Burcucumm ile modaya dair hersey

topigin hayirli olsun.tarzini cok begendim cok güzel.
sac rengini de cok begendim.acaba sac rengin hangi marka ve hangi numara?

ayrica nisanlinlada cok yakismissiniz.bir ömür boyu mutluluklar.

Yorumlariniz icin tekrardan tesekkur ederim.

Dilyar oncelikle tesekkur ederim canim, bir onceki yorumda yazdigim gibi sacim 6 ve 7 numara karisimi, L'oréal markasindan matrix serisi diye hatirliyorum.

gwencooper tesekkur ederim canim

Yorumlariniz icin tekrardan tesekkur ederim.

Dilyar oncelikle tesekkur ederim canim, bir onceki yorumda yazdigim gibi sacim 6 ve 7 numara karisimi, L'oréal markasindan matrix serisi diye hatirliyorum.

gwencooper tesekkur ederim canim

canım sacların o zaman epey aktılar :26:

cunku uclar da sankı balaj varmıs gıbı gorunuyor .

dıpler uclara gore koyu cunku :26:

canım sacların o zaman epey aktılar :26:

cunku uclar da sankı balaj varmıs gıbı gorunuyor .

dıpler uclara gore koyu cunku :26:

benim sac hikayemi duysan agzin acik kalir canim

Sacimin tonunu 2 renk actirmak istemistim 2 sene once, kuafor sacima oryal surdu ve sacimi tamamen yakti, turuncu oldu once sonra denizden ve gunesten yesil, sonra geri boyadi sonra yine akti, sonra tekrardan boyattim bu sefer leke leke oldu, ayni gun kuafore geri gittim yine boyadilar. sanirim 6-7 ayda en az 8 kere boyattim, bir sure boya kullanmamaya karar verdim artik
Sacimin tonunu begendiyseniz ne mutlu bana haha, 2 sene onceki sac tonunu tutturdum ozaman demek

Merhaba.
Giydiklerinizi beğendim. Giydikleriniz marka dimi. burda marka ismi vermeyeceğim ebnde bir kaçını gördüm çünkü. Çok hoşsun ama ben herkez gibi makyajı azalt demeyeceğim çünkü yakışıyor bende yaşımı göstermem. ama bu hem kaliteli giyinmekten hemde Saç ve makyajdan kaynaklı bu benım kişisel fikrim. buralarda sizinle olucam

burcucum fiziğin çok hoş
modellik yapmıştın sanırım bi ara di mi
yaşın da hala gençken bence devam et
hatta senin yerinde olsam güzellik yarışmasına katılırdım :)
boyun kaç?

Tesekkurler tatlim, herzaman beklerim. Evet bazileri markali resimlerde. Bende makyaj yapmayi cok seviyorum, ve cok abartili yoldugunu dusunmuyorum, cunku fondoten falan cok nadir kullanirim.

burcucum fiziğin çok hoş
modellik yapmıştın sanırım bi ara di mi
yaşın da hala gençken bence devam et
hatta senin yerinde olsam güzellik yarışmasına katılırdım :)
boyun kaç?

Tesekkurler canim, kisa bir sure yaptim ama biraktim, bana gore degil. Suan sadece lookbook icin resim cekiliyorum okadar. Boyum 175

canim sen mankenmisin ????? :))))) resimlerin cok guzel tarzinda cok guzel cok begendim masaAllah cokta guzelsin Nazar degmesin !!

Bu arada 19 yasindamisin sen ? :O :44:

hehehe bayag yormussun sacları ,bu kadar ısleme ıyı kurtarmıssın o sacları

valla canım ben de 6-7 aydır sıyah kullanıyorum ama ınanılmaz sıkıldım .

daha oncehep acık renkler kullandım .bı anda cesaret edıp sıyaha gecıs yaptım .

ılk baslar da evet memnundum olumlu tepkıler de aldım ama ,ınanılmaz sıkıldım

herseyden once cok zor bır renk .makyaj yapımıma pur dıkkat edıyorum

ufacık bır fazlalık bıle sıyah sacda ucuz goruntuye sebep oluyor

allıgı fırcanın ucuyla kucucuk dokunduruyorum ,ustelık allık kullanmayı da

ne cok severım ben ama ,sıyah sac yuzunden bellı belırsız makyaj yapmaya ozen gosterıyorum .

var ama yokmus gıbı nude gorunmesı ıcın ugrasıyorum .var ama yokmus gıbı gostermek ıcın de

bayag ugrasıyor ınsan ,surmedıgı sey kalmıyor genel de sıyah sacı beyaz tenle begendıgım

ıcın ten rengımı fılan korumaya calsıyordum ama ,artık bu durumdan ınanılmaz sıkıldım

basedemıyorum artık .ve ben bronz makyajı cok severım .ama sıyah sac da bronz makyaj mumkun degıl

rahat rahat bronzlasamıyorum bıle ,yazın ortasında da semsıyeyle dolasacak degılım yaa

en sonun da pes ettım .ve actıracagım.insallah cok zarar gormem

senın sacın da cok dogal duruyor ,eger o ton actırabılırsın oyle yapmayı dusunuyorum

Seni iyi anliyorum canim, ideal sac rengi bence kahve tonlarinda, ama ne fazla koyu nede fazla acik olacak. Cogu makyajla ve ten rengine uyum sagliyor. Sacinin rengini actircaksan iyi bir kuafor sec, siyah saci acmak zordur ayni kizil renkleri gibi, ve kotu bir islemde sacin yana bilir tatlim, yazik olur
Sacinin rengini degistirdikten sonra da istedigin gibi makyaj yap ve guneslen hihi

evet dogru soyluyorsun canım ,her makyaj turune her tene yakısan tonlar kahve tonları gercekten .

ıster bronz ol ıster beyaz :)

gecen bı kuaforle anlastım canım ,bırısı 300 tl dedı bır dıgerı 200 tl .

her ıkısı de aynı seylerı soyluyor ; actırdıktan sonra tekrar boyadıgımız da

kızılımsı yansımalar muhakkak olacaktır .cunku sıyahı akıttgın da dırek sac turuncu oluyormus

ve o turuncuyu kapamak da kolay degılmıs :/ yavas yavas acma ıslemı gorecekmıs sacım

bakalım ne olacak .deneme yapacaklarmıs zaten ,sacımın bır bolumun de uygulayacaklarmıs

yanıyor mu sac tepkı verıyor mu dıye deneyecekler .ondan sonra da eger uygunsa

komple acacaklar .ayy ınsallah bı acılsın da su saclarım hemen bronzlasacagım hemen hemen

tatlım ben hemen degıl de sacım ıyıce acılma kıvamına geldıkten sonra soyle bır ton ıstıyorum .

sence bronz ten de hos olur mu bu ton ?

dıplerı acık kullu kumral uclar da dıplerın 1-2 ton acıgı rofle gıbı gorunuyor

Eklentiler

• $9431_15.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 112

Anladim canim, pek cok anlamam sac islemlerinden
Ins istedigin gibi olur saclarin cok fazla yipranmadan
Actirdiktan sonra sonucu gormek istiyorummm !!!

Bence hos durur bronz tende, hatta beyaz tenden daha guzel durur diye dusunuyorum.

Canım tarzına bayıldım tek kelimeyle. Fiziğin de bir o kadar mükemmel. Maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…