Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

canım benım evın cok gusel olmus masllah mutlu huzurlu oturmak nasıp olsun tuzluklarınada bayıldımm=)=)=

Şekerim,nikahtı düğündü derken evine de konuk oldum bugün.Çok beğendim. Eşinin ve senin yüzünüzde gördüğüm mutluluk kadar aydınlık bir yuvanız var. Hep o holdeki resminiz kadar aşık ve mutlu kalın emi :)))

ay cok güzel masallah diyim Allah nazarlardan saklasın sizide evinizide
tarzlarımız cok benziyor son olarak eklediginiz resminize bayıldım
Allah agız tadıyla bir ömür saglıklı mutlu bi hayat nasip etsin

Merhaba Burcucum.Evin çok güzel ve çok samimi geldi bana:)) negüzel sıcak evde sevgiyle atan iki yürek, bunu yakalayabilmek en güzel mutluluk olmalı umarım çok mutlu olursunuz..mutluluklar canım..

her şey mükemmel güle güle otur canım, ama nacizane fikrim yemek odasındaki tablon yatak odası için daha uygun...

canım benım evının mutfak ve banyo yatakodası kısmını cok begendım..:dance:banyo cıvıl cıvıl..yatakodası cok kullanıslı ve kırmızıyı sevıyosun sanırım mutfagına cok yakısmıs..halıyla da cok guzel bır uyum olmus..banyo denızı hatırlatıyor..:icecream:fakat ben bu tablodan pek bişi anlamadım kusura bakmayın..:uhm:yanı muhakkak o tablonun bır anlamı vardır yoksa güzelım duvara koskoca bi tablo neden konsun..ben sanattan anlayan fakat resım sanatının ınsana kattıgı anlamı cok ıdrak edemedıgım ıcın acızane soruyorum..gercekten cok merak edıyorum..o tablonun anlamı nedır??:uhm:

nikah resimlerinden sonra diger konularina bakayim dedim, ve evini cok güzel dösemissin.. kücük ayrintilara ben de bayilirim... ve cok güzel secimler yapip onlari da cok güzel birbirine uydurmussun..

begendigim bir sürü seyler oldu... bizim de tayinimiz memleketimize cikarsa nihayet, ve nihayet biz de evimizi dösersek, senin bazi seylerini ben de isterimmmmmm... yardimci olursun bana insallah..

Eviniz çok güzel,güle güle oturun.Özellikle yatak örtüsü ile siyah stickere bayıldım.Nereden aldınız acaba?

mutluluğunuz daim olsun çok hoş herşey...opuyorumnanaktan
sağol boncukcum Şeniz
Herşeyiniz çok güzel..

tertemiz bir eviniz var bir o kadar modern çizgilerle döşenmiş..

İyi günlerde oturun kuzum :1hug:

teşekkür ederim canımcımmm Şeniz

canım benım evın cok gusel olmus masllah mutlu huzurlu oturmak nasıp olsun tuzluklarınada bayıldımm=)=)=

:1hug: teşekkür ederim canımmm Şeniz

ayyy canımmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
evimede hoşgeldin sefa geldin canım Şeniz
çok cici şeyler yazmışsın çok mutlu ettin beniŞeniz

güle güle oturun...
teşekkür ediyorumm Şeniz

ay cok güzel masallah diyim Allah nazarlardan saklasın sizide evinizide
tarzlarımız cok benziyor son olarak eklediginiz resminize bayıldım
Allah agız tadıyla bir ömür saglıklı mutlu bi hayat nasip etsin
teşekkür ediyorum canım :1hug: zevklerimizin benzemesinede sevindim. çünkü herkesin tarzı değil bu kadar sade olmak kaydirigubbakcemile3

Merhaba Burcucum.Evin çok güzel ve çok samimi geldi bana:)) negüzel sıcak evde sevgiyle atan iki yürek, bunu yakalayabilmek en güzel mutluluk olmalı umarım çok mutlu olursunuz..mutluluklar canım..

ahh canım mutluluk dileyern yüreğin mutluluk bulsun inşallahhhh:Saruboceq:
evet inan evdeki huzur iki kişi arasında ki huzur evede yansıyor işte.... ben buna bağlıyorum.Şeniz
her şey mükemmel güle güle otur canım, ama nacizane fikrim yemek odasındaki tablon yatak odası için daha uygun...

hahaha tablom konusunda 2 görüş oluştu kk aleminde. yakın çevrem beğeniyorda. kk arkadaşlarım ikiye bölündü. 1. grup modern çok şık dursun diyen 2. grup çok müstehcen bulan grup :1rolleyes: her iki tarafada saygım sonsuz teşekkür ediyorumm... ama ben beğeniyorum...Şeniz

çok şık ve sade bir ev olmuş objelerine bayıldım
teşekkür ediyorum canım :1hug:

:teselli: canım öncelikle çok teşekkür ediyorum zarif sözlerin içinŞeniz
evet tam bir kırmızı hastasıyım ama dozunda kullanmaya gayret ediyorum a.s
Tabloya gelince özel bir anlamı yok.Pastel renklerde bir oda hayal ediyorduk gözümüzü yormayacak. İkeada bunu görünce hoşumuza gitti. eve gelip araştırdık. Ünlü bir ressamın çakması. tablonun adıda düşler diyarı. :1rolleyes: bizim gibi hayallerine düşkün biri içinde uygun diye düşündük. a.s Ayrıca bilmiyorum fotografta ne kadar yansıyor ama kızın ifadesi çok huzurlu. Çok stresli olduğunuz zaman yüzüne baktığınızda bırak allah aşkına yarın unutacaksın dedirtiyor insana :1rolleyes: Çıplak oluşu kimilerince hoş karşılanmıyor farkındayım genelde beğenmeyen arkadaşlarımda türbanlı arkadaşlarım. fikirlerine saygı duyuyorum herkesin opuyorumnanaktan Ama inan Marmarisde yaşıyorum ve öyle çok çıplak görüyorum ki benim tablodaki kızım masum kalıyor yanlarında a.s Ayrıca ben ayna düşünüyordum o duvara ama feng şuiden anlayan arkadaşım dediki yan duvar komşuya aitse ayna asılmaz. Çünkü o evin huzursuzluğu sizede yansır. buda beni ürküttü işin aslı. vazgeçtik sonra...kaydirigubbakcemile3
Şeniz

resen yazdıklarını okuyunca utandım birde duygulandım :kedi:
canım yardımcı olmakda ne deekk seve sevee yaparımmmopuyorumnanaktan
Malesef bende günün birinde bu evi bırakıp gitmek zorunda kalıcam. ilk başda üzüüyordum ama yeni evlerde yeni heycanlar yaşayacağımı oralarıda bambaşka benler katacağımı düşününce rahatladım. Gerçekten beni yormayan huzur veren bir evim var. gelende gitmek istemiyor kaydirigubbakcemile3

Eviniz çok güzel,güle güle oturun.Özellikle yatak örtüsü ile siyah stickere bayıldım.Nereden aldınız acaba?

canım öncelikle teşekkür ediyorum. sticker internetten aldım canım yatak örtümüde yataşdan aldım. a.s bende çok severek kullanıyorum. yatak odamız dar olduğundan başlık koyamayınca stickerdan başlık yaptık bizde.:kedi:

çok ferah ve huzur verici bi havası var oturmaya glesim geldi :)

ahh canım buyur gelll :1hug: sana ne pastalar börekler yaparım valalhiii:1rolleyes:

evin gerçekten hoş fakat resimlere baktığım zaman daha çok yazlık bir eve bakıyomuşum gibi geldi
güle güle huzurla oturun inş.

canım öncelikle çok teşekkür ediyorum zarif sözlerin için
evet tam bir kırmızı hastasıyım ama dozunda kullanmaya gayret ediyorum
Tabloya gelince özel bir anlamı yok.Pastel renklerde bir oda hayal ediyorduk gözümüzü yormayacak. ıkeada bunu görünce hoşumuza gitti. eve gelip araştırdık. Ünlü bir ressamın çakması. tablonun adıda düşler diyarı. bizim gibi hayallerine düşkün biri içinde uygun diye düşündük. Ayrıca bilmiyorum fotografta ne kadar yansıyor ama kızın ifadesi çok huzurlu. Çok stresli olduğunuz zaman yüzüne baktığınızda bırak allah aşkına yarın unutacaksın dedirtiyor insana Çıplak oluşu kimilerince hoş karşılanmıyor farkındayım genelde beğenmeyen arkadaşlarımda türbanlı arkadaşlarım. fikirlerine saygı duyuyorum herkesin Ama inan Marmarisde yaşıyorum ve öyle çok çıplak görüyorum ki benim tablodaki kızım masum kalıyor yanlarında Ayrıca ben ayna düşünüyordum o duvara ama feng şuiden anlayan arkadaşım dediki yan duvar komşuya aitse ayna asılmaz. Çünkü o evin huzursuzluğu sizede yansır. buda beni ürküttü işin aslı. vazgeçtik sonra...

canım benım cok güzel anlatmıssın gercekten..:))ohaoldumsmile
tercıh senın tabıkı..acaba bı anlamı varmı dıe düşündümde.

harika ya maşallah.. Allah neseyle saglıkla yastsın bu güzel evde canım :))
sıcaklıgı bil bakarken bana geldi.. her daim mutlu kalın inş.:)

evin gerçekten hoş fakat resimlere baktığım zaman daha çok yazlık bir eve bakıyomuşum gibi geldi
güle güle huzurla oturun inş.

Canım ben zaten Marmariste yaşıyorum. a.s
O yüzden yerlere halı ağır geliyor koku yapıyor. Marmarisde evler küçücük o yüzden yazlık tarzda döemek en mantıklısıydı. a.s

canım benım cok güzel anlatmıssın gercekten..:))ohaoldumsmile
tercıh senın tabıkı..acaba bı anlamı varmı dıe düşündümde.

Şeniz
harika ya maşallah.. Allah neseyle saglıkla yastsın bu güzel evde canım :))
sıcaklıgı bil bakarken bana geldi.. her daim mutlu kalın inş.:)

o sıcaklığı fotograftan bile sana yansıtabildiysem ne mutlu bana :1hug:
çok teşekkür ederim güzel yorumun için canımmŞeniz

Gayet şirin, aydınlık ve ferah bir ev olmuş... Allah içinde nice mutluluklar yaşamayı nasip etsin...zemuszemus

bebeğim herşeyde olduğun gibi harikasın nişanın nikahın resimlerin ne diimki tek kelimeyle mütişsin bebem Allah ağzının tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…