- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
çok hoş oşmuş her şey sade ve güzel mutfagını çok beğendim ,tanıdıgım burcu tarzına yakışır bier ev olmuş..evinizde huzurla mutlulukla aşkla uzun yıllar yaşarsınız inşallah...
güzel ve sade. tek beğenmediğim duvardaki tablo ve şarap şişeleri. gerisi hoş...
çok sevimli gerçekten güle güle otur tatlım huzurla tabiki, zevk sahibi olduğun anlaşılıyor bakınca
evine bayıldım canımm..inşallah huzur içinde sağlıkla oturursunuz..süper süperrr
çok teşekkür ederim canımmm :1hug: bende çok severek aldım koçtaştan onu :1hug:bu arada ben de giyinme odanızdaki paspasa bayıldımmm
güle güle otur canımm çok güzel çok sade evinn :asigim:
böcüküm tam sana yazıyordum baktım gene yazmışsın...
kuzum öncelikle hemen nazarlığı eklediğin için teşekkür ederim... Şeniz
dolap içlerinide merak ettiğinizi biliyordum çektim bir kaç kare ama buraya ekleyip göz yormak istemedim onları bizim topikte bakarız canım yerimseniben ama şimdi bu gün değil çünkü gözlerim feci ağrıdı resm eklemekten Şeniz
Sinayımmm sana bende uppuzun bir cevap yazdım sayfa kapanmansın mı deli oldum neyse sorun değil yine yazarım kuzum :1hug:
öncelkle seni bu okumaya doyamadığım uzun yorum için rep manyağı yapmak istedim ama son 24 saat içinde çok rep vermişim KK dinlen azcık dedi:roflol: gelelim yorumunun yorumlarına :roflol:
evettt een çok ısrar edenlerden birisisin fakat özelime ha bire mesaj atan şahsiyetleride unutmayalım kaydirigubbakcemile3 ama iyiki eklemişim diyorum şimdi :1hug: zoraki misafirim benim yerim seni Şeniz
tv me gülmüşsün :mymeka:
ama şimdi sen dedikten sonra baktım harbiden komik yaaa:roflol: yalnız varya ilk başka müzik setinin ana gövddeyi çıkarıp kolonların ortasına oturttuk tv yi. anamm kaybolduu :roflol: sonra bu çözümü bulduk işte kaydirigubbakcemile3 yeni böyüükk tv mizi alınca sokca gözüne gözünee :dilcikar:
nü tabloya gelince evet burda gözümüz doydu çıplaklarakaydirigubbakcemile3 artık dönüp bakmıyoruz bile bizim için et parçasından ibaretler :roflol: lakin hala güzel bacak görünce dayanamıyorum. hasetimden çatlıyorumlmaz: yahu bu kadar mı muntazam olur bu rus hatunların bacakları :sinifsinif: sonra kocişe gösteriyorumkaydirigubbakcemile3 diyorumki söyle bakalım bu hatunların bacakımı yoksa benim selülütlü girintili çıkıntılı bacaklarım mı:kedi: oda diyorki o ne öyle dümdüzz.. seninkilerde keşfedilecek ne kadarrr çok dağ tepe varrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay öldüm:roflol::roflol::roflol: evde nasıl gezdiğim konusuna hiç deyinmiyim istersen :kedi: topik kapanmasın :jeyyar:
beğendiğin herşeyin daha güzelleri misli misli dönsün sana canım :1hug:
bu güzel yorum için emeğin için uğraştığın için çok teşekkür ederim Şeniz
inşallah bir gün gerçek anlamda misafir ederim siiziŞeniz
anladım cnm
bıde mobılyanın renklerı cok guzel ne denıyor bu renge CADIARZU
ayyyy bende aynen koptum burda çatlaksın kızım sen :roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyy onların neresini beğensin ayol bizim onlardan eksiğimiz yok fazlamız var kaydirigubbakcemile3 bu arada tv nizi değiştirmeyin noluuurrr lülülülülülü mutfaktaki kapkacağın nerde bu arada :mymeka: neyse topiğe ekliom benimkine bakarsın :dilcikar:hee bu arada Marmarise gelirsem mutlaka misafirin olucam hayatta kaçamazsın bana kurbiş yapacaksın ve o tatlişkoyu önüme koyacaksın heeeekötükedihüso bide kocişine hazırladığın kahvaltı sofrasından bende isterim neyse bunları marmarise gelince konuşuruz -tatlicadiarzu- seni seviyorum canım kkdaşım :1hug:
evin çok güzel cnm güle güle iyi günlerde mutlu mesut oturun inş..
senin sıkı takipçinim bu arada düğün albümünede bayıllmıştımmm
çok tatlısın rabbım gönlüne göre versin inş...
ııcınde gule gule oturun gulun ıyıyın ıcın yatın ınsallahh.. cok cici döşenmiş bir ev
şeyy birde ne kadar orda kıralar bızde belkı bodruma fln tasınmayı dusunuyoruzda :kedi:
Valla çok sıcak, çok şirin herşey süper.
Aşk kokuyor bu ev.. Ne güzel..
Gerisi booş..
harika sadeliğe ve renklere bayıldım
bende bakarken çok duygulandım.. mis gibi aşk yuvası..!.. allah mutluluğunuzu daim etsin. bıcır bıcır bebişlerle daha daha da şenlensin eviniz.. mükemmel.. cap canlı bir ev..!
ayy sinay lütfen gel yaaaa:1hug: ay sen gell kurban olsun sana kahvaltılarr kurbişler börekler çöreklerrr:1hug:
ne zaman geleceksin ne zzamannnnn :sm_cool:
seneye yaza Bodruma gitmek istiyoruz ordan marmarise geçecem sırf senin için (aslında kurbişler için çaktırma)sen Konyaya gel Asıl Mevlananın manevi havasını soluyun biraz Ramazan mübarek gün orda cıbıl görürken oruçta tutulmaz heeee:roflol::roflol:
kıss burcu çok tatlı bir evin var bacum..Şeniz
güle güle oturun agız tadıyla ..:Saruboceq:
bayıldım canım evine.sade fakat şık.rahatlığı simgeliyor.
mobilyalarımız aynı bu arada.benimkiler koyu.bende gümüşlük yok tv ünitesi var ipek mobilya mı seninkilerde.
allah ağız tadını bozmasın.güle güle huzur içinde oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?