Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degerin yükselebilir esarp yok degıl bekle dedim ama benden once koş koş kan vermıssın ben bu hafta kımıldanmayacam gecsın oyle vercem gelen giden yok

Degerin yükselebilir esarp yok degıl bekle dedim ama benden once koş koş kan vermıssın ben bu hafta kımıldanmayacam gecsın oyle vercem gelen giden yok
Evet canım verdim ya misafirlikteydik dönüşe dayanmadim verdim ama 2 pek de umutlu değil canim ya adet gününüz geçiyor varsa vwrdir yani seninde bence sende ver zaten çıkıyor

Evet canım verdim ya misafirlikteydik dönüşe dayanmadim verdim ama 2 pek de umutlu değil canim ya adet gününüz geçiyor varsa vwrdir yani seninde bence sende ver zaten çıkıyor
Misafirim var gidemem hem de gecsın ya zaten kimyasalsa da adet olurum yani ne yapım bu hafta çıksın hala olmazsam veririm kan da sen ilk olunca baya sabırsızsın ben kendime dedim ama

Misafirim var gidemem hem de gecsın ya zaten kimyasalsa da adet olurum yani ne yapım bu hafta çıksın hala olmazsam veririm kan da sen ilk olunca baya sabırsızsın ben kendime dedim ama
Ne zaman gidiyor misafirlerin onlar gider gitmez kos testeeee

Kafama takilmasin dedim canım ya şimdide 2 si takılıyor cuma zaten randevum varya bakım ne olacak sabırsızlık var bende zaten peki sen test yaptın mı benim testim bu gün gene çıkınca ona istinaden verdim canım ben labuquick test

Bende de o marka var 6 tane 10.gunden başlarım merakla yapmaya

Hormon değerlerim iyi aslinda. Sogan suyunu adetimin bitimine yapayim canim. 21.gun tekrar kan verecem.progesterona bakilacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…