- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
sağol boncukcum Şenizmutluluğunuz daim olsun çok hoş herşey...opuyorumnanaktan
Herşeyiniz çok güzel..
tertemiz bir eviniz var bir o kadar modern çizgilerle döşenmiş..
İyi günlerde oturun kuzum :1hug:
canım benım evın cok gusel olmus masllah mutlu huzurlu oturmak nasıp olsun tuzluklarınada bayıldımm=)=)=
Şekerim,nikahtı düğündü derken evine de konuk oldum bugün.Çok beğendim. Eşinin ve senin yüzünüzde gördüğüm mutluluk kadar aydınlık bir yuvanız var. Hep o holdeki resminiz kadar aşık ve mutlu kalın emi :)))
teşekkür ediyorumm Şenizgüle güle oturun...
teşekkür ediyorum canım :1hug: zevklerimizin benzemesinede sevindim. çünkü herkesin tarzı değil bu kadar sade olmak kaydirigubbakcemile3ay cok güzel masallah diyim Allah nazarlardan saklasın sizide evinizide
tarzlarımız cok benziyor son olarak eklediginiz resminize bayıldım
Allah agız tadıyla bir ömür saglıklı mutlu bi hayat nasip etsin
Merhaba Burcucum.Evin çok güzel ve çok samimi geldi bana:)) negüzel sıcak evde sevgiyle atan iki yürek, bunu yakalayabilmek en güzel mutluluk olmalı umarım çok mutlu olursunuz..mutluluklar canım..
her şey mükemmel güle güle otur canım, ama nacizane fikrim yemek odasındaki tablon yatak odası için daha uygun...
teşekkür ediyorum canım :1hug:çok şık ve sade bir ev olmuş objelerine bayıldım
canım benım evının mutfak ve banyo yatakodası kısmını cok begendım..:dance:banyo cıvıl cıvıl..yatakodası cok kullanıslı ve kırmızıyı sevıyosun sanırım mutfagına cok yakısmıs..halıyla da cok guzel bır uyum olmus..banyo denızı hatırlatıyor..:icecream:fakat ben bu tablodan pek bişi anlamadım kusura bakmayın..:uhm:yanı muhakkak o tablonun bır anlamı vardır yoksa güzelım duvara koskoca bi tablo neden konsun..ben sanattan anlayan fakat resım sanatının ınsana kattıgı anlamı cok ıdrak edemedıgım ıcın acızane soruyorum..gercekten cok merak edıyorum..o tablonun anlamı nedır??:uhm:
Şeniz
nikah resimlerinden sonra diger konularina bakayim dedim, ve evini cok güzel dösemissin.. kücük ayrintilara ben de bayilirim... ve cok güzel secimler yapip onlari da cok güzel birbirine uydurmussun..
begendigim bir sürü seyler oldu... bizim de tayinimiz memleketimize cikarsa nihayet, ve nihayet biz de evimizi dösersek, senin bazi seylerini ben de isterimmmmmm... yardimci olursun bana insallah..
Eviniz çok güzel,güle güle oturun.Özellikle yatak örtüsü ile siyah stickere bayıldım.Nereden aldınız acaba?
çok ferah ve huzur verici bi havası var oturmaya glesim geldi :)
evin gerçekten hoş fakat resimlere baktığım zaman daha çok yazlık bir eve bakıyomuşum gibi geldi
güle güle huzurla oturun inş.
canım benım cok güzel anlatmıssın gercekten..:))ohaoldumsmile
tercıh senın tabıkı..acaba bı anlamı varmı dıe düşündümde.
harika ya maşallah.. Allah neseyle saglıkla yastsın bu güzel evde canım :))
sıcaklıgı bil bakarken bana geldi.. her daim mutlu kalın inş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?