sadece siyah şapkalı olan fotoğrafta yaşını gösteriyosun
merhaba canım bana bi konuda yardımcı olur musun tatilde saks mavisi pantolon eteğimin altına bu iki ayakkabıdan birini giymek istiyorum sence hangisi güzel olur
Eki Görüntüle 448531
Eki Görüntüle 448532
Tabi ki yardimci olurum canim. Kesinlikle pembe ayakkabiyi giymelisin, pembe ve mavi birbirine zit renkler olsada yinede hos durur. Kirmizi ve mavi aksine siritir ve hos bir gorunum vermez, cunku mavi ve kirmizi ikiside birincil renkler. Baska bir secenek turuncu ola bilir, turuncu ve mavi beraber cok hos duruyor :) Umarim yardimci ola bilmisimdir canim.
çok teşekkür ediyorum canım tarzın süper bu arada
topuklu ayakkabı daha bi seksi durur diye düşünmüştümsevgilimle yapıcaz tatili
deniz kenarı olduğu için düz taban olarak dediğin gibi pembe daha iyi olur sanırım
çok teşekkür ederim fikrin için
burcucum senden boyle bır topık beklıyordum
gec oldu ama guc olmasın ,tum vatana mıllete hayırlı
ugurlu olsun topıgın tatlım
Tesekkurler tatlimm.
Aa deniz kenarina gidiyorsan kesinlikle acik ayakkabi giymelisin, sandalet tarzi birsey. Bende gecen hafta tatildeydim, ve coooooook sicakti, bu yuzden acik ayakkabilar ideal. Topuklu ayakkabi daha seksi evet, ama baska bir renk secmelisin ozmn, kirmizi ve mavi uyumundan uzak dur canim. Bir ara baslikta anlatirim renk uyumlarini, birincil renkler, ikincil renkler vesaire. Ve bu kombinasyonu sanirim aksam yapicaksin, sabah ve oglenleri deniz kenarinda topuklu giyilmiyor maalesef, daha dogrusu ben giyemiyorum, oglenleri rahat seyler tercih ediyorum. Simdiden iyi tatiller canim, bende geri donmek istiyorum hahaBenim yerime de bol bol eglen :))
o zaman pembe mi diyosun tatlım:26: hem rahatlık açısından hemde renk uyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?