Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

burcuş evin hem sade hem ferah. renkler hem pastel hem canlı. çok hoş bir armoni olmuş. ağız tadıyla otur

b&m nin evine gördüğüm en renkli ev demiştim fi tarihinde..ama buda çok cıvıl cıvıl.sizde evinize benzeyin inşallah(çok orjinal dua ettim ha)
:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol::icecream::dance::hooray:

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
çok cici ve sıcak bir evin var. paylaştığın için teşekkürler.

Çok cici göz yoran objelerden uzak, samimi bir yuva. Allah mutluluğunuzu daim etsin huzurla sağlıkla sıhhatle oturun. a.s.

resimlerinden takip ettiğim kadarıyla evinde enaz senin kadar farklı
genelde yeni gelin evleri cook kokoş oluyor (benimkide dahil olmak üzere kaydirigubbakcemile3)
huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin allahım evin sade ama sık a.s.

allah mutlu huzurlu oturmak nasip etsin işallah
evde çocuk olmadıgı yeni gelin evi oldugu nasılda belli herşey ne kadarda düzgün..bu eşyalar bende olsa 2 günlük ömrü var hele o tabloyu 2 dakkalık ederler kaşla göz arasında sökerler valla ..

burcu bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
güle güle oturun çok güzel olmuş evin.
bişeyi merak ettim yatak örtünün markası nedir.
çokk beğendim.:asigim: sakıncası yoksa yazarmısın.

bence cok sevimli ve cok modern döşenmiş bir eviniz var mutlu ve huzurlu günlerde oturun

:1hug: çok teşekkür ederim. bakan gözlerine sağlık canımmmŞeniz

cipcici objelerle bezeli bi yuva kurmuşsunuz.güle güle oturun
sağlıkla mutlulukla..
çok seviyorum cici şeylerr çok teşekkür ederim canımm:1hug:

evett fırınımdan da çok mmenunum gerçekten. :teytey: cici cici pastalar pişiriyorum... bak ortak bir noktamız varmış fırınlarımızzkaydirigubbakcemile3

ya şu sözün güzellğine bakarmısın yaaaa :1hug: çok teşekkürler çok tatlı yazmışsın canım Şeniz

çok ferah bir eviniz var maşallah, iyi günlerde mutlulukla,sağlıkla oturun inşallah..çok beğendim mobilyalarınızıda açık renk çok ferah..gönlünzce yaşayın inşallah..

allahım sağlıkla huzurla neşeyle oturmayı nasip etsin canım çok sağol Şeniz

gerçekten çok hoş cicili bicili bir evin var bayıldım....tertemiz pırıl pırıl

eşinlede çok yakışmışsınız allah bir ömür mutlu etsin...

eşimle yakıştıran gözlerine sağlık kuzum :1hug:

çok zarif ve sıcacık bi ev...mutlu günlerde oturun....
teşekkür ederim canım Şeniz

kaydirigubbakcemile5aynen
biz neredeyse KK da evlendk yahu. nişan vardı daha eski onu bilmezsiniz belki. ki blenler çıktı nişan çiçeğindeki pembe panter değilmi o diyenler oldukaydirigubbakcemile3
nişandı nikanhtı düğündü derken işte evim. arkası yarın gibi mübarek kaydirigubbakcemile3

burcu özge gelınlık fotolarınıda begenmıstım evınıde begendım sade ve renk uyumu var gule gule otur

beğenmene çok sevindim canımmmŞeniz

işte bu duygu süper yaaaaaŞeniz
her şeyi adım adım yaşamak sanki yakınımdan biriymişsiniz gibi hrşeyi bilmeniz ve şimdi yerleşmiş hali. ayı duyguyu bende sizlerin evine bakınca yaşıyorum işte :1hug:

evetttt biz evlendikkkkkkkk:sm_cool: fotolarımı kaçırsaydın çok üzülürdüm canım bakmana sebvindimm :1hug:

çok hoş bi ev, çok zevkliymişsiniz, bayıldım
Allah mesut mutlu etsin opuyorumnanaktan

bizim topikten samimi arkadaşlarım böyle uzunn zuzunn yorumlar yapmış yaa resmen içim gitti hepsini okurken yaaa:1hug:
ünkü beni az çok tanıyan kişilersiniz zevklerimi beklentilerimi biliyordunuz o yüzden sizin yorumlarınız çok değerliydi benim için kuzum çok teşekkür ederim :1hug:a.s.

ayyy çok güzelmiş gerçeketeenn
çk sağol canımŞeniz
burcuş evin hem sade hem ferah. renkler hem pastel hem canlı. çok hoş bir armoni olmuş. ağız tadıyla otur

renk uyumunu beğenmene sevindim canım çok teşekekütlerrrrŞeniz

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
çok cici ve sıcak bir evin var. paylaştığın için teşekkürler.

herşey çok güzel canım
mutluluklar...

çok güzel,çok zevkli Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin :)

Çok sevimli ve sıcacık bi ev doğrusu. Mutluluklar dilerim...

eviniz çok güzel mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

Çok cici göz yoran objelerden uzak, samimi bir yuva. Allah mutluluğunuzu daim etsin huzurla sağlıkla sıhhatle oturun. a.s.

Kızlar herkese tek tek yorum yazmaya çalıştım ama bir gecede çok birikmiş malesef toplu teşekkür etmek zorunda kaldım hepinize çok çok teşekkür ediyorum...
mutluluk dileyen yi niyetle bakan tüm arkadaşlarıma allahım daha güzellerini nasip etsin diyorum. şu mübarek günlerde ruhumu okşadınız çok sağolunopuyorumnanaktan

evet bende o kokşluk yok farklılığıda orda sanırım kaydirigubbakcemile3
yada ne bileyim öyle dantelleri zorla serdirecek bir annemde yok kaydirigubbakcemile3 o benden beter moderndir. canım annem burnumda tütüyor vallahi :1rolleyes:
allahım herkesin gönlüğe göre versin yaa opuyorumnanaktan

diymi kaydirigubbakcemile3 çocuk olsada bizim ailenin çocukları kolay kolay tabloları yerinden sökemezler şakkıdı öyle feci yetiştiririz biz öyle yetiştik vallahi asker gibiydik :roflol::roflol::roflol: annemin bir bakışı ödümüzü koparırdı. gerçi şimdi ki çocuklarda çok feci ama dinsizin hakkından imansız gelir :roflol::roflol::roflol:

burcu bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
güle güle oturun çok güzel olmuş evin.
bişeyi merak ettim yatak örtünün markası nedir.
çokk beğendim.:asigim: sakıncası yoksa yazarmısın.

canım yatak örtümün markası yataş:1hug: başka renkleride var ayrıca ama ben en çok bunu beğenmiştim a.s. hemde oldukça uygun 100 tlcik Şeniz

Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah canım çok güzel olmuş eviniz.mutluluklar diliyorum..

çokkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmm yanacıklarından öperimmkaydirigubbakcemile3

eviniz şıkve çok renkli cıvıl cıvıl bayıldım cicili bicili objelere bittim

hayatınızda eviniz gibi renkli olsun siyah ve grisiz mutluluklar dilerimm

çok ferah çok şık olmuş cnm ewini gezmiş kadar oldum... okadar sıcakki insana huzur veriyor:))) mutluluğunuz daim olsun tatlım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…