burcucum mrb.ben seni şubat annelerınden tanıyorum sankı.gerçi ben hatırlarmısın bılmem erken doğum yaptım.aralıkta doğdu.canım benımde kılom 65 ve hedefımızde aynı 52 umarım verırız.kolay gelsın hepımıze
kilon kaç oldu cnm
verdin mi
merhaba umarım istediğin kiloya ulaşırsın
bende 62 ile hamile kaldım hamileyken sağlık sorunlarım nedeniyle diyet yaptım ve sadece 7 kilo aldım
doğumdan hemen sonra 62 ye döndüm bundan sonra bende diyet ve egzersizle 46 kiloya düştüm
bende haziranda doğum yaptım doğumdan önceki halimden bile kat be kat iyiyim
emzirirkende diyet yapılırmış üstelik ilk 6 ay sadece anne sütü verdim halada emziriyorum üstelik bebeğin gelişimi çok iyi
eminim sende başaracaksın
ben kızartma kola hazır meyve suları hepsini çıkarttım hayatımdan çayıma kahveme hiç şeker atmıyorum beyaz ekmek hiç yemiyorum margarin eve bile girmiyor pasta börek kilo verirken hiç yoktu hayatımda bolca su rezene çayı içtim benim bebeğimin çok şiddetli koliği vardı sürekli ağlıyordu onu kucağıma alıp saatlerce oda oda gezdiriyordum muhtemelen onunda etkisi çok oldu
şimdi ise hala çay kahvede şeker yok beyaz ekmek pirinç yok margarin yok kızartmayı çok az yerim makarnayı yoğurtlu yerim yağ koymam sebze ve meyveye ağılık verdim günlük kuru kaysı ve ceviz yiyorum 3 fincan yeşil çay içerim tabi börek kek falan onlardan uygun miktarlarda yiyorum
eğer tatlı yersem hemen yoğurt süt gibi bişey tüketirim yanında hızlıca şekerim inip çıkmasın açlık krizi yaşamayayım diye
ama sana tavsiyem sebze ve meyve miktarlarını artır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?