bugn yediklerimi yazayım kızlar:
kahvaltı:
3/4 kase meyveli yoğurt
öğlen:
1 kk pey.
4 siyah zey.
1 haşlanmış yum.
1 çay k. nutella
1 dilim kep. ek
2 bardk şekersz çay
ara:
1 bardak yarım yağlı süt
akşam:
5 y.k patatesli patlıcan yemeği
1 dilim kep. ek.
1 bardak ayran
ara:
1 bardak şekersz bitki çayı
ara:
1 çay bar. tarçınlı salep
yani akaşam yemeği ve snrasını yemedm daha tabi,planım böyle ama.
eşim bgn snavda görevli old. için öğlen onu bekleyip onla kahvaltı yaptm,bna da öğle yemeği oldu işte...
bu arada hafif ve pratik yemek tariflerine ihtiyacm var kızlar,akıl verin piliiisss
ay ne güzel cnm dr.un 7. aya kdr izin vermiş,ben de salona gdym eşimle birlikte,dr gtmycksin die tutturdu,bıraktık
e sen çok hamlaşmamışsndr o zaman zaten,benm çok uzun bi zaman grdi araya malesef
aa bak 40 çıkmadan yapmasaymışın keşke,dikiişlerin problem olmuştu sanırım,o yüzdenmydi?
ben dün kontrole gttm dr tmm hiçbi sorn yok spor yapabilirsn ddi,bundn snra üyelik alıcm salondn
öğün wakitleri sıkıntsı bendede var cnm,iştah da gtti zaten aynen yaniii,uygar fırsat vernce yiyorm yemeklerimi,onlarda mümkün mertebe sağlıklı olsn die debeleniorm işte,ama zayıflamaya da başladım çok şükür.
su konusunda ben aç tok her daim içebiliyorm çok şükür,acayip susuyorm zaten,3 lt nin üzernde sadece gndz içtiğim su,çok şükür sütte bi sıkıntı hissetmedim o yüzden şu ana dek.
merhaba hanımlaaaarr:)
ben 18 şubatta normal yoldan doğum yaptm.
hamilelikten önce 52 kg iken doğuma 78 kg ile girdm,doğmdan 10 gn snra 69 kg ya düştm,şimdi ise 65 kg yım. boyum 1.72.
benm de amacm pek çok doğm yapan kadın gbi doğum öncesi kiloma kavuşabilmek.
emzirdiğim için öyle katı bir diyet uygulayamam tabi ki,benmki daha ziyade bir beslenme programı olacak yani.
tabi burada benm açımdan emzirmek bir taraftan da avantaj çünkü vücuda ekstra 500 cal. lik bir ihtiyaç doğuyor,yani sadece emzirerek günde 500 cal yakabilirim
neler yapıcama gelince çarşamaba günü 40 ım çıkıyor dr kontrolümü olduktan snra spor salonuna başlıycm,bunun dışında menümden beyaz ekmek,şeker-tatlı,hamurişleri ve market ıvır zıvırlarını çıkarıcam,aslında sadece daha sağlıklı beslenmiş olucam
veee neler başarabiecemi görücez bakalım
bende varım 87 kiloyum 5 aylık kızım var sadece anne sütü alıyor.. hep beraber verelim iyi motivasyon oluyor..
canım benim karnım 7.ayda büyümeye başladıgı için sorun olmadı.yok canım ben doğumun ertesi günü oturmaya başlayınca makat dikişim problem oldu 15 günde taamamen iileşmişti dikşllerim
hadi bakalım "emziren anne spor salonundaaa"
öncelikle umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın diyerek başlamak istiyorum:))))
bende ekim ayında doğum yaptım, 68kg ile hamile kaldım ( ki ztn evlendikten sonra baya bi kilo almıştım ve ideal kilomun 10kg üstündeydim) 86 kg ile doğuma girdim ve sezeryan oldum. şuan 72 kgdayım. doğumdan sonra annemlere acayip tatlı yüklemesi yaptılar bana bütün karşı çıkmama rağmen... sanırım doğumdan sonrada aldım. 40ım çıktığında 76kgdaydım. sonra 1ay kadar hftada en az 1 kez olmak üzere spor salonuna gittim ve o ay 4kg zayıfladım. hala o haldeyim onun haricinden bi zayıflama yok... bunun nedeni gündüz abur cuburu çok yemem ve hamurişi vs yeme iseğimin olması, evde can sıkıntısından kendimi yemeğe verdim ve acayip dzensiz yiyorum...
artık benimde bunları bırakıp düzene girmem ve bi an önce fazla olan 14kg vermem gerekiyor... malum yaz yaklaşıyor:))))
her neyse düşündümde ikimizde aynı durumdayız emziriyoruz ve zayıflamak istiyoruz birbrimizi desteklersek daha başarılı olabiliriz:))))
bende günlük yediklerimi yazayım ve gerekli yerde birbirimizi uyaralım, faydalı olanları söyleyelim vs:))))
bu arada elevit içtiğini söylemişsin bende içiyorum bi de arada balık yağı alıyorum. ama demir eksikliği hissediyorum kendimde ama demir hapını almadım, kullanmalı mıyım doktormu tavsiye etti sana? içini okudum emziren annelerde dikkat edilmesi gerekio doktor kontrolünde alın dio... hamileyken kullanıyordum ama şimdi ndn öyle yazıo?
bende varım 87 kiloyum 5 aylık kızım var sadece anne sütü alıyor.. hep beraber verelim iyi motivasyon oluyor..
canım Allah bağışlasın bebeğini sağlıkla büyütmeni diliyorum.. ben de 10 şubat 2010 da doğum yaptım..hala emziriyorum..ilk bebeğime 58 ile hamile kalmış, 79 ile doğuma girmiş ve 74 ile çıkmıştım..ama bir yılda 63 kiloya kadar düştüm..sonrasında ikinci bebeğime 63 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim 69 ile çıktım..hala 66-67 arasında gelip gidiyorum..iştahım öyle açık ki kilo veremiyorum..emzirdiğim için de form çaylarından içemiyorum..ben de yardım istiyorummm...
canım, aslında evet..yaptığımız bazı hareketleri paylaşsak ve birbirimizi spor konusunda motive etsek desteklesek o bile kar..
canım, aslında evet..yaptığımız bazı hareketleri paylaşsak ve birbirimizi spor konusunda motive etsek desteklesek o bile kar..
günaydın kızlar bende 58 olmuşum2.ay itibariyle 2 kg vermişim her ay 2 kg versem çok ii zaten emziren anneler ayda max 2kg verebilirmiş daha fazlası zararlıymışş
yeni katılan arkaadşlar hoşgeldinizhep beraber vercez bu kiloları merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?