Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

evin çok şeker olmuş.allah mutluluğunuzu daimi etsin.ya arkadaşım marmaris deymişin ya tesadüf bende bir kaç ay sonra marmairs de olcam. ev araştırıyorum sen merkezde misin, evler orda güzel mi.ben didim den gelcem bu arada ev bulmak kolay oldu mu, kiralar nasılll?**********

Cnm arkadasım benim. Herşeyin coook güzel olmuş. Allah bır yastıkta kocatsın, umarım bundan sonrada hersey senin gibi güzel olur.

Çılgının sade evi diyebilirz galiba...

Düğün fotolarından sonra evi bekliyordum zaten. Onları çook beğendim, hemşehrim nerede çektirdiğini söylemen gerekecek onları

Evinide çok beğendim, tüm eşyaların çok güzel, şu salondaki tabloyu pek tutmadım (napiim beğenmedim onukaydirigubbakcemile3)

Onun haricindeki tüm ayrıntılar, tüm eşyalar ve ev bir harika..
Allah mutluluğunuzu daim etsin...

işte ev dediğin böyle olur! sositososito
rahat şık tıkış tıkış olmayan nefes alınabilen! :lepi:
Yavruşum Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin maaşallah

canm evin tam benlik herseyin yeri belli sade cok ferah huzurlu ve derli toplu ben cok begendim.ben olsam bazı detaylar eklerdim eminm sen de zamnla ekliceksin.ama huzur buldumu bilmeni isterdim

çok stylish bi ev özgem..
sıcacık senin gibi..
rabbim neşenizi aşkınızı daim kılsın meleğim..

aybukem :asigim: canım benm çok teşekkür ederim:1hug:
amin aşk yürekte olduktan sonra ben heryer güzelleştiririm aşkımla :teytey:

eviniz şıkve çok renkli cıvıl cıvıl bayıldım cicili bicili objelere bittim

hayatınızda eviniz gibi renkli olsun siyah ve grisiz mutluluklar dilerimm

amin canım evet gri rengi grmesin sevmem ruhumda griyi a.s
Şenizteşekkürler
çok ferah çok şık olmuş cnm ewini gezmiş kadar oldum... okadar sıcakki insana huzur veriyor:))) mutluluğunuz daim olsun tatlım:)))

tamda yansıtmak istediğim şey :1rolleyes:huzur...
ne mutlu bana canımm Şeniz

güle güle oturun
teşekkür ederim :1hug:

cnm sade şık ve çok feah bir ev olmuş
allah mutlukla oturmayı nasip etsin
biblolara bayıldım hepside çok güzeldi

ciicoşlarımı herkes çok sevdiii opuyorumnanaktan çok mutluyummmzemuszemus

sade ve çok şık Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin canım

teşekkür ederim şekerparem Şeniz

mutlulukla oturman dileğiyle canım.evin çok güzel

beğenmene çok sevindim canımcımmm sağol Şeniz

çok güzel yaa ne kadar fresh ferah bir ev gereksiz hiç bir ayrıntı yok

aynen canım gereksiz fazlalığı sevmiyorum...a.s
bazen bakıyosun bazı insanların evinde br sürü cici şey var ama öyle çok üstüste yığmış ki birbirinin güzelliklerini öldürüyorlar..
öyle olsun istemedim:1hug:

canım kusura bakma biraz ,işlerim vardı ancak cevap yazdım:1hug:
ben merkezde oturuyorum canım esasen bizde lojman bekliyorduk ama baktık daha çok var böylede bir fırsat çıktı hemen tuttuk evi... a.s çok tesadüf oldu davetiyelerimizi bastırttıımız matbacı önermiş aşkımda bir bakayım demiş. görünce bu ev tam burculuk demiş. :roflol: ama genlde zormuş ev bulmak yani normal bildiğimiz ev gibi ev çok az. bu gene kapalı mutfağı var ayrı yani. pencereside olsa ayrı. geneli salnun içinde. geneli aprt tarzı. benimkinin bile odaları çok ufak. daha fazla eşyam olsa asla sığmazdık a.s kiralar eskiye göte düşmüş biz 500 tl ye oturuyoruz canım a.s umarım yardımcı olabilmişimdir :1hug:

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy
cok ictem
bayildim evineee
huzurla mutlulukla saglikla oturmani dilerimmmmm

çok teşekkür ederim bu tatlı temenniler için :1hug:a.s.

güle güle oturun. en çok mutfak ve banyoyu beğendim. özellikle mutfak tezgahı harika.

mutfak tezgahı bana ait değil sırnaşık şey ama üstündekileri beğendiysen teşekkür ederimm Şeniz

Cnm arkadasım benim. Herşeyin coook güzel olmuş. Allah bır yastıkta kocatsın, umarım bundan sonrada hersey senin gibi güzel olur.

amin canımmm marmaristeymişsin...
mutlaka bekliyorum gitmeden canımcımmm :1hug:a.s.Şeniz

Canım evin gerçekten rahat ve şık bence insanın evi kullanışlı ve bi okadarda rahat olmalı senın evinde bu rahatlık hissediliyo canım Allah yuvanızda sağlık ve mutlulukla yaşlanmayı nasip etsin şeker:)

Çok şık çok tarz.. Cıvıl cıvıl bir çift olarak tam size göre olmuş eviniz çok beğendim... Hep mutlulukla yaşayın içinde inşallah. Güle güle oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…