- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
Kizlar şimdi biliyorum musluman ulkesinde olmamiza ragmen dinin emrettiği şeyi soyleyince resmen sosial şiddete maruz kaliyoruz. Dini bir kenara koyarsak bile lutfen bedeninizi, dudaklarinizi hislerinizi helaliniz olmayan birine harcamayin. Onun yaptiklari unutulur ama senin tenin dudaklarin unutmaz.
Şans değil aslında ama bunu burda milyon kez anlattığımız için üşendim yazmaya. Kısaca kaldıramayacağınız şeyler yaşamazsanız üzülmezsiniz. Birini severek, isteyerek, kendinizden emin olarak yaşadığınız şeyler de canınızı yakmaz sonu ne olursa olsun. Bu kadar basit.Herkes senin kadar şansli olmuyoki
Katmiyorum tabi de evlenmeden opusmeyin cinsel birliktelik olmasin derken de linç oluyor insan. Basit şeyler değil insanin butun beynini allak bullak eden şeyler. O yuzden doğru insana saklamak lazim. Ama mesela birine bir destan aşk sozu soyle o unutulur ama ilk opuşme unutulmazDini katmasak bile bende insanin fiziksel enerjisini herkesle paylasmamasi gerektigini düsünenlerdenim..hislerine iyi gelmeyen insan, fiziksel olarak da yaklastirilmamali.
Görücü usulü mü evlendinizKatmiyorum tabi de evlenmeden opusmeyin cinsel birliktelik olmasin derken de linç oluyor insan. Basit şeyler değil insanin butun beynini allak bullak eden şeyler. O yuzden doğru insana saklamak lazim. Ama mesela birine bir destan aşk sozu soyle o unutulur ama ilk opuşme unutulmaz
Amin sagolunIlk kalp kirikligi uzun sizlar. Ama aslinda önemli olan gelecek iliskilere ip ucu cikartmak. Sözlerin önemsiz olup davrsnislarin hersey oldugu mesela. 31 yasindasiniz daha. Kendinize göre ve kiymetinizi bilecek biri cikar insallah karsiniza insallah. Bende esimle 30 yasimdan sonra tanistim.Allah gönlünüze göre versin
Bende hep ilk öpeceğim adamın düzgün biri olmasını istedim hiç unutmayayım güzel hatırlayayım istedim ama böyle bi insan oldu buKatmiyorum tabi de evlenmeden opusmeyin cinsel birliktelik olmasin derken de linç oluyor insan. Basit şeyler değil insanin butun beynini allak bullak eden şeyler. O yuzden doğru insana saklamak lazim. Ama mesela birine bir destan aşk sozu soyle o unutulur ama ilk opuşme unutulmaz
Cok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz içinKizlar şimdi biliyorum musluman ulkesinde olmamiza ragmen dinin emrettiği şeyi soyleyince resmen sosial şiddete maruz kaliyoruz. Dini bir kenara koyarsak bile lutfen bedeninizi, dudaklarinizi hislerinizi helaliniz olmayan birine harcamayin. Onun yaptiklari unutulur ama senin tenin dudaklarin unutmaz. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta evlenin helal olun sonra istediğinizi yapin. Neyse asil konuya gelirsek şerefsiz bir insan niteliğinde biriyle karşilaşmişsin. Bundan sonra benim suçum ne, bana neden yapti demekle birsey duzelmiycek. Çunki bazi insanlar için neden? Diye bir kavram yok. Şerefsizlikleri nereye surukluyorsa oyle de yaparlar. Senin yapacağin şey aklinda eskileri dondurup dolandirmamak. Seviyorsa onu sevsin. Ben oyle biri tarafindan sevilmek istemezdim. O adamdan ne köy olur ne kasaba. Ne de bir eş. Lutfen kendini yipratma. Herkesin yaşayacaği turden, milyonlarca insanin muzdarip olduğu bir durumdasin şu an. Bu durumdan ya kendi kendini kurtaricaksim ya da o kizi arayip, o adami arayip neden yaptin diyerek kendini ezdireceksin. Ben evliyim. Eşim bana sadik. Benim için herseyi yapar. Ama buna ragmen beni aldatsa bir kelime dahi soylemeden boşanma davasi açar hiç muhattap bile olmam. Çunki kendime değer veriyorum. Benimle beraberken başkasina meyleden biriyle yillarimi da geçirsem konuşacak birşeyim olamaz. Bu kafada olmak lazim. Aldatmak insan ilişkisinin rezillikee geleceği son noktadir. O yuzden neden nasil diyerek kafani yorma. Yalniş insana denk geldim, aldatildim ama ezilmedim dimdik ayaktayim diyceksin. Ve kadin gucunu gostericeksin. Yok oyle neden beni aldattin, neden beni sevmedinler. Ezdirmeyin kendinizi ya. Pipisi olan herkes erkek değil işte. Uzuntunu yaşa zamanla beraber unut gitsin
Hayir ilk goruste aşkla evlendim benGörücü usulü mü evlendiniz
Bu kişiye göre değişir ki unutmak zorunda da değildir hani şu yorumları yazdığımız kız depresyon hastası zatenKatmiyorum tabi de evlenmeden opusmeyin cinsel birliktelik olmasin derken de linç oluyor insan. Basit şeyler değil insanin butun beynini allak bullak eden şeyler. O yuzden doğru insana saklamak lazim. Ama mesela birine bir destan aşk sozu soyle o unutulur ama ilk opuşme unutulmaz
Üzgünüm ama ilk öpüşmeniz 30 küsur yaşında olunca aşırı anlam yüklüyorsunuz bu tip şeylere. Yıllarca bunu bekliyor, hayalini kuruyor, muhteşem olacağını sanıyorsunuz. Sonra gelsin kalp kırıklığı, gelsin hüsran.Bende hep ilk öpeceğim adamın düzgün biri olmasını istedim hiç unutmayayım güzel hatırlayayım istedim ama böyle bi insan oldu bu
O büyük aşkla evlendiğiniz kişinin hiç elini tutup öpmeden bir hafta içinde mi evlendiniz üstteki yorumunuz dikkatimi çekti cinsel beraberlik kişinin kendisine kalmış bende tercih etmedim büyük konuşmayım etmeyi de düşünmüyorum ama ki tercih edenler de bizden eksik değiller bizde onlara göre daha üstte değiliz ama öpmek ne bileyim onu da katmanız tuhaf geldiHayir ilk goruste aşkla evlendim ben
Üzgünüm ama ilk öpüşmeniz 30 küsur yaşında olunca aşırı anlam yüklüyorsunuz bu tip şeylere. Yıllarca bunu bekliyor, hayalini kuruyor, muhteşem olacağını sanıyorsunuz. Sonra gelsin kalp kırıklığı, gelsin hüsran.
Konuştum biliyor herşeyi ama arkamdan bu yalanları söylüyormuş benim onun peşini bırakmadığımi başına bela olduğumu yani ona affettirmeye çalışıyor kendini şuanO kadını tanıyor musun bilmiyorum. Ben olsam kadının karşısına çıkar, gayet sakince herseyi anlatır yoluma bakardım.
Inşallah geçer sagolunSayın konu sahibi ilklere ilk kez yaşanıldığında takılınır sonra bakarsınız o kadar da değilmiş takılmaya değmez
Bir şeyin ilki olmak zorunda zaten
Şuan hem aşırı duygusal düşünüyorsunuz hem de zaten belli bir hastalığınız var
Her zaman şimdiki gibi hissetmeyeceksiniz zaten
Ben tabiki kimsenin tercihine laf edemem. Sadece insanlara guvenilmiyor işte. Guveniyorsun. En guzel duygularini veriyorsun ama onun niyeti seninki gibi saf olmaya biliyor. O yuzden bu tur islerde dikkatli olun diyorum. Ben 1 sene sevgililik ve 6 ay nisanlilik donemi sonrasi evlendim. Yarin 2 senemiz tamam oluyor evliliyimizin Allahin izniyle. Ben kendi yaşadiğimi soyleyim o zaman. Bizim hiç cinsel konumuz dahi olmadi. O yuzden ilk gecemiz çok guzel çok heyecanli olmuşdu. Ben mesela evlenmeden once dokunamamişdim, o tur şerait de yaratmamişdim. Hiç içinde cinsellik geçen bir tek cumlemiz dahi olmadi. Ilişkimiz aşkimiz hep çok canli oldu. Cinsellik yoksa aşk yok demek değil. Yoğun çalişirdik hafta içi o yuzden hafta sonlarini iple çekerdik buluşmak için. Tabi birbirimizi arzuluyorduk. Hayeller kuruyorduk. Evlendikden sonra itiraf ettikO büyük aşkla evlendiğiniz kişinin hiç elini tutup öpmeden bir hafta içinde mi evlendiniz üstteki yorumunuz dikkatimi çekti cinsel beraberlik kişinin kendisine kalmış bende tercih etmedim büyük konuşmayım etmeyi de düşünmüyorum ama ki tercih edenler de bizden eksik değiller bizde onlara göre daha üstte değiliz ama öpmek ne bileyim onu da katmanız tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?