Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

canımcım sade ama gösterişli ferah iç açıcı insanın içini okşayan şirin ve güzel bir evin var herşey çok uyumlu ben çok beğendim ayrıca fotonuzda çok güzel harika durmuş Allah sağlık, mutluluk ve hayırla oturmayı nasip etsin güle güle kullanın herşeyinizi..alkisalkisalkis

çok tatlısın teşekkür ederim canımmm :1hug:
tayinci insan olunca az ve öz eşyayla şirin bir şeyler yapmaya çalıştık iştee :kedi:
beğenmene sevindimm Şeniz

çok tatlısın teşekkür ederim canımmm :1hug:
tayinci insan olunca az ve öz eşyayla şirin bir şeyler yapmaya çalıştık iştee :kedi:
beğenmene sevindimm Şeniz

en iyisini yapmışsınız canım bence diğer türlü zor olurdu eşyalarında zarar görebilirdi sürekli tayin olduğunuz için ama yinede dediğim gibi çok hoş ve güzel bir evin var.. a.s.yerimseniben

güzeim ALLAHIM ağzınızın tadını hiç bozmasn ve huzurla oturun inşallah evizde.bende sorayım tekrar sticerlar evet inteneten cok da güzeller, hangi siteden merak ettim :)

güzeim ALLAHIM ağzınızın tadını hiç bozmasn ve huzurla oturun inşallah evizde.bende sorayım tekrar sticerlar evet inteneten cok da güzeller, hangi siteden merak ettim :)

teşekkür ederimmm :1hug:
bu arada sizde kocaelilisiniz sanırım bende aslen kocaeliliyim. marmarise gelin geldim opuyorumnanaktan
sitenin adını mesaj olarak attımmm Şeniz

Canim benim coooooooooooooooook güzel hersey.....cok begendimmm...
Allah mutlulugunuzu daim etsin güzelim benim......

cok tesekkürler hayatım cevabın için.evet ben gebze de oturuyorum eşim ve ben burda öğretmenlik yapıyoruz. tanıştığıma cok memnun oldum.öptüm:)

canım çok hoş evin koltuklarına bayıldım. yemek odan ve yatak odan ipek mobılya sanırım bende bakmıstım. ama bence salon halını daha hareketli bişey alabilirsin yanı ben olsam öyle yapardım. bence odanın havasını tamamen değiştirecektir. banyo setin çok şeker mutfagına da bayıldım. güle güle otur tatlımm mutlulukla....

Canim benim coooooooooooooooook güzel hersey.....cok begendimmm...
Allah mutlulugunuzu daim etsin güzelim benim......
teşekkür ederim bu tatlıı yorum içinnnn Şeniz çok tatlısınızzzzz :1hug:
cok tesekkürler hayatım cevabın için.evet ben gebze de oturuyorum eşim ve ben burda öğretmenlik yapıyoruz. tanıştığıma cok memnun oldum.öptüm:)
bende çok memnun oldum canımmm

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :1hug:
halım çok belli olmuyor ama ortası onunda hasır yani hasır konsetine çok uyuyor. birde marmaris çok sıcak olduğundan hafif hafif iyi oluyor. ama başka bir eve geçtiğimizde yani tayinimiz çıkıp başka şehre gittiğimizde kesinlikle değiştirmeyi düşünüyorum hem değişiklik olur hemde dediğin gibi renk katacak bir şeyler oalbilir kaydirigubbakcemile5

amaniiiiiin ne kadar güzel bir ev boshayallersmile
en çok yemek masanı banyonu ve aksesuarlarını biblolarını beğendim... sempatiksalakcinni
güzel günler geçirirsiniz inşallah bu güzel evinizde aklinialirimsmile

Evin çok hoş arkadaşım güle güle otur..
teşekkür ederim tatlımm Şeniz

amin canım inşallahhh opuyorumnanaktan
beğenmene ço ksevindim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…