- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
bence cok sevimli ve cok modern döşenmiş bir eviniz var mutlu ve huzurlu günlerde oturun
çok seviyorum cici şeylerr çok teşekkür ederim canımm:1hug:cipcici objelerle bezeli bi yuva kurmuşsunuz.güle güle oturun
sağlıkla mutlulukla..
Özgeciğim herşeyin sade, yalın, güzel çok severim böyle karmaşadan uzak samimi evleri, güle güle otur inşallahbu arada bir şey dikkatimi çekti, fırınlarımız aynı...güzel güzel pastalar pişirirsin eşine mutlu yuvanızda a.s.
canım evin çok güzel .heryerin tertemiz pırıl pırıl . salonun duvar rengi çok güzel sandalye olarak iyiki deri almamışsınız bu sandalyeler evin temasına çok uymuş.yatak örtün fıstık gibi, tülün üfür üfür .mutfak tezgahında fazla kalabalık yok rahat rahat yemek yapabilirsin .evinin genel olarak ferah,huzur verici,dinlendirici bir havası var. bence bu evde senin fıstıklığın gibi fıstık yeşili,eşinin sarışınlığı gibi sarı,aşkınız gibide kırmızı var yerimseniben
çok ferah bir eviniz var maşallah, iyi günlerde mutlulukla,sağlıkla oturun inşallah..çok beğendim mobilyalarınızıda açık renk çok ferah..gönlünzce yaşayın inşallah..
gerçekten çok hoş cicili bicili bir evin var bayıldım....tertemiz pırıl pırıl
eşinlede çok yakışmışsınız allah bir ömür mutlu etsin...
teşekkür ederim canım Şenizçok zarif ve sıcacık bi ev...mutlu günlerde oturun....
kaydirigubbakcemile5aynennikah kiyildigi gün müydü neydi .. o resimlerinizide hatirliyorum
beraber bisiklete binip gitmissiniz yanlis hatirlamiyorsam..opuyorumnanaktan
simdi birde evinizi görmüs oldum..kaydirigubbakcemile5
en az ikiniz kadar sempatik bir eviniz var..yerimseniben
bu arada cok hos bir anlatim tarziniz var..buyrunnnnnnnnn
eviniz harika.. cok temiz cok hos
umarim ömür boyu mutlu mesut yasarsiniz..:Saruboceq:
burcu özge gelınlık fotolarınıda begenmıstım evınıde begendım sade ve renk uyumu var gule gule otur
burccuummm çok güzel olmuş evin.aldığın hemen hemen herşeyi daha önce gördüğüm için için şimdi evinde görünce çok garip oldum.allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin inşallah.çamaşır makinası üzerine bende sepet içinde havlular koydum ama benimkiler rulo halinde dik duruyor.zevkdaşım benim öptüm çok :)))
:1shok:düğün de yapıldı demek
sositososito
gözünüz aydın canım, Allah mesut etsin. Şeniz
aksesuarlarını çok beğendim, evin de sade ve çok güzel olmuş bence. tayinler kaderse gereksiz eşyalarla evi doldurmamanız iyi olmuş. yerimseniben
güle güle oturun.a.s.
burcişimin evini nerde yaşadığını nerde oturup nerde yemek yediğini gördüm sonunda
canımcım oturma oda tülüyle,kilmlerinle uçuş uçuş hafif mi hafi olmuş
mobilyaların zaten açık renk, favorimdir biliosun o aksesuarlarda turunculu yaa dinamik bir hal kazandırmıştır.
yatak odanın örtüsüne ve aynana bayıldım.
mutfağında kırmızı akesusarlar en az senin kadar cici mi cici
banyo takımına içim gitti zaten herşeyin tam takım olmuş
neşeli en az senin kadar sıcak ve samimi bu evde kocişinle mutluluklar dilerim
allah bizlere de sizin gibi ev, sizlere de daha güzellerini nasip etsin canım arkadaşım
çok hoş bi ev, çok zevkliymişsiniz, bayıldım
Allah mesut mutlu etsin opuyorumnanaktan
çk sağol canımŞenizayyy çok güzelmiş gerçeketeenn
burcuş evin hem sade hem ferah. renkler hem pastel hem canlı. çok hoş bir armoni olmuş. ağız tadıyla otur
b&m nin evine gördüğüm en renkli ev demiştim fi tarihinde..ama buda çok cıvıl cıvıl.sizde evinize benzeyin inşallah(çok orjinal dua ettim ha)
:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol::icecream::dance::hooray:
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
çok cici ve sıcak bir evin var. paylaştığın için teşekkürler.
herşey çok güzel canım
mutluluklar...
çok güzel,çok zevkliAllah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin :)
Çok sevimli ve sıcacık bi ev doğrusu. Mutluluklar dilerim...
eviniz çok güzel mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
Çok cici göz yoran objelerden uzak, samimi bir yuva. Allah mutluluğunuzu daim etsin huzurla sağlıkla sıhhatle oturun. a.s.
resimlerinden takip ettiğim kadarıyla evinde enaz senin kadar farklı
genelde yeni gelin evleri cook kokoş oluyor (benimkide dahil olmak üzere kaydirigubbakcemile3)
huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin allahım evin sade ama sık a.s.
diymi kaydirigubbakcemile3 çocuk olsada bizim ailenin çocukları kolay kolay tabloları yerinden sökemezler şakkıdı öyle feci yetiştiririz biz öyle yetiştik vallahi asker gibiydik :roflol::roflol::roflol: annemin bir bakışı ödümüzü koparırdı. gerçi şimdi ki çocuklarda çok feci ama dinsizin hakkından imansız gelir :roflol::roflol::roflol:allah mutlu huzurlu oturmak nasip etsin işallah
evde çocuk olmadıgı yeni gelin evi oldugu nasılda belli herşey ne kadarda düzgün..bu eşyalar bende olsa 2 günlük ömrü var hele o tabloyu 2 dakkalık ederler kaşla göz arasında sökerler valla ..
burcu bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
güle güle oturun çok güzel olmuş evin.
bişeyi merak ettim yatak örtünün markası nedir.
çokk beğendim.:asigim: sakıncası yoksa yazarmısın.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah canım çok güzel olmuş eviniz.mutluluklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?