- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
peki canım çok ama çok teşekkür ederim bol bol gezcem senin içindeKesinlikle pembe diyorum
burcu maşallah çok süpersiniz ya imrendim bizde aşkımla gitcez tatilebayıldım size ya çok hoşsunuz
Canim benim cok tesekkur ederim, size simdiden bol eglenceler ve mutluluklar. Nereye tatile gidiyorsunuz?
Bak bende resim karelerinizi beklerim, karismam
Yorumlariniz icin tekrardan tesekkur ederim.
Dilyar oncelikle tesekkur ederim canim, bir onceki yorumda yazdigim gibi sacim 6 ve 7 numara karisimi, L'oréal markasindan matrix serisi diye hatirliyorum.
gwencooper tesekkur ederim canim
canım sacların o zaman epey aktılar :26:
cunku uclar da sankı balaj varmıs gıbı gorunuyor .
dıpler uclara gore koyu cunku :26:
Merhaba.
Giydiklerinizi beğendim. Giydikleriniz marka dimi. burda marka ismi vermeyeceğim ebnde bir kaçını gördüm çünkü. Çok hoşsun ama ben herkez gibi makyajı azalt demeyeceğim çünkü yakışıyor bende yaşımı göstermem. ama bu hem kaliteli giyinmekten hemde Saç ve makyajdan kaynaklı bu benım kişisel fikrim. buralarda sizinle olucam
burcucum fiziğin çok hoş
modellik yapmıştın sanırım bi ara di mi
yaşın da hala gençken bence devam et
hatta senin yerinde olsam güzellik yarışmasına katılırdım :)
boyun kaç?
canim sen mankenmisin ????? :))))) resimlerin cok guzel tarzinda cok guzel cok begendim masaAllah cokta guzelsin Nazar degmesin !!
Bu arada 19 yasindamisin sen ? :O :44:
benim sac hikayemi duysan agzin acik kalir canim
Sacimin tonunu 2 renk actirmak istemistim 2 sene once, kuafor sacima oryal surdu ve sacimi tamamen yakti, turuncu oldu once sonra denizden ve gunesten yesil, sonra geri boyadi sonra yine akti, sonra tekrardan boyattim bu sefer leke leke oldu, ayni gun kuafore geri gittim yine boyadilar. sanirim 6-7 ayda en az 8 kere boyattim, bir sure boya kullanmamaya karar verdim artik
Sacimin tonunu begendiyseniz ne mutlu bana haha, 2 sene onceki sac tonunu tutturdum ozaman demek
hehehe bayag yormussun sacları ,bu kadar ısleme ıyı kurtarmıssın o sacları
valla canım ben de 6-7 aydır sıyah kullanıyorum ama ınanılmaz sıkıldım .
daha oncehep acık renkler kullandım .bı anda cesaret edıp sıyaha gecıs yaptım .
ılk baslar da evet memnundum olumlu tepkıler de aldım ama ,ınanılmaz sıkıldım
herseyden once cok zor bır renk .makyaj yapımıma pur dıkkat edıyorum
ufacık bır fazlalık bıle sıyah sacda ucuz goruntuye sebep oluyor
allıgı fırcanın ucuyla kucucuk dokunduruyorum ,ustelık allık kullanmayı da
ne cok severım ben ama ,sıyah sac yuzunden bellı belırsız makyaj yapmaya ozen gosterıyorum .
var ama yokmus gıbı nude gorunmesı ıcın ugrasıyorum .var ama yokmus gıbı gostermek ıcın de
bayag ugrasıyor ınsan ,surmedıgı sey kalmıyorgenel de sıyah sacı beyaz tenle begendıgım
ıcın ten rengımı fılan korumaya calsıyordum ama ,artık bu durumdan ınanılmaz sıkıldım
basedemıyorum artık .ve ben bronz makyajı cok severım .ama sıyah sac da bronz makyaj mumkun degıl
rahat rahat bronzlasamıyorum bıle ,yazın ortasında da semsıyeyle dolasacak degılım yaa
en sonun da pes ettım .ve actıracagım.insallah cok zarar gormem
senın sacın da cok dogal duruyor ,eger o ton actırabılırsın oyle yapmayı dusunuyorum
Seni iyi anliyorum canim, ideal sac rengi bence kahve tonlarinda, ama ne fazla koyu nede fazla acik olacak. Cogu makyajla ve ten rengine uyum sagliyor. Sacinin rengini actircaksan iyi bir kuafor sec, siyah saci acmak zordur ayni kizil renkleri gibi, ve kotu bir islemde sacin yana bilir tatlim, yazik olur
Sacinin rengini degistirdikten sonra da istedigin gibi makyaj yap ve guneslen hihi
evet dogru soyluyorsun canım ,her makyaj turune her tene yakısan tonlar kahve tonları gercekten .
ıster bronz ol ıster beyaz :)
gecen bı kuaforle anlastım canım ,bırısı 300 tl dedı bır dıgerı 200 tl .
her ıkısı de aynı seylerı soyluyor ; actırdıktan sonra tekrar boyadıgımız da
kızılımsı yansımalar muhakkak olacaktır .cunku sıyahı akıttgın da dırek sac turuncu oluyormus
ve o turuncuyu kapamak da kolay degılmıs :/ yavas yavas acma ıslemı gorecekmıs sacım
bakalım ne olacak .deneme yapacaklarmıs zaten ,sacımın bır bolumun de uygulayacaklarmıs
yanıyor mu sac tepkı verıyor mu dıye deneyecekler .ondan sonra da eger uygunsa
komple acacaklar .ayy ınsallah bı acılsın da su saclarım hemen bronzlasacagım hemen hemen
tatlım ben hemen degıl de sacım ıyıce acılma kıvamına geldıkten sonra soyle bır ton ıstıyorum .
sence bronz ten de hos olur mu bu ton ?
dıplerı acık kullu kumral uclar da dıplerın 1-2 ton acıgı rofle gıbı gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?