleriz sonra genelde ben özür dileyen taraf olurum onu bazen çok bunalttigimi söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?