- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
canımcım sade ama gösterişli ferah iç açıcı insanın içini okşayan şirin ve güzel bir evin var herşey çok uyumlu ben çok beğendim ayrıca fotonuzda çok güzel harika durmuş Allah sağlık, mutluluk ve hayırla oturmayı nasip etsin güle güle kullanın herşeyinizi..alkisalkisalkis
çok tatlısın teşekkür ederim canımmm :1hug:
tayinci insan olunca az ve öz eşyayla şirin bir şeyler yapmaya çalıştık iştee :kedi:
beğenmene sevindimm Şeniz
Burcu evin süper çok kaliteli herşeyden önce ya halıların nerden bayıldım ben onlara
çok güzel evin gülerek otur canımmmmm
güzeim ALLAHIM ağzınızın tadını hiç bozmasn ve huzurla oturun inşallah evizde.bende sorayım tekrar sticerlar evet inteneten cok da güzeller, hangi siteden merak ettim :)
teşekkür ederim bu tatlıı yorum içinnnn Şeniz çok tatlısınızzzzz :1hug:Canim benim coooooooooooooooook güzel hersey.....cok begendimmm...
Allah mutlulugunuzu daim etsin güzelim benim......
bende çok memnun oldum canımmmcok tesekkürler hayatım cevabın için.evet ben gebze de oturuyorum eşim ve ben burda öğretmenlik yapıyoruz. tanıştığıma cok memnun oldum.öptüm:)
canım çok hoş evin koltuklarına bayıldım. yemek odan ve yatak odan ipek mobılya sanırım bende bakmıstım. ama bence salon halını daha hareketli bişey alabilirsin yanı ben olsam öyle yapardım. bence odanın havasını tamamen değiştirecektir. banyo setin çok şeker mutfagına da bayıldım. güle güle otur tatlımm mutlulukla....
teşekkür ederim tatlımm ŞenizEvin çok hoş arkadaşım güle güle otur..
amaniiiiiin ne kadar güzel bir ev boshayallersmile
en çok yemek masanı banyonu ve aksesuarlarını biblolarını beğendim... sempatiksalakcinni
güzel günler geçirirsiniz inşallah bu güzel evinizde aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?