• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdan başka soracak kimsem yok görüşlerinize çok ihtiyacım var..

Başa çıkabilirim herkesle senin için diyor şuan ama yine de kendine güvenmiyor bense sadece kalbimi dinliyorum ama içim çok huzursuz😔
Canım kendisine güvenemeyen, en ufak bir zorlukta mücadeleden kaçıp eşini bırakan, kişiliği oturmamış bir adama sen nasıl güvenip de onunla evleneceksin?

ben her zman iyi niyetli olmaya çalışıyorum kimse hakkında kötü bir şey hiç düşünmedim. Nişanlım da çok sessiz ve mülayim biri çok iyi bir insan bana dediği tek şey bunlar ömrumuz boyunca bizi rahatsız edicek ben seni mutlu edemem ben seni senin için bıraktım diyor.

Sessiz ve mülayim nişanlın da ailesinin yaptığı hadsizliklerden sonra senden ayrıldı ama.
Bir de önerisi sen her şeye sus, iyi ol..
Ne güzel iş ya..
Zerre saygı görmeyeceğin bir hayat istiyorsan, buyur devam et.

Olayın içerdiği aşırı derecede saçma çıkardığım sonuç şu aile haddini bilmiyor nişanlın da ailem istemiyor deyip senden ayrılıyor burayı doğru şekilde idrak edersen tekrar barışmaman gerektiğini anlarsın. Çünkü evlendiğinizde aile boşan dediğinde boşanacak bu kişi. Iyi düşün

Ailesinin lafı ile baş edemeyip senden ayrılan nişanlın, barışma teklifi ile gelirken "Ailem ne yaparsa yapsın kötü olma" diye şart getiren yine nişanlın. Bu ne? :) Böyle barışma mı olur? Adam terk edecek kendi kendine, sonra bi de şartla barışmaya gelecek ahahah çok zekiymiş. Barışmayın.

Ayrıca, konunun içinde gizli bi ipucu da var, kız kardeşine müdahale edip hayatını kısıtlayıp tercihlerine karışıp duran adam, karısı olunca size de kök söktürür, ne giyiminiz kalır karışılıp emredilmedik, ne makyajınız ne gezmeniz ne bilmem neniz.

Ben seni senin için bıraktım mı diyor size. Iyi sağ olsun çok düşünceli imiş. Siz de onu kendi geleceğiniz için bırakın. Çünkü böyle bi başlangıç yapıldığı için zaten evlilikte de rahat ettirmeyecek ailesi sizi.
Niye böyle yapıyolar ne istiyolar bir anlam verebilsem keşke karşılarına çıkıp benden ne istiyorsunuz diye bağırmak istiyorum.

Niye böyle yapıyolar ne istiyolar bir anlam verebilsem keşke karşılarına çıkıp benden ne istiyorsunuz diye bağırmak istiyorum.
Bazı insanlar kaostan beslenir, huzursuzluk sever. Karşılarına geçip sorduğunda alacağın cevap daha da sinirlerini bozabilir. Kaldı ki onları muhatap almana bile gerek yok burada muhatabın nişanlın olmalı ancak o da arkasına bakmadan kaçıp gitmeyi tercih etmiş ailesini ayrıl dedi diye yani muhatap alacağın biri yoksa karşıda senin de artık çabalamana lüzum yok demektir çünkü muhabbet karşılıklı olur sen ilişkiyi kurtarmak için tek taraflı fedakarlığa kalkarsan, evlenince düzelir zaten beni seviyora falan girersen geçmiş olsun. Bazen erken yaşanan acı geç kalınmış pişmanlıkla gelen acıdan daha iyidir. Kimsenin yanlış davranışlarını düzeltecek sihirli değneğin yok elinde böyle bir sorumluluk alma evlilik için.

anlamazlar ki onlar da 2 katı bağırırlar .sessizce çıkın gidin hayatlarından hayat çok kısa konu sahibi kızım yakma kendini.esir olma bir erkeğe değmezzzzz

Canım kendisine güvenemeyen, en ufak bir zorlukta mücadeleden kaçıp eşini bırakan, kişiliği oturmamış bir adama sen nasıl güvenip de onunla evleneceksin?
Güvenemiyorum işte o yüzden buraya da sorup son kararı vermek istedim
Bence bu iş böyle olmaz. İlla barışmak istiyorum diyorsan da gelsinler ayağına özür dilesinler. Bunca saygısızlığın üstüne bir telefonasla yetmemeli.
Asla dilemezler onlar zaten oğlanları için geri aradılar kendileri biz istemiyoruz ama onlar evlenirlerse evlensin demişler ben onlardan hiç bir şey beklemiyorum

Bırakın gitsin, ailesi muhtemelen siz affetmezsiniz diye barışın tamam karışmıyoruz demiştir kendilerini temize çıkartmak için.. Başlarda çok üzülür ağlarsınız ama sonradan şükredersiniz bittiğine
Tek dertleri oğullarının gözünde aklanmak biz suçsuz olduk o kendisi bıraktı seni diyebilmek yoksa böyle bir şeyi neden yapsınlar ki

Merhaba hanımlar çok büyük bir çıkmaza girdim ve ne yapmam gerektiğini artık hiç bilmiyorum çok üzgünüm ve buradan başka soracak kimsem yok. 1 seneden fazladır nişanlıyım nişanlım şuan askerde 4 ay var gelmesine. Askere gittiği sürede görumcemle sorunlar yaşadım,abim o kızın yanına gidiyor benim de gelsin,ona alıyor bana da alsın tarzı şeyler diyip duruyordu abim benle ilgilensin diye bunlar hakkında konuştuk mu diye merak etmiş nişanlimin telefonunu alarak mesajlarımızı kurcalamış ve abisinin kendisini bana kötuledigi mesajlarimizı okumuş.şöyle diyim abisi dindar biri nişanlım dinine çok düşkün kardeşi de bir o kadar rahat her şeyiyle ve abisini hiç dinlemiyor nişanlıma boşver eğer öyleyse kafana takma sende onu madem dinlemiyor demiştim. Dertleşme tarzı bir mesaj sadece. Bu konuşmayı okuduktan sonra abisini ben dolduruyormuşum oldu. Bu kız bana karşı abimi dolduruyor abimde ondan beni kötuluyor diye anne babasına anlatmış ki ben bu kızı daha 2 kere gördüm uzakda yaşıyoruz çunkü doğru düzgün tanımam etmem. Hepsi bana surat yaptı aramadılar sormadılar annesi daha şimdiden seni bize dolduruyor diyormuş ki hiç o niyetle tek bir sey demedim ailesi benimde ailemdir ama çok kötü düşünüyorlar abartıyorlar o benim kızıma yorum yapamaz o kim diyormuş annesi ama bir muhabbet sadece. Gorumcem bana yazdı seni rezil ederim küçüksün küçük insanlar anca büyükleri ağzına alabilir zaten böyle aşağılayıcı konuşmalar biz seni istemiyoruz da zaten abim için susuyoruz,sizin işinizi bozmak tek lafıma bakar dedi .Nişanlım sadece annesine beni savunmuş anlatmış doğruları ama inanmayız sen onu korursun diyolar inanmak Istemiyolar bilerek yapıyolar bunu çünkü gayet açık ve mantıklı konuşuyor nişanlım .Bize geldiler bu olaylardan sonra gorumcem gelmedi.çok hastaydım yerimden kalkamıyordum kayınpederin geçmiş olsun demedi yüzüme bile bakmadı surat 5 karış oturdu bütün gece gittiler ailem de olanlara çok şaşırıyor ne var bu olaylarda diye.Hastaligim üstü çok atesliyim kötüyüm kaynanam aradı beni kayınpederin nasıl düzelicek kızı duzelmezse olmaz göz bebeğimiz o bizim ona kimse bir şey diyemez simdi kızıyla kötü olan ilerde kocasının ailesini evine sokmazmış kayınpederim öyle diyormuş. Ne alaka ben hiç anlamadım.sende ne yap ne et aranı düzelt dedi bende nişanlım bir askerden gelsin konuşuruz dedim, beni öyle görünce annem aldı telefonu bu konuyu kapatın artık kız burda hasta arayıp hala kızımız diyorsunuz dedi. Kaynanamda biz istemiyoruz kızımız abisiyle evlenmesini istemiyor ona kabul ettiremiyoruz sizde sözü atın diye.Benimkiler de iyi öyleyse attık sözü diye geri aradılar her sey iki nişanlı insandan bağımsız oldu nisanlimda bana bunlar böyleyken biz mutlu olamayız dedi ayrıldı kendi de . Daha sonra ailesi biz pişman olduk karışmıyoruz evlensin gençler diye ailemi aradılar. Nişanlım bana geri yazdı ve şuan devam etmek istiyor,ailem sana ne derse ne yaparsa yapsın hiç sesini çıkarma onlar kötü olsun sen iyi ol diyor ne yapmam lazım ayrılığa devam mi etsem nişanlımı bırakmadan onlara iyi olmaya mi çalışsam. o kadar soğudum ki her şeyden ama kalbim onu bırakma diyor çok seviyorum bana bir yardımcı olun lütfen siz olsanız ne yapardınız 😔
Bırakma asla

Back
X