- 29 Ocak 2024
- 944
- 39
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Ayrı eve çıkmak kolaydı zaten25 yaşındasınız iş bulup ayrı eve çıkıp insanların üstünden inmeyi düşünüyor musunuz mesela ?
Ya ben çalışmak istedim teyzem izin vermedi çalışırım parabiriktirim sınava girerim tekrardemkstkm evde durmak çözüm değil yapamıyorum evde durdukça demiştim o zamanlar bir gram destek çıkmadı şuan bile hala çalışmam konusunda biraz kem küm ediyor ne tanıdık var ne bisey var o ozguven de yok zaten devamlı evdeydim birkaç senedir beni de cemkiriyorlaraf söylüyorlar ne yapsam eksik geliyor onlara yetmiyor kim dedi başından savmaya çalışmıyorlar diye? Devamlı para iş muhabbeti oluyor zaten küçümseme oluyor25 yaşındasınız. 5 kuruşunuz yok. Bu gidişle uzun bir süre bunun ihtimali de yok. Şu an o insanlar sizin karnınızı doyuruyor. İnsanların öz annesi babası bir süre sonra in artık tepemden diyor. Ne baskısı, siz azıcık baskı görseydiniz bu kadar şımarık olmazdınız.
Bu yaşta ne işiniz ne okulunuz varsa o zaman paşa paşa her zaman evet diyeceksiniz.
Yanıtlarınızdan belli, ne yazılsa boş. Evlenip bu sefer de eşinizin eline bakacaksınız, kendinize ait bir paranız olmayacak, canım cicim ayları geçtikten sonra kendinize yapacağınız en ufak lüks harcama için eşinize yalvaracaksınız. Boşanmak isterseniz kara kara nasıl geçiminizi sağlayacağınızı düşüneceksiniz.
Bu gidişle sizi bekleyen hayat budur. Hoşunuza gidiyorsa, ki belli ki gidiyor, buyrun yaşayın
E bizde bunu anlamıyoruz dışarı çıkman yasak iş yasak, herşey yasak, sevgilin var, tanıştılar... Evleneceğim diye düşman olabiliyorsun, diğer durumlara da ses çıkarsana madem..Ayrı eve çıkmak kolaydı zatenben arkadaşım oturmaya zor gidiykrum ayrı eve nasıl çıkabilirim
Öyle bir dünya mi var zaten devamlı laf yiyorum attığım adım bile zor geliyor onlara rahat yaşantım yok yani25 yaşındasınız. 5 kuruşunuz yok. Bu gidişle uzun bir süre bunun ihtimali de yok. Şu an o insanlar sizin karnınızı doyuruyor. İnsanların öz annesi babası bir süre sonra in artık tepemden diyor. Ne baskısı, siz azıcık baskı görseydiniz bu kadar şımarık olmazdınız.
Bu yaşta ne işiniz ne okulunuz varsa o zaman paşa paşa her zaman evet diyeceksiniz.
Yanıtlarınızdan belli, ne yazılsa boş. Evlenip bu sefer de eşinizin eline bakacaksınız, kendinize ait bir paranız olmayacak, canım cicim ayları geçtikten sonra kendinize yapacağınız en ufak lüks harcama için eşinize yalvaracaksınız. Boşanmak isterseniz kara kara nasıl geçiminizi sağlayacağınızı düşüneceksiniz.
Bu gidişle sizi bekleyen hayat budur. Hoşunuza gidiyorsa, ki belli ki gidiyor, buyrun yaşayın
Tamam doğrudur bende size bunları anne babanızda yapacaktı olağan şeyler diyorum.. anne babanız olsa buraya yazmayacak kadar sıradan görecektiniz diyorum.. onlar bakım veren olunca onlar bu rolleri tümden yüklenmişlerBen emek vermemişler demiyorum ki her şey de baski yaptığını her şeye burun kivirdigjdan bahsediyorum
Onlara da çok ses çıkardım ya evleneceğim diye düşman olmuyor o bana surar yapıp konuşmuyor sırf annem gelsin dediği için düşman oldu bana zaten iletişimi yok ki surat asıyor 3 4 gün 5 gün sonra düzeliyor oturup insan gibi konuşmuyor hep tripli kaldı ki diğer şeyler ee çok ses çıkardım çok kavga ettim ama değişmedi erkek arkadaş edimmeden öncede aynıydı edildikten sonra da aynıE bizde bunu anlamıyoruz dışarı çıkman yasak iş yasak, herşey yasak, sevgilin var, tanıştılar... Evleneceğim diye düşman olabiliyorsun, diğer durumlara da ses çıkarsana madem..
yok her anne baba yapmıyor vallaTamam doğrudur bende size bunları anne babanızda yapacaktı olağan şeyler diyorum.. anne babanız olsa buraya yazmayacak kadar sıradan görecektiniz diyorum.. onlar bakım veren olunca onlar bu rolleri tümden yüklenmişler
Evlilik meraklisiyım dedim mi? Öyle bir şey yazıyor mu orda ne alakaAman git evlen de kurtulsun insanlar. Sonra ağlayarak bir de çoluk çocukla geri dönme ama başlarına. Kendim ettim kendim buldum de sus otur.
Tr ortamında inanın çoğu yapıyor hatta fazlasını yapıyoryok her anne baba yapmıyor valla
Ya ama sonuçta gençler yine bildiğini okuyor neler görüyoruz ortam o kadar bozulmuş ki sizce o kadar baskı olsa bunca edepsizlik yapılır mı gözünü seviyimTr ortamında inanın çoğu yapıyor hatta fazlasını yapıyor
Baskıda daha çok yapılıyor bunu siz daha iyi anlarsınız. Cazipleşiyor merak artıyor inatlaşmalar oluyor. Sırf ailesini üzmek için aksini yapanlarla dolu ortam.Ya ama sonuçta gençler yine bildiğini okuyor neler görüyoruz ortam o kadar bozulmuş ki sizce o kadar baskı olsa bunca edepsizlik yapılır mı gözünü seviyim
İşte bazen hak ediyorlar burda herkes bana saldırıyor ama okul okumadım diye her şeyden beni kısıtlaması soyutlamasi ne kadar doğru 5 6 yıldır bu baskıyla yaşıyorum he bende de insanlık olsaydı çalışır devamlı evde laf yemezdim burdan biri demiş ki seni atmıyorlar başından asla öyle değil devamlı laf yiyorum devamlı şikayet ne yapsam yaranamıyorumBaskıda daha çok yapılıyor bunu siz daha iyi anlarsınız. Cazipleşiyor merak artıyor inatlaşmalar oluyor. Sırf ailesini üzmek için aksini yapanlarla dolu ortam.
25 yaşındasınız bunun kararını kendınız alabılırsınızAyrı eve çıkmak kolaydı zatenben arkadaşım oturmaya zor gidiykrum ayrı eve nasıl çıkabilirim
Diyorum ki keşke hiç erkek arkadas edinmeseydim şimdi onu da zor durumda bıraktım bende zor durumda kaldım kendini toparlamadan erkek arkadaş edinmek neyimeydiBaskıda daha çok yapılıyor bunu siz daha iyi anlarsınız. Cazipleşiyor merak artıyor inatlaşmalar oluyor. Sırf ailesini üzmek için aksini yapanlarla dolu ortam.
Yok canım ilçeye gidemiyorum alışveriş yapmaya bile gidemiyorum ayrı eve çıkartilir miyim sizce25 yaşındasınız bunun kararını kendınız alabılırsınız
Onu zor duruma sokmadın ki adam keyfinde olan sana olacak,sanıyor musun evlenince çok mutlu olacaksın,daha ilişkide bu kadar eleştiren aynı evde kafayı yedirtir her şeyi ama her şeyi eleştirir, evlilik çocuk oyuncağı değil 5 kez düşün öyle yap sonra burda kocam her şeyi eleştiriyor boşanıyoruz diyip de konu açma.Diyorum ki keşke hiç erkek arkadas edinmeseydim şimdi onu da zor durumda bıraktım bende zor durumda kaldım kendini toparlamadan erkek arkadaş edinmek neyimeydi
Neyden sinir oldunuz ne anlattım ki sinir oldunuz Allah aşkına bırak demek kolay da bırakmak kolay mı onun bana verdiği emeği benim ona verdiğim emek sevgi bir anda nasıl heba ederim sonradan ağzımdan burnumdan çıkmaz mi bende kpss ye girmeyi düşünüyorum başka çözümü yokYeniden diyorum ya üniversite sınavına gir oku,ya da ortaöğretim kpss gir atan ama lütfen,şu adamı bırak ben sinir oldum artık.
9 aylık ilişkide ne gibi bir emek olabilir?Sanki bana 10 yıllık evlisin bırakmak işine gelmiyor sadece.Neyden sinir oldunuz ne anlattım ki sinir oldunuz Allah aşkına bırak demek kolay da bırakmak kolay mı onun bana verdiği emeği benim ona verdiğim emek sevgi bir anda nasıl heba ederim sonradan ağzımdan burnumdan çıkmaz mi bende kpss ye girmeyi düşünüyorum başka çözümü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?