- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Bence hos durur bronz tende, hatta beyaz tenden daha guzel durur diye dusunuyorum.
Manken degilim canim, cok tesekkur ederim. 19 yasindayim :)
Ama fotograflarini kim çekiyo boyle ? cok guzellerrrr :))))))
Giysilerin cok guzel onalri nerden aliyosuuun??
burcu kilonu nasıl koruyorsun?
ne yiyip ne içiyorsun anlatır mısın?
diyetisyen kontrolünde misin?metabolizman mı çok hızlı?
spor düzenli yapıyor musun?
Tesekkur ederim birtanem, giysilerimi hertaraftan aliyorum, hosuma giden birsey olursa alirim, marka takintim pek yok ama sIk sIk gezdigim magazalar var. H&M, Zara, Bershka falan felan, ve internetten cok alisveris yapiyorum.
Merhaba Sudem, ben fizigimi korumak icin pek ozel birsey yapmiyorum. Bazen 24 saat cikolata ve tatli yerimCok tatli duskunuyum..
Ama kendimi bildigimden beri hep spor yapmisimdir, aslinda cok fazla da spor yapmiyorum. Gecmiste 3 sene volleybol oynadim, senelerce dans yaptim, son 2 senedir Cheerleader dim bu sezon biraktim. Bos zamanlarimda veya tatillerimde aktif olmayi seviyorum, volleybol ve futbol'u cok seviyorum. Suan spor yapmiyorum, ve son 1 senede 3-4 kilo aldim. Bir kac kilo vermeyi dusunuyorum, bunuda duzenli yemek yiyerek ve spor yaparak yapmayi dusunuyorum. Ama kac haftadir hergun diyetteyim, sabah baslayip aksama bozuyorum
Metabolizmam hizli sanirim..
Diyet'e tamamen basladigimda burada kahvaltimi, oglen yemegimi ve aksam yemegimi paylasirim :)
Hmmmm anladim canim :) evet H&M, Zara ve Bershka'nin giysileri guzel oluyo :) bende seviyorummm.... ama internetten alisveris yapmiyorum....
Bu arada siz nerede oturuyosunuz isviçvrede mi ???:44:
Hiç daha olgun ve daha buyuk gosterdigin için takinti yaptin mi ? :)) ben 20 yasindayim ve banada bazen daha buyuk gosteriyosun derler pek te hosuma gitmez hani :)
Burcucum maşallah hem zevklisin hem güzelsin ne giysen yakışır sana biblo gibisin ya topiğini takip edicem selamlar canım
hayirli olsun topigin canim..
ilk actigin zaman bakmistim topigine..
herkese katiliyorumyani gercekten cok hos bir fizigin var..
zaten mankenlik yapmissin.. ayni zamanda cokta zevklisin ve bilgilisin moda konusunda..
paylastiklarinida cok begendim.. kendi giymis olduklarinida uyumunuda cok begendim...
bu arada bugün bir konu vardi, bir derdim var bölümünde..
kizin öyle bir havali ve kendini bilmez bir üslubu vardirki..
herkes onun insanlari asagilamamasi gerektigini, bu kadar havanin iyi olmadigini iyi bir dille
anlatmaya calissada, hepiniz kiskancsiniz catlayin demeye devam etti..
eger kiskanc olsaydik, sana bu kadar güzel yorumlar yapmazdik mesela..
keske kiz banlanmadan önce senin topigini kopyalayip gösterebilseydim.. anlardi belki..
Canimmmmm oncelikle cok tesekkur ederim. Herzaman topigime beklerim tabi kii :) Bu gunler biraz yogun gecti, hafta sonu oldugundan dolayi, yarin dan itibaren yine aktif sekilde birseyler paylasmayi dusunuyorum. Moda hakkinda aklina takilanlar olursada herzaman sora bilirsin tatlim.
Kiskancsin demek korunmaya gecmek icin en kolay soz, insanin kendi guveniyle alakali birsey oldugunu dusunuyorum. Kizin zaten kendine guveni olsaydi, hemen korunmaya gecmezdi, en iyisi birsey dememek ve hic tennezul etmemek, zamanimiza yazik olur. Ben boyle dusunuyorum.
Hollandada yasiyorum. Daha buyuk gosterdigimi hic takinti yapmadim, cunku ilk kez 7-8 yas buyuk gosterdigimi burda duyuyorum, burda beni en fazla 20-21 saniyorlar, oda cok nadir. Belki resimlerden dolayidir, cunku gunluk hayatta yasimi gosteririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?