Burdan baska anlatacak kimsem yok ..

Dini katmasak bile bende insanin fiziksel enerjisini herkesle paylasmamasi gerektigini düsünenlerdenim..hislerine iyi gelmeyen insan, fiziksel olarak da yaklastirilmamali.

Herkes senin kadar şansli olmuyoki
Şans değil aslında ama bunu burda milyon kez anlattığımız için üşendim yazmaya. Kısaca kaldıramayacağınız şeyler yaşamazsanız üzülmezsiniz. Birini severek, isteyerek, kendinizden emin olarak yaşadığınız şeyler de canınızı yakmaz sonu ne olursa olsun. Bu kadar basit.

Sizin konularınıza denk geliyorum bazen. Yani şu adam da uğruna bu kadar üzülecek adam olsa hadi gam yemeyeceğim de siz onun aklını çelerken onun aklı neredeymiş. Ya*şaklığına karaktersizliğine kılıf uyduran bu omurgasızın hakkınızda ne dediğinin ne önemi var gerçekten ? İntiharı falan düşünüyordunuz bide hatırlıyorum konunuzu. Açın biraz bdv okuyun, evli, boşanan, boşanamayan hemcinslerinizin konularını okuyun. Şuan sorumluluğunuz yok bir şeyiniz yok önünüzde kocaman fırsatlar var ama bunu değerlendirmek, oluşturmak sizin elinizde. Siz önce kendinize değer vermezseniz kimse vermez

Dini katmasak bile bende insanin fiziksel enerjisini herkesle paylasmamasi gerektigini düsünenlerdenim..hislerine iyi gelmeyen insan, fiziksel olarak da yaklastirilmamali.
Katmiyorum tabi de evlenmeden opusmeyin cinsel birliktelik olmasin derken de linç oluyor insan. Basit şeyler değil insanin butun beynini allak bullak eden şeyler. O yuzden doğru insana saklamak lazim. Ama mesela birine bir destan aşk sozu soyle o unutulur ama ilk opuşme unutulmaz

Anlat ağla üzül ama bil ki o adam şerefsiz. Sen haketmediginden değil. Eminim ki o kızla çıkarları daha çok uyustugu için devam ediyor. Verilmiş sadakan varmış. Bu da bir tecrübe oldu sana canın sağolsun

Görücü usulü mü evlendiniz

Amin sagolun

Bende hep ilk öpeceğim adamın düzgün biri olmasını istedim hiç unutmayayım güzel hatırlayayım istedim ama böyle bi insan oldu bu

Cok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için

Bu kişiye göre değişir ki unutmak zorunda da değildir hani şu yorumları yazdığımız kız depresyon hastası zaten
Eğer ilke aşırı anlam yüklersek unutulmaz
Ki kimsenin unutmasına gerek yok hepsi anı
Bunların

Ama ben hatırlamıyorum hahaha
Nahif insanlar her türlü durumu göz önüne alarak cinsellik yaşasınlar

bu arada diğerini alıntılayamadım ama ülkemiz müslüman ülkesi değil

güvenilir olmayan verilere göre müslüman sayısı fazla olan bir ülke ama herkesin de ayrı yaşayış tarzı var

Bundan aslında kızmalar

O kadını tanıyor musun bilmiyorum. Ben olsam kadının karşısına çıkar, gayet sakince herseyi anlatır yoluma bakardım.

Sayın konu sahibi ilklere ilk kez yaşanıldığında takılınır sonra bakarsınız o kadar da değilmiş takılmaya değmez
Bir şeyin ilki olmak zorunda zaten
Şuan hem aşırı duygusal düşünüyorsunuz hem de zaten belli bir hastalığınız var

Her zaman şimdiki gibi hissetmeyeceksiniz zaten

Bende hep ilk öpeceğim adamın düzgün biri olmasını istedim hiç unutmayayım güzel hatırlayayım istedim ama böyle bi insan oldu bu
Üzgünüm ama ilk öpüşmeniz 30 küsur yaşında olunca aşırı anlam yüklüyorsunuz bu tip şeylere. Yıllarca bunu bekliyor, hayalini kuruyor, muhteşem olacağını sanıyorsunuz. Sonra gelsin kalp kırıklığı, gelsin hüsran.

Hayir ilk goruste aşkla evlendim ben
O büyük aşkla evlendiğiniz kişinin hiç elini tutup öpmeden bir hafta içinde mi evlendiniz üstteki yorumunuz dikkatimi çekti cinsel beraberlik kişinin kendisine kalmış bende tercih etmedim büyük konuşmayım etmeyi de düşünmüyorum ama ki tercih edenler de bizden eksik değiller bizde onlara göre daha üstte değiliz ama öpmek ne bileyim onu da katmanız tuhaf geldi

O kadını tanıyor musun bilmiyorum. Ben olsam kadının karşısına çıkar, gayet sakince herseyi anlatır yoluma bakardım.
Konuştum biliyor herşeyi ama arkamdan bu yalanları söylüyormuş benim onun peşini bırakmadığımi başına bela olduğumu yani ona affettirmeye çalışıyor kendini şuan

Inşallah geçer sagolun

Ben tabiki kimsenin tercihine laf edemem. Sadece insanlara guvenilmiyor işte. Guveniyorsun. En guzel duygularini veriyorsun ama onun niyeti seninki gibi saf olmaya biliyor. O yuzden bu tur islerde dikkatli olun diyorum. Ben 1 sene sevgililik ve 6 ay nisanlilik donemi sonrasi evlendim. Yarin 2 senemiz tamam oluyor evliliyimizin Allahin izniyle. Ben kendi yaşadiğimi soyleyim o zaman. Bizim hiç cinsel konumuz dahi olmadi. O yuzden ilk gecemiz çok guzel çok heyecanli olmuşdu. Ben mesela evlenmeden once dokunamamişdim, o tur şerait de yaratmamişdim. Hiç içinde cinsellik geçen bir tek cumlemiz dahi olmadi. Ilişkimiz aşkimiz hep çok canli oldu. Cinsellik yoksa aşk yok demek değil. Yoğun çalişirdik hafta içi o yuzden hafta sonlarini iple çekerdik buluşmak için. Tabi birbirimizi arzuluyorduk. Hayeller kuruyorduk. Evlendikden sonra itiraf ettik Ilk el ele tutuşmamizda nişanliydik ve o tarihi eşim dahi hatirliyor çok romantik olmuşdu çunku evlendikden sonra ama cinsel hayatimiz çok renkli ve canli. Yani bir sorunumuz yoktu hicbirimizin) ben kimsenin tercihine karişmiyorum ama guvenilmez insanlar aşiri fazla ve altin gibi hislerinizi, altindan degerli bedenlerinizi gerçekten onu hakeden insanlara saklayin derim o yuzden buna bir tecrubeydi diyip geçmek biraz bana garip geliyor. Cinsellik hayatin en guzel tecrubesi ve bu tecrubeyi olur olmaz insanlarla heba etmemek gerek bence

31 yaşına kadar gerçekten hayatında hiç kimse olmadı mı?
bununda etkisi çok büyük bence çünkü bu tarz bi kazık yedikten sonra yetişkin bir kadın bu kadar yıkılmazdı diye düşünüyorum.
Yaşadığınız çok zor ve gurur kırıcı ama bu karaktersizlik ona ait eğer o kız affederse de kendi başını yakar her halükarda sen kurtuldun ve zaman her şeyin ilacıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…