Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

çok hoş oşmuş her şey sade ve güzel mutfagını çok beğendim ,tanıdıgım burcu tarzına yakışır bier ev olmuş..evinizde huzurla mutlulukla aşkla uzun yıllar yaşarsınız inşallah...

işte bunu duymak kadar keyifli bir şey var mı yaaa:lepi:
tarzımı yansıtabilmişim ne mutlu bana Şeniz
ve tabi benim tarzımı anlayabilmiş tüm arkadaşlarıma bu kupa:hooray: teşekkür ederim Şeniz

güzel ve sade. tek beğenmediğim duvardaki tablo ve şarap şişeleri. gerisi hoş...

canım çok teşekkür ederim objektif yorumun için :1hug: tarz meselesi tabi Şeniz

çok sevimli gerçekten güle güle otur tatlım huzurla tabiki, zevk sahibi olduğun anlaşılıyor bakınca

ayyy ahaaa utanıyorummmm :kedi: aha utandımmm:kedi:
çok teşekkür ederimmmŞeniz

evine bayıldım canımm..inşallah huzur içinde sağlıkla oturursunuz..süper süperrr

bu arada ben de giyinme odanızdaki paspasa bayıldımmm
çok teşekkür ederim canımmm :1hug: bende çok severek aldım koçtaştan onu :1hug:

güle güle otur canımm çok güzel çok sade evinn :asigim:

çok teşekkür ederimmm hihoyyyt

evin çok güzel cnm güle güle iyi günlerde mutlu mesut oturun inş..

senin sıkı takipçinim bu arada düğün albümünede bayıllmıştımmm
çok tatlısın rabbım gönlüne göre versin inş...

bende bakarken çok duygulandım.. mis gibi aşk yuvası..!.. allah mutluluğunuzu daim etsin. bıcır bıcır bebişlerle daha daha da şenlensin eviniz.. mükemmel.. cap canlı bir ev..!

anladım cnm
bıde mobılyanın renklerı cok guzel ne denıyor bu renge CADIARZU

ayyyy bende aynen koptum burda çatlaksın kızım sen :roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyy onların neresini beğensin ayol bizim onlardan eksiğimiz yok fazlamız var kaydirigubbakcemile3 bu arada tv nizi değiştirmeyin noluuurrr lülülülülülü mutfaktaki kapkacağın nerde bu arada :mymeka: neyse topiğe ekliom benimkine bakarsın :dilcikar:hee bu arada Marmarise gelirsem mutlaka misafirin olucam hayatta kaçamazsın bana kurbiş yapacaksın ve o tatlişkoyu önüme koyacaksın heeeekötükedihüso bide kocişine hazırladığın kahvaltı sofrasından bende isterim neyse bunları marmarise gelince konuşuruz -tatlicadiarzu- seni seviyorum canım kkdaşım :1hug:

ayy sinay lütfen gel yaaaa:1hug: ay sen gell kurban olsun sana kahvaltılarr kurbişler börekler çöreklerrr:1hug:
ne zaman geleceksin ne zzamannnnn :sm_cool:

ayy canım yaa asıl sen çokk tatlısın yaaaa :1hug:
yerim ben takipçimii Şeniz
allah hepimizin gönlüne göre versin Şeniz

ııcınde gule gule oturun gulun ıyıyın ıcın yatın ınsallahh.. cok cici döşenmiş bir ev

aynenn bizim mutluluğumuz sinsin her köşeyeeeŞeniz

şeyy birde ne kadar orda kıralar bızde belkı bodruma fln tasınmayı dusunuyoruzda :kedi:

canım biz 500 tl ye oturuyoruz... a.s

Valla çok sıcak, çok şirin herşey süper.

Aşk kokuyor bu ev.. Ne güzel..

Gerisi booş..

yorum budur buyrunnnnnnnnn
çok çok teşekkür ederim denizim güneşim öpüyorum yanacıklarından Şeniz

harika sadeliğe ve renklere bayıldım

çok teşekkürlerr renkler huzur veriyor gerçekten :1hug:

bende bakarken çok duygulandım.. mis gibi aşk yuvası..!.. allah mutluluğunuzu daim etsin. bıcır bıcır bebişlerle daha daha da şenlensin eviniz.. mükemmel.. cap canlı bir ev..!

iburayı dört duvardan çıkartıp kişilik kazandırdık...
kendimizden parçalar kattık..
anlamlandırdık :1rolleyes:
inş dediğin gibi vakti zamanı geldiğinde minişlerimizle çok mutlu oluruzŞeniz

ayy sinay lütfen gel yaaaa:1hug: ay sen gell kurban olsun sana kahvaltılarr kurbişler börekler çöreklerrr:1hug:
ne zaman geleceksin ne zzamannnnn :sm_cool:

seneye yaza Bodruma gitmek istiyoruz ordan marmarise geçecem sırf senin için (aslında kurbişler için çaktırma)sen Konyaya gel Asıl Mevlananın manevi havasını soluyun biraz Ramazan mübarek gün orda cıbıl görürken oruçta tutulmaz heeee:roflol::roflol:

gelememmm :gitme: aramız yok şimdii bayrama gitcez önümüzdeki ayyy
sonra cuma ekimde ankaraya gitcez arkadaşımızın düğününe...
konya zor... :sinifsinif:

kıss burcu çok tatlı bir evin var bacum..Şeniz
güle güle oturun agız tadıyla ..:Saruboceq:

bayıldım canım evine.sade fakat şık.rahatlığı simgeliyor.

mobilyalarımız aynı bu arada.benimkiler koyu.bende gümüşlük yok tv ünitesi var ipek mobilya mı seninkilerde.
allah ağız tadını bozmasın.güle güle huzur içinde oturun.

kıss burcu çok tatlı bir evin var bacum..Şeniz
güle güle oturun agız tadıyla ..:Saruboceq:

sağol hemşommm beğenmene sevindimmm Şeniz

evet canım ipek benimde :1hug:
ama sandalyelerini almadım.

burcuuu ama evin çok güzel ..:))güle güle oturmayı nasip etsin allah.sadelikk cuk oturmuş evine .. hiç güneşiniz gitmesin . balkonada imrendim bu arada .. güle güle otur şekerrciiiim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…