Burdan başka dertleşecek yerim yok..

Zaten evlenirsem kendimden başka kimse destek çıkmaz ki kim çıkacak hangi parayla

İş yok güç yok meslek yok. Tek derdin koca..........
Ya evlenelim diyen kim yaa evlenme durumu yok şuan ne evlenmesi ben mi yanlış yazdım insanlar mi anlamaya çalıştığı gibi anlıyor çözemedim

Evlenmek niyetinde değilim şuan daha zamanı var ya nerden çıktı bu anlamıyorum ben böyle düşünüyorum karşımdaki daha farklı düşünüyor ne yapacağımı bilmiyorum

18 yaş cevabı bunlar kusura bakma 25 yaşında birinden bu cevabı kimse kabul etmez. Okusaydın bu baskı azalabilirdi mesela hiç düşündün mü? Veya “okumak konusunda hata yaptım kabul ediyorum ama zamanı geri alamam ki” diyip çekilmek nedir? İnsan hata yaptığını düşünüyorsa telafi etmek için uğraşır evet yanlış yaptım tamam diyip aynen devam etmez ki? 25 yaş okumak için de çalışmak için de geç değil ama sizin gözünün yok sanırım ikisinde de

şuan açıktan okuyorum ona devam ederim ileride ikinci bir uniye kayıt olurum şuan hayatımda biri var ve seviyorum tüm bunları o bekler mi orası muamma

Tamam menekşe. Şirketler seni bekliyordu, lise mezunu menekşe gelsin de şirketi yönetsin diye ama teyzen mani oldu.
Lütfen hayal dünyandan çık. Teyzen otur derslerine odaklan, tek işin ders oldun demiş. Ama sen kasiyerlik, garsonluk, tezgahtarlık yapayım derdindesin. Onu dinleseydin şu an bambaşka bir şeyde olabilirmişsin.
25 yaşındasın, teyzenin eline bakıp hala konuşabiliyorsun.
Uzun zamandır bu kadar kendini bilmeyen birini görmemiştim. Git evlen, herkes rahat etsin.

Siz bu konuyu dün erkek arkadaşımı seviyorum ama onun önünü kapatıyorum gibi geliyor başlığıyla açtınız. Aynı konuyu tekrar açmak yasak bildiğiniz gibi. Dünden farklı olarak konunuza ne yazılmasını bekliyorsunuz ?

Sevgilim olunca da baya kafa yedim 1 senedir baya laf yedim dedim değişmedi hiç birbsey diye
İşte o sevgili nereden bulundu noktasındayım ben. O kadar kısıtlanıyorsanız nasıl oldu bu.
Hem ne zannediyorsunuz ki aferim benim kızıma ne de güzel sevgili yapmış mı diyecekler? Bunu kimse demez.

Ya evlenelim diyen kim yaa evlenme durumu yok şuan ne evlenmesi ben mi yanlış yazdım insanlar mi anlamaya çalıştığı gibi anlıyor çözemedim
Bacım konunda geçiyo gayet. 25 yaşında parazit gibi yaşıyorsan evde baskı da görürsün zulüm de. Parayı veren onlar öz evladı değilsin bir şey değilsin. Ne bekliyorsun yetişkinsin al bu parayı sevgilinle gez toz mu

İşte o sevgili nereden bulundu noktasındayım ben. O kadar kısıtlanıyorsanız nasıl oldu bu.
Hem ne zannediyorsunuz ki aferim benim kızıma ne de güzel sevgili yapmış mı diyecekler? Bunu kimse demez.
Yok her kısa dönem çalıştığım bir yer var orda tanıştık

Para vermiyorlar kimseden para almıyorum

Yahu öz anneler neler neler yapıyor . Ciddi bir emek vermiş kadın size .az buna mı odaklansan. Kendi ayakların üstünde dur istiyor belli ki

Yahu öz anneler neler neler yapıyor . Ciddi bir emek vermiş kadın size .az buna mı odaklansan. Kendi ayakların üstünde dur istiyor belli ki
İnatlaşma oldu o beni baskıladikca ben okuldan uzakkastim emek vermedim bana hiçbir zaman guvenmedi bana hiçbir zaman güçlü olabileceğimi gostermedi hep pısırık yetiştirdi oraya gitme buraya gitme şunu yapma bunu etme diye geçirdi hayatımı ya biraz salsaydi biraz kendi halime bıraksaydı çok şey istemedim çok mu şey istedim? Ya onu yapma şunu yapma bunu yapma arkadaşın düğününde taktığım paraya bile takılıyor 400 düğünde tadacaktır takamadim 200 nisanda vermiştim toplasan 600 ne ki benim en yakın arkadaşım ileride gelmez diyor ya gelmesin ben onun bana yaptıklarını da biliyorum bana bonkör davranmasını da sanki kaç kere düğüne gittim ki kaç kere para taktım ki onu yapma bunu etme şunu etme

Onları dedem hallediyor emekli çalışmıyor
E birileri ödüyor yani. Demek ki paraları geçiyor onların evinde onların parası. 25 yaşındasın 2 senelik okusan bile kardı. Millet 55 60 puanla atanıyor. 25 ya lise biteli 7 sene olmuş. Çocuk değilsin hatta geç bi yaş. Tecrübe yok. İşe giricem desen bile iş bulamayacak sınırdasın. Bi yolunu çiz hedef koy. Git 2 yıllık oku atan hayatını kurtar.

Öyle yapıcam devamlı he hareketim batıyor böyle yaşamaktansa çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…