Burcuozzer'in Diyet Günlüğü

http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler-ii/411125-diyet-yemekleri-paylasim-platformu.html

TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

merhabalar hanımlar:)
işte dün yediklerim
sbh:
3/4 kase meyveli yoğuurt

öğlen:
1kk pey.
1 haş.yum
4 siyah zey.
1 dilimkep ek.
1 çay k. nutella 1 çay k bal
2 bar. şekersz çay

arayı hatrlamıorm:26:
ama kaçamak yapmadım

akşam
5 yemek k. patlıcanlı patates yemeği
3 yemek kaşığı yağsz light makarna

ara:
2 bardak şekersz bitki çayı
serçe parmak büyüklüğnde sade gofret

bugüne gelince tam bi diyet günü oldu yani,çnkü uygar bir lokma bile yedirtmiyo btn gn kucağımda geziyo.

sbh:
1 kupa şekersz çay
1 küçük dilim kep ek. üzerine 1 t.k nutella

onu bile zar zor yedim

ara:
1 kupa rezene şekersz

öğlen:
yarm kk pey
2 siyah zey.
1 haşalanmış yum.
1 dilim kep.ek
1 kupa şekersz çay.

eşim görevdn gelnce onunla kahvltı yaptm bana da öğlen yemeği oldu çnkü saat 12 flndı

ara
1 kupa ıhlamur şekersz

akşam
fırınlanmış kabak yemeği 5 y.k kadar
yarm kase yoğurt
1 dilim kep. ek.

tabi oğlum fırsat verir de mtfağa girebilirsem...

canım benim karnım 7.ayda büyümeye başladıgı için sorun olmadı.yok canım ben doğumun ertesi günü oturmaya başlayınca makat dikişim problem oldu 15 günde taamamen iileşmişti dikşllerim
hadi bakalım "emziren anne spor salonundaaa"

öncelikle umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın diyerek başlamak istiyorum:))))
bende ekim ayında doğum yaptım, 68kg ile hamile kaldım ( ki ztn evlendikten sonra baya bi kilo almıştım ve ideal kilomun 10kg üstündeydim) 86 kg ile doğuma girdim ve sezeryan oldum. şuan 72 kgdayım. doğumdan sonra annemlere acayip tatlı yüklemesi yaptılar bana bütün karşı çıkmama rağmen... sanırım doğumdan sonrada aldım. 40ım çıktığında 76kgdaydım. sonra 1ay kadar hftada en az 1 kez olmak üzere spor salonuna gittim ve o ay 4kg zayıfladım. hala o haldeyim onun haricinden bi zayıflama yok... bunun nedeni gündüz abur cuburu çok yemem ve hamurişi vs yeme iseğimin olması, evde can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim ve acayip dzensiz yiyorum...
artık benimde bunları bırakıp düzene girmem ve bi an önce fazla olan 14kg vermem gerekiyor... malum yaz yaklaşıyor:))))
her neyse düşündümde ikimizde aynı durumdayız emziriyoruz ve zayıflamak istiyoruz birbrimizi desteklersek daha başarılı olabiliriz:))))
bende günlük yediklerimi yazayım ve gerekli yerde birbirimizi uyaralım, faydalı olanları söyleyelim vs:))))
bu arada elevit içtiğini söylemişsin bende içiyorum bi de arada balık yağı alıyorum. ama demir eksikliği hissediyorum kendimde ama demir hapını almadım, kullanmalı mıyım doktormu tavsiye etti sana? içini okudum emziren annelerde dikkat edilmesi gerekio doktor kontrolünde alın dio... hamileyken kullanıyordum ama şimdi ndn öyle yazıo?

bende varım 87 kiloyum 5 aylık kızım var sadece anne sütü alıyor.. hep beraber verelim iyi motivasyon oluyor..

canım Allah bağışlasın bebeğini sağlıkla büyütmeni diliyorum.. ben de 10 şubat 2010 da doğum yaptım..hala emziriyorum..ilk bebeğime 58 ile hamile kalmış, 79 ile doğuma girmiş ve 74 ile çıkmıştım..ama bir yılda 63 kiloya kadar düştüm..sonrasında ikinci bebeğime 63 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim 69 ile çıktım..hala 66-67 arasında gelip gidiyorum..iştahım öyle açık ki kilo veremiyorum..emzirdiğim için de form çaylarından içemiyorum..ben de yardım istiyorummm...

bende varım 87 kiloyum 5 aylık kızım var sadece anne sütü alıyor.. hep beraber verelim iyi motivasyon oluyor..

canım, aslında evet..yaptığımız bazı hareketleri paylaşsak ve birbirimizi spor konusunda motive etsek desteklesek o bile kar..

ayyy evet cnm seri yapıcam yakında emziren anne spor salonunda,kuaförde,tatilde, düğünde,gezmede vs

tabiki cnm seve seve deteklerim ben
walla allah kolaylık versn bizlere,cidden çok sinir bozucu bu kilolar,hep beraber kurtulalım da moralimiz düzelsin,kendimize olan güvenimiz yerine gelsn yaaa.
olmuyo böyle,silkelenip toplanmak lazım,durummu kabullenip hiçbişi yapmamak kilolu olma durumundan daha sinir bozucu esasında...

bana dr verdi cnm,şubat annelerinde hemen hemen tüm arkadaşlara da vermiş dr.ları da bildiğim kadarıyla.
ama dr.a sor bence yine de,belki sende gerek görmemiştir..

tabi ki cnm
destek,moral herşeyden ii gelio insana

cnm ben de kullanmıorm zayıflama çayı.
rezene ve ıhlamur tüketiorm düzenli olarak.
yanlız funda çayı da hem sütü artırıp hem kilo verdiriyormuş,bununla ilgili yazıyı önceki sayfalarda paylaşmıştm. ona başlamayı düşünüyorm dr.a danışıp.

canım, aslında evet..yaptığımız bazı hareketleri paylaşsak ve birbirimizi spor konusunda motive etsek desteklesek o bile kar..

tabi ki insanın en azından kendisiyle aynı durumda oldunu bildii insanlarla konuşması bile moralini düzeltio,kaldı ki pek çok şey paylaşabilirz

dün yedklerimi yazmamışım kızlar ben yaaa
sbh:
2 bar şekersz çay
1 kk pey
4 siyah zey
1 haş. yum.
avuç içi kadar yağsız ıspanaklı gözleme
1 çay k. bal
1 dilim kepek ek.
2 dilim domates

ara fln yok malesef çnkü misafir vardı ve kahvaltıyı çok geç yaptık

akşam:

ki akşam yemeğini de 5 buçukta fln yedk

1 parça ızgara dil balığı
yarım porsiyon ızgara somon
salata

bida da bişi yiyemedim,önce oğlan fırsat vermedi,snrada akşam 9 da koltukta sızmış kalmışım zaten
uygar geceleri uyumuyo yaaa,yaratık gbi oldum bende,düzen müzen kalmadı kaç gndr

bugüne gelnce:

daha yeni bişiler yemek nasip oldu..

avuç içi kadar yağsız gözleme(dünden kalmıştı da)
1 kk pey.
4 siyah zey.
2 dilim domates
1 çay k. nutella
1 kupa şekersiz ıhlamur

ara:
1 bardak süt( daha içmedim planım bu)

akşam:
az yağla yapılmış tas kebabı
1 dilim kep. ek.
1 bardak ayran

öğlen yemeği yiyebilcemi hç sanmıyorm çnkü kahvaltıyı yeni yaptm daha,akşam yemeğini de 5 -5 buçuk civarı yiyorz,ancak bi ara öğn yapabilirm o arada

ben bugün başladım inşallah hep beraber vericez.. akşam üstü koşubandına çıkıcam.. her hafta kilolarımızı yazalım...

günaydın kızlar bende 58 olmuşum 2.ay itibariyle 2 kg vermişim her ay 2 kg versem çok ii zaten emziren anneler ayda max 2kg verebilirmiş daha fazlası zararlıymışş
yeni katılan arkaadşlar hoşgeldiniz hep beraber vercez bu kiloları merak etmeyin

ay maşallah cnm
boşa panikliyoruz galiba,gidio işte kilolar

bu arada ben dün akşam kaçamak yaptm,bi dilim çikolatalı kek yedim sütümü içerken:26:

ama bgn de kahvaltıda doğru dürüst bişi yiyemedim
1 rafadan yum.
3 siyah zey.
avuçiçi kadar yağsız gözleme
1 kupa sekersiz papatya çayı

ara:
1 bardak light süt
1 küçük muz

öğleni yiyemeim henüz galiba patates haşlayıp yanında ayran içicem,biraz da peynir,bi dilim de kep. ek.

kızlar bu arada cuma zayıflama yarışmasına katılanınız varmı?
ben 5. takımdayım,henüz 2. deneme haftasındayım ama oldkça faydası oluyo bana,aklınızda bulunsn

merhaba, nasıl gidiyor zayıflama işleri birbirimizi detekleyelim dedim ama gireedim o günden sonra(( bebişle uğraşıorum bi de misafir gelio gidio hala çocuk görme muhabbetinden... bunun üsütne bi de hasta olunca yataklara düştüm(( hiç bilg karşısına oturamadım... neyse şimdi çok şükür iiyim
hasta olunca bikaç kg vermişimdir die düşündüm ama yok duruo kilolar
benim bebiş artık ek gıdaya geçmeye başladı bi de onunla uğraşıorum dünden beri yemiyecem die diretio bi de bi zayıfki sormayın ben vermeye çalışıorum kiloları o ise almaya
spora falanda gidemedim düzenli başlayacam diorum ama bişey çıkıo işte hep
ewde nintendo wii var aslında en azından onu oynasam her gün 1 saat acayip kalori yaktırır ama benim şımarıktan fırsat bulamıorumki
arada sabahları mekik çekiorum ki göbüş gitsin... bu yaşıma kdr hiç göbüş olmamıştı şimdi göbekli halim moralimi bozuo...
yediklerime gelince...
sabahkahvaltıdan önce 3 adet gün kurusu kayısı...
kahvaltıda bi poğaça, biraz peynir,tereyağ ve bal:))))
öğlen kırmızı mercimek çorbası
öğleden sonra beyaz mocha kahve ( 650 kalori((( ama uzun süredir cnm istiodu, ohhh dayanamadım)
akşam yemeği yağsız haşlanmış makarna ve 3 kaşık yoğurt
gece bir bardak süt ve dido

çok düzensiz bi yemek oldu besleyici değeri pek yok ama kalorisi pek çok... napalım böyle oldu işte...

kk çoktandır takip ederim ama hiç yazmadım bu konuyu görünce dayanamdım benimde 3 aylık bebgim var 55 kiloydum 72 doguma gittim 3aydır 62 kilodaydım 1 hafta oldu dikkat etmeye başlayalı 1 kilo vermişim 3lt su içiorum günlük rezene aklıma geldikçe ama yeşil çayda günde 1 fincan sadece sipariş verdim topum gelincede platese baslıcam evde 2tane çocuk olunca salona falan gidilmiyo yürüyüş bile yapamıyorum tek sorunum ekmek yemeden yaşayamam gibi geliyo bide ekmegi kesebilsem bunun için önerisi olan varmı.

ben kepek ekmek, tam tahıllı ekmek yiorum cnm hem normal ekmek gibi yedikçe yiyesi gelmio insanın hem de tok tutuo onları dene istersen:) ben unonun paketle olanlarından alıorum buzdolabında muhafaze ediorum 1 hafta gidio bana

selamlarrrr hanımlar.
aaa boş bırakmışsnz siz buraları yahu
ben sonunda döndm tatilden,malesef geri aldığım kilolarla beraber.
tekrar 65 olmuşum ama ben daha fazla almışımdır diodm ne yalan söylim açık büfe fln derken kendmi kaybettim ve otelin yemekleri inanılmaz güzeldi...
amaaaaa naptımmm
bugün spor salonuna gittim ve çok ii geldi ya hele doğumdn snra kendne böyle arada vakit ayırabilmek süper oluyo ya,saolsn annemler uygara baktı,ben de süt sağıp bıraktm,salon evime çok yakın zaten bi saat spor yaptm 1.5 saatte evdeydm tekrar ben gttimde oğlun da yeni uyanmışzaten sütünü içiyormuş.
o sütünü içerken ben duşuma da girdim,ay annem saolsun akşam yemeğimi de pişirmiş,keyfim çok yerindeydi yani:32

bugn yediklerimi yazayım:
sabah bir kase ligh gevrek,yarım yağlı sütle

akşam:
5 yemek kaşığı etli patates yemeği 1 dilim kepek ek.
1 bardak ayran
salata

öğlen yemeği fln yiyemedim çnkü zaten 12 de kalktık,oğlum uyudu sağolsn e o uyanmadığı sürece ben de uyanmıyorm zaten napim doğumdan beri günlerin yorgunlıuğu
oğlum da öğlene kadar uyumak gbi bi kıyak yaptı bgn anlıycanız süper oldu

şimdiiii sıra geldi aldığım kiloları vermeye
sporla beraber çabucak gider die düşünüyorm inş tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…