Bende 12 Martta anne oldum =))) Sezaryan ile doğum yaptım..Ben çok kilo aldım tam 22 kilokabızlık sorunum var hamilelikten önce de vardı hala da var (( doğumda 7 kilo verdim..Doktorum 40 ın çıkana kadar 2 kilo daha verirsin dedi şişlerin ancak gider dedi..Şuan her durumda 15 kilo fazlam var..onun öncesinden kalan kilolarımı saymıyorum artık oy oyy..Geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum ordan kalanlar nasıl gider hiç bilmiyorum.. Spor yapma gibi bir şansım da yok..Şuana kadar kaç kilo verdin
cnm benim kuzeninnnn arkaarkada iki dogum yaptıı ilk bebegini dogurdu 4 ay sonra hamile kaldıı...neyse emzirdigi için baya bi kilo verdi iki çocuk emziriyordu çünküü..hamile kaldıgı kilodan 10 kilo daha zayıfladııı evdendigi zamandan daha zayıf fidan gibi olduu...tabiii iki tane bebek gece uykusuzlugu falanda yorgunluktan bşy yiyimemede etkiliyd bu durumda:)
bende çok fenayım .bebeğim 3.5 aylık ama malessef kilo veremiyorum .17 kilo aldım 7 si gitti 10 ki,lo benimle .zaten tombuldum halen tombulum .emzirmeye devam sık acıkıoryorum canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum...
hayırlı olsn allah bağışlasın bebeğinizi:)
benm de aldığım kilo çok fazlaydı,seninkinden de fazla çok dert etme bence uğraşır veririz nolcak,yeterki durumu kabullenip kilolarla başbaşa kalmayalım
ben 52 ile hamile kaldm 78 ile doğuma grdm yani düşünn..
doğumdan 10 gn snra tartıya çıkma cesareti gösterebildm ve 69 kg ydm.
40ım bugn çıkıyor ve 65e düştm,bunun için herhangi bi çaba sarfetmedim ama..
dikkat etmeye daha 3 gn önce başladm,henüz bi fark yok sayılır 300 gr fln gtmiş,ama bu da bişey tabi,topu topu 3. gndym daha..
ya ben bol bol emziriyorum ve deli gbi su içiyorum spora henz ben de başlamadım ama yine de bunların fayda sağladını düşnyrm.
ama senin daha çok yeni bekle azck bi vücudn kendne gelsn,daha ödemin inmemiştr çnkü o yüzdn bozma moralini
sabah:
1kk pey+yarm kk tulum pey
1siyah+1yeşil zey.
1 yumurta
1dilim kep. ek.
1 tk tahin-pekmez
2 bardk şekersiz çay
ara:
yarım çorba kasesi meyveli yoğurt
ara:
1kupa rezene
bir parmak boyunda cevizli sucuk
öğlen:
1buçuk kepçe çorba
akşam:
1buçuk kep. çorba
bol miktarda peynirli yeşil salata
3 yem.kaş. bulgur pilavı
ara:
bir çay bar. tarçınlı salep
dün sanki o cevizli sucuk vs kısmı fazla oldu ama:26:
bu arada tarçının 100 gramı 260 cal ve bizim kullanacağımız bir tutam tarçının kalori değeri sıfır gbi bişey
ve ben dün tarçın kullandktan snra canım hiç tatlı istemedi.
akllınzda bulunsn kızlar canınız tatlı çekince TARÇIN
ben bundn snra öyle yapıcm.
sütü artırdığı da söyleniyor
ayrıca çok kuvvetli de bir antioksidanmışşş,bilginize
Moral ve destek için teşekkürler =)))) Maşallah güzel vermişsin valla inş. bende senin gibi verebilirim..Kabızlık sorunun var mı varsa nasıl hallettin..Ben baya bir ilaç kullandım ama yok..Benim önce metabozlimayı hızlandırmam gerek yoksa mümkün değil kilo veremem gibi geliyor..
canım bebeğin henüz çok küçük zaten ...
ve vereceksin bu sayfalar ilerledikçe göreceksin..
ancak yediklerin emzikli annenin yemisi gerekenden çok çok çok az..
diyet mi yapıyorsun?
senin bebeğin ve henüz 40ı bugün çıkıyor..
canım ben sana bir daha diyorum henüz erken ve
lütfen emzikli anne kalorisi al...
1. Gün
Sabah :
- Bir Bardak Şekersiz Süt,
- Bir Yumurta,
- Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği
Arada Acıkırsanız Bir Elma.
Öğle :
- Bir Porsiyon Yağ Konmadan Yapılan Etli Türlü,
- Bir Ufak Tabak Makarna (Yağ Koymadan Haşlanacak)
- Bir Kase Yoğurt,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği.
Akşam Üstü Bir Dilim Kepek Ekmeği ile Bir Dilim Beyaz Peynir.
Akşam :
- Bir Kase Domates Çorbası,
- Bir Balık Izgara,
- Bol Salata,
- Serbest Meyve.
dietinde başarılar dilerim canımm
kolay gelsin canım
bende emziriyim kızımı şuan 14 aylık 1 yaşına girince başladım diyete
ve 6.5 kilo verdim şimdiden daha vericem ama böyle bile eski haline döndün diyolar gören şaşırıyo nasıl zayıfladın diye
ben 2 saatte bir yiyorum hiçç aç kalmadan bol su içiyorum günde en az 2litre
sabahları ballı limonlu sirkeli ılık su içiyorum
çaylardan mate ve yeşil çay içiyorm
en çok fark ettirende ekmek şeker ve abur cuburu kesmenm oldu
bide spor yapmaya çalışıyorum ve mekik çekiyorum
sorucağın bişey olursa yardımcı olmay çalışırım kolay gelsin
ay cnm bende pzt başladm walla,ama karambole işte öyle esti:)bende pazartesiden beri diyetteyim..ee şişman kızın rejimi pazrtesi başlar ne de olsa :) bende hamilelikte 20 kilo aldım doğumda 5 kilo gitti sonra bi 5 daha gitti kaldı on kilooo... 63tüm hamilelkten önce 83 e çıktım...şimdi 3-4 gündür dikkat ediyorum 71.5 falan olmuşum. ama benim kocişle kilo vermek biraz zor hiç sebze yemiyor sadece taze fasulye ve ıspanak onu da sadece 1 öğün yer. e benim de ona ayrı kendime ayrı yemek yapacak vaktim yok.. bakalım nasıl olacak..
slm burcuuu :79:
bende varıımmkalan 7 kg mu da yaza kadar vermek istiyorumm canım burası blog gibi olmuşşş
ben spor salonuna gidemem de sabahları ebru şallıyla plates yapıyorum tavsiye ederim şekillendim en azından
hoşgeldn cnm,ay keşke şu an bnm de 7 olsa fazla kilom:S
ama çok kolay gidio walla
emzirdiğimizden heralde..
benm hepsini 2 ayda fln vermem pek sağlıklı olmaz die düşünyorm,o yüzden temmuz sonuna kadar fln düşeym diorm 52 ye.
onu hamileleikten önce bende baya bi sıkı takip ediodm cnm,ama hamileleikte hareketszlikten çok hamlamış vücudm,önce vücudumu birz açmam lazım kondisyon lazm yani,o yüzdn de salona gdcm az direncm yerine gelsn hemen başlıcm pilatese.
hatta ebru şallının 1. cd si fln da vardı bende ilk ondn başlıycm,programda çok ilerlemişler çnkü,ağır gelir die düşünüorm
canım ben 7. aya kadar devam ettim doğumun 30.gününde başladım tekrar hafif hareketlerden hatta makat dikişimi kanatmışım :26: neyse şimdi ısındım tam takip edebiliyorumbende hamurişini kıscam artık bide ben iş yapmaktan yemek yiyemiyorum sabah 7de kahvaltı ögle yemegim 3-4 gibi feci dengesiz ee ac olunca su da içemiyorum ama dikkat etcem artık sütüm de azalır gibi oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?