Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

canım bayıldım yemin ederimm
evde yeni sanrıım ..
hersey cok gusel olmuss
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin..
insallah...

burcucum hersey mukemmel ama dıkkatımı bısı cektı tum ev zemını fayans cok tuhaf
parke olması gerekırken fayans neden acaba???
Kızın cok soguk olur ve goruntu olarakta hos degıl bnce
ev kendınınmı kıramı hayatım :???

benim cok cok hosuma gitti...
güle güle oturun

banyomdada beyaz fayanz var ve temizliginin cok gicik oldugunu iyi bilirim.. ter toz her kil burdayim diyor..allah kolaylik versin

mobilyalarini ben cok begendim.. yatak oda dolablarimiz birbirine cok benziyor

maşallah , Allaz ağız tadınızı bozmasın , güle güle hayırlı günlerde oturun inşallah.
Yalnız evinin her yerindeki çeşit çeşit aksesuarlara bayıldım

çok güzel evin canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

çok teşekkür edermmm

burcuuu ama evin çok güzel ..:))güle güle oturmayı nasip etsin allah.sadelikk cuk oturmuş evine .. hiç güneşiniz gitmesin . balkonada imrendim bu arada .. güle güle otur şekerrciiiim:1hug:

bir gün gel canım balkonumda sana bir türk kahvesi ikram edeyim :1hug: hani hatrı 40 yıl sürenlerden Şeniz

göremiyorummmmmmmmmm

canım bana özelden mail adresini at sana mail olarak atayım kuzum Şeniz

canım bayıldım yemin ederimm
evde yeni sanrıım ..
hersey cok gusel olmuss
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin..
insallah...

ev yeni evet canıma.s beğenmene çok sevindim canım.
işte burcu burda yaşuyor :1hug:
sohpetler burdan ediyorŞeniz

seneler önce babamın sıcak bir doğu ilinde görev aldığında bu manzaraya aynen şaşmıştıka.s
fakat çok geçmeden sebebini anladık.
o kadar sıcak o kadar sıcak oluyor ki ortamı biraz daha serin tutması adına yerleri taş yaparlar sıcak yerlerde. kaldıki yazımda yazlık yerde oturduğumu kaile alın demiştim :1hug: farkındaysan hiç halıda yok evdea.s herşey en mümkününden hafif cinsten aldım. çünkü tahmin ötesi sıcak oluyor malesef... kışın soğuk olma ihtimali hiçç yok. çünkü kasım ayında sezon kapatılıp martta açılıyormuş burda. aşkım çoğu zaman ısınma ihtiyacı duymayacağımızı söyledi. aynı zamanda ev kira canım tayinci olduğumuz için kirada oturuyoruz :1hug:allah inşallah bir gün bizede ev nasip eder:1rolleyes:

evet temizliği çok zor. benimde saçlarım çok dökülüyor. kızlar dalga geçiyor ya ha bire benle temizlik yapıyorum die. halbuki alakası yok çok belli oluyor napim...
sinay yazmış hatta balkon taşının rengi yıkana yıkana açılmış die :roflol: zilli işte...

maşallah , Allaz ağız tadınızı bozmasın , güle güle hayırlı günlerde oturun inşallah.
Yalnız evinin her yerindeki çeşit çeşit aksesuarlara bayıldım

teşekkür ederim aksesuarları çok seviyorum evet :kedi: beğenmene çok sevindm çitlenmikkkŞeniz

Özgeciğim herşeyin sade, yalın, güzel çok severim böyle karmaşadan uzak samimi evleri, güle güle otur inşallah bu arada bir şey dikkatimi çekti, fırınlarımız aynı...güzel güzel pastalar pişirirsin eşine mutlu yuvanızda a.s.

canım evin çok güzel .heryerin tertemiz pırıl pırıl . salonun duvar rengi çok güzel sandalye olarak iyiki deri almamışsınız bu sandalyeler evin temasına çok uymuş.yatak örtün fıstık gibi, tülün üfür üfür .mutfak tezgahında fazla kalabalık yok rahat rahat yemek yapabilirsin .evinin genel olarak ferah,huzur verici,dinlendirici bir havası var. bence bu evde senin fıstıklığın gibi fıstık yeşili,eşinin sarışınlığı gibi sarı,aşkınız gibide kırmızı var yerimseniben

çok ferah bir eviniz var maşallah, iyi günlerde mutlulukla,sağlıkla oturun inşallah..çok beğendim mobilyalarınızıda açık renk çok ferah..gönlünzce yaşayın inşallah..

gerçekten çok hoş cicili bicili bir evin var bayıldım....tertemiz pırıl pırıl

eşinlede çok yakışmışsınız allah bir ömür mutlu etsin...

nikah kiyildigi gün müydü neydi .. o resimlerinizide hatirliyorum
beraber bisiklete binip gitmissiniz yanlis hatirlamiyorsam..opuyorumnanaktan
simdi birde evinizi görmüs oldum..kaydirigubbakcemile5
en az ikiniz kadar sempatik bir eviniz var..yerimseniben
bu arada cok hos bir anlatim tarziniz var..buyrunnnnnnnnn
eviniz harika.. cok temiz cok hos
umarim ömür boyu mutlu mesut yasarsiniz..:Saruboceq:

burcu özge gelınlık fotolarınıda begenmıstım evınıde begendım sade ve renk uyumu var gule gule otur

burccuummm çok güzel olmuş evin.aldığın hemen hemen herşeyi daha önce gördüğüm için için şimdi evinde görünce çok garip oldum.allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin inşallah.çamaşır makinası üzerine bende sepet içinde havlular koydum ama benimkiler rulo halinde dik duruyor.zevkdaşım benim öptüm çok :)))

:1shok:düğün de yapıldı demek
sositososito
gözünüz aydın canım, Allah mesut etsin. Şeniz

aksesuarlarını çok beğendim, evin de sade ve çok güzel olmuş bence. tayinler kaderse gereksiz eşyalarla evi doldurmamanız iyi olmuş. yerimseniben

güle güle oturun.a.s.

burcişimin evini nerde yaşadığını nerde oturup nerde yemek yediğini gördüm sonunda

canımcım oturma oda tülüyle,kilmlerinle uçuş uçuş hafif mi hafi olmuş
mobilyaların zaten açık renk, favorimdir biliosun o aksesuarlarda turunculu yaa dinamik bir hal kazandırmıştır.

yatak odanın örtüsüne ve aynana bayıldım.

mutfağında kırmızı akesusarlar en az senin kadar cici mi cici

banyo takımına içim gitti zaten herşeyin tam takım olmuş

neşeli en az senin kadar sıcak ve samimi bu evde kocişinle mutluluklar dilerim

allah bizlere de sizin gibi ev, sizlere de daha güzellerini nasip etsin canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…