Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

Meraba...

Ben, 03.02.1988 kova hatay dogumluyum
Eşim, 30.11.1983 yay hatay doğumlu. .

Ikimizinde baskın karakterleri var... ama eşim daha çok sabırlı dir benden.. Aşk, sevgi ve genelde sen Şakrak iyi anlaşarak geçer Günlerimiz. .. merak ettim yorumlar misiniz?

Benim 05.03.1996 ogle 12de izmir/urla
Sevgilim 26.03.1995 izmir /urla
4 yıldır birlikteyiz cok zorluklarla ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 07.10.1989 istanbul eşim 07.05.1988 istanbul, ikimiz de sabah doğmuşuz yükselenim yay onınkini bilmiyorum tam
Genel olarak iyi anlaşıyoruz ikimiz de sakin sayılırız ama o sinirlenince parlar ben susarım (acısını sonra çıkarırım

Evet tamda dediğiniz gibi ben cok daha fazla kiskancim ozel bir cekim derken ne demek istediniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi tane daha sorayım o zaman.
15.07.1985 istanbul (yengem olur kendisi :))
28.04.1979 istanbul üsküdar (bu da Abi'm olur)
Abi'm sabah doğmuş.
Bunu da merak ettim bi ara şeedersen :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abin ve yengende boğa-yengeç çekimi var.
Yalnız yengen biraz abine göre daha girişken ve cilveli birine benziyor.
Aralarında özel bir çekim yok ama yengen sanırım abini tavlamasını iyi biliyor.
Abin bu bakımdan kopamıyor ve düşkün olabilir.

Sevgilinde akrep ve boğa gibi sabit burçlar var. Sen daha sevecen ve ılımlı gözüküyorsun.
O baskın bir karaktere sahip olmalı.
Yalana ve aldatmacaya meyilli gözüküyor ama sen şüpheci biri olabilirsin bu bakımdan seni kandıramayacağını biliyor olmalı.
Haritanız uyumsuz değil ama senin gezegenler daha uyumlu, o biraz daha ters olabilir.

Kesin olarak anladığım bir şey var ki erkeğin ay burcu bir kadının güneş burcuyla kavuşuyorsa bu onu erkek için vazgeçilmez yapıyor.
Sizin haritada da bu var seni kesinlikle aradığı kişi olarak görüyor. Sevgilinde akrep var, akrep sıkıntılı bir burç bu bakımdan çok kısıtlayıcı, ters, ortamı geren bir yapısı olabilir.
İletişim probleminiz var sen daha kibar ve tatlı konuşuyorsun ama o daha tenkit edici sanırım.
Ama seni kendine uygun bulduğu kesin.

merhaba,
ben 12 temmuz 1976 erzincan sabah yedi siralarinda
esim 15 agustos 1974 ostercappeln(almanya, osnabruck) ögleden önce dogmus.
esim sesssiz sakindir.Bense genelde telsli.unutkan, aceleci ve tez canliyimdir.

Aynı durum sizde de var eşinin ay burcu senin güneşinde seni kendine uygun görüyor özel bir çekim var.
Ama diğer gezegenlerde uyumsuzluk var eşinle otorite çatışması yaşıyor olabilirsiniz.
Zıtlıklarınız var gibi gözüküyor ama genel olarak iyi.

Ben 20.01.1987 istanbul oğlak burcuyum yükselenim yay.
Nişanlım 21.12.1984 izmir yay burcu
O daha duygusal hareket eder ben önce mantığımla hareket eder kontrollü davranmaya çalışırım . Birlikte sohbet etmekten müthiş keyif alırız ama özgür ruhu beni zaman zaman çileden çıkarır zıtlıkların uyumuyuz biz☺️😍✌️

Son düzenleme:
Doğum yerini yazmamışsınız bayanlar o yüzden bakamadım.
Ben 02.11.1991 sabah saat 10
Sevgilim 11.02.1990 gece yarisindan sonra saat 2 civari diye hatirliyorum ama olmayada bilir
Ben akrep kadiniyim sevdicekte kova erkegi...

Kavga durumu fln olunca genelde cok zitlasiriz...
kavga ederken muhattap olmamayi tercih ediyor ilk basta
ben ise hic susmuyorumm ustune cok giderim
ortam biraz sakinlesince o yapar arayi...
olgundur genelde mantiklidir oturur guzel guzel anlatir derdini toparlar durumu
ama rest cekersem cok kalbini kirarsam burnundan kil aldirmaz.. cok pis trip atar.

ben daha boyle bir parlarim bir sonerim havasindayim...
Sevgiye gelirsek ikimizde dibine kadar hissetiriyoruz sevdigimizi
kavga gurultu yokkenn pitircik pitircik dolaniyoruz etrafta ask bocukleri gibi
ama kavgalar fenaaaaaa

Edit yapim hemen....
Sevgilim Cizre doğumlu ben Bulgaristan (sanırım şehir belirtmesemde olur dimi)

Son düzenleme:
Ben 8 mart 1987 balik burcuyum yukselenim terazi malatyada dogdum dogum saatim 19_20 arasi esim malatyali 1978 kasim sonunda dogmus tam gunu yok dogum saati yok

Kesin olarak anladığım bir şey var ki erkeğin ay burcu bir kadının güneş burcuyla kavuşuyorsa bu onu erkek için vazgeçilmez yapıyor.
Sizin haritada da bu var seni kesinlikle aradığı kişi olarak görüyor. Sevgilinde akrep var, akrep sıkıntılı bir burç bu bakımdan çok kısıtlayıcı, ters, ortamı geren bir yapısı olabilir.
İletişim probleminiz var sen daha kibar ve tatlı konuşuyorsun ama o daha tenkit edici sanırım.
Ama seni kendine uygun bulduğu kesin.

evet cok dogru çok kısıtlaya çalıştığı için devamlı kavga ediyoruz ama bir şey oluyor hep barışıyoruz. Ortamı bi anda geriyor kim olursa olsun fark etmiyor bi kelimeye bile takıldığı olabiliyor çok detaylı düşünüyor hiç aklıma gelmeyecek detaylara giriyor bi erkekten beklenmeyecek tavırda yani :) ben daha kibar olmasını istiyorum ama o höt höt devam ediyor işte Allah sonumuzu hayır eylesin :) çok teşekkür ederim sağol

ben balık burcuyum yükselenim oğlak
bekarım. eşim hangi burçtan olursa iyi anlaşırım sence?

Ben 07.12.1988 sabah 08:00 civari bursa doğumluyum
eşim 09.04.1985 saat bilemiyorum kocaeli doğumlu

İkimizde çok çabuk esip gurleriz sonra genelde ben özür dileyen taraf olurum onu bazen çok bunalttigimi söyler

Son düzenleme:

Haritanız uyumlu gözüküyor yüzeysel olarak baktığımda.
Sende ufak bir duygusallık var ama o kadar baskın değil sanırım birbirinizi tamamlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla.

Benim 05.03.1996 ogle 12de izmir/urla
Sevgilim 26.03.1995 izmir /urla
4 yıldır birlikteyiz cok zorluklarla ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sana şunu söyleyebilirim çok dikkatimi çekti onu satürnü senin güneş burcunla kavuşumda seni çok yıpratan bir ilişki.
Sen daha fedakar davranıyorsun eğer çok fazla ileriye gidersen ilişkide kendinden verdiğin ödün sana ağır gelebilir.
Harita oldukça uyumsuz bu ilişki tamamen sana zarar gözüküyor.

İkinizde de inatçılık olmalı. İletişiminiz çekişmeli gözüküyor ikizler - oğlak gezegeninde.
Sen daha baskın olabilirsin ama kontrol altına almakta zorlanıyorsun.
Çok çekimli bir harita yok ama çok tartışmalı gözüküyor.

Evet tamda dediğiniz gibi ben cok daha fazla kiskancim ozel bir cekim derken ne demek istediniz

Şöyle venüs kavuşumu, ay-güneş kavuşumu gibi.
Bunlar erkeği bağlayıcı kavuşumlar.

Hadi ya tüh tesekkur ederim
Tekrardan :)

ben balık burcuyum yükselenim oğlak
bekarım. eşim hangi burçtan olursa iyi anlaşırım sence?

Başak, boğa olabilir ama genel olarak haritaya bakmak lazım çünkü diğer gezegenler uyumsuzsa iletişim, duygular, tavırlarda anlaşmak sıkıntı yaratabilir.

Cevabı sabırsızlıkla bekliyorum🙋

Çok merak ettim belki bana da sıra gelir:)

Ben Yengeç burcu, 27 Haziran 1988, saat 2.30 sularında Van doğumluyum.
Eşim Akrep burcu, 3 Kasım 1983, sabah 6 suları, Van doğumlu.

Genel olarak biribirimize karşı anlayışlı, uyumlu bir çiftiz. Eşim pek çok konuda bana göre daha rahat, ben daha detaycıyım.
Detayların arasından olumsuz çıkarımlarda bulunup, saçma tartışmalara girişebilirim ama neyse ki çabuk farkına varıyorum.

Son düzenleme:
canım benimkine de yorum yapar mısınnn :)
05.03.1986 doğum tarihim-burç:balık doğum saatim:09.30
13.01.1986 eşimin doğum tarihi- burçğlak saatini bilmiyor
ben tabi duygusal,panik , eşim soğukkanlı ve sakin. o da benle ilgilenir ama sanki ben azcık daha fazla onun üzerine düşüyorum :)

tesekkür ederim yorumunuz icin.Otorite ile ilgili bir sorunumuz yok fakat farkli kültürlerden geliyoruz.Ben akdeniz kültürü esim de bati kültürü.Catisma yok aramizda ama zitliklar oluyor.Bu da iliskiyi dengede tutuyor kanimca:)

Şehir gerekiyor canım.

Ben 8 mart 1987 balik burcuyum yukselenim terazi malatyada dogdum dogum saatim 19_20 arasi esim malatyali 1978 kasim sonunda dogmus tam gunu yok dogum saati yok

Gün olmazsa yanıltıcı bilgiler verebilirim kesin bir şey çıkmaz.

Ben 07.12.1988 sabah 08:00 civari bursa doğumluyum
eşim 09.04.1985 saat bilemiyorum kocaeli doğumlu

İkimizde çok çabuk esip gurleriz sonra genelde ben özür dileyen taraf olurum onu bazen çok bunalttigimi söyler

Sizde de ay-güneş kavuşumu var eşin için ideal tipsin.
Bunalttığını söylese de senden kopmak istemeyecektir.
Sende akrep yerleşimleri var kısıtlayıcı ve sorgulayıcı davranıyorsun eşinde kovalamayı seven burçlar hakim.
Eşin sana düşkün ancak sen biraz kaçan taraf olmalısın, üstüne fazla düşüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…