- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.741
Olabilir canım evet bakalım olmazsam birşeyler var gibi ama anlamadık bizdeHeer Hastanelerin ssistemi farklı olabiliyormuş o değer aralığı sanırım öyle bir şey vardı
O zaman kesinlikle testi tekrarlamalısın
Evet canım verdim yaDegerin yükselebiliresarp yok degıl bekle dedim ama benden once koş koş kan vermıssın ben bu hafta kımıldanmayacam gecsın oyle vercem gelen giden yok
Aynen canım ya hayırlısıysa bakalım nasip artıkOyle kuzum hayielisi olsun bir çok şeyi bu sitede öğreniyoruz
Misafirim var gidemem hem de gecsın ya zaten kimyasalsa da adet olurum yani ne yapım bu hafta çıksın hala olmazsam veririm kan da sen ilk olunca baya sabırsızsın ben kendime dedim amaEvet canım verdim yamisafirlikteydik dönüşe dayanmadim verdim ama 2 pek de umutlu değil canim ya adet gününüz geçiyor varsa vwrdir yani seninde bence sende ver zaten çıkıyor
Ne zaman gidiyor misafirlerin onlar gider gitmez kos testeeeeMisafirim var gidemem hem de gecsın ya zaten kimyasalsa da adet olurum yani ne yapım bu hafta çıksın hala olmazsam veririm kan da sen ilk olunca baya sabırsızsın ben kendime dedim ama
Kafama takilmasin dedim canım ya şimdide 2 si takılıyorMisafirim var gidemem hem de gecsın ya zaten kimyasalsa da adet olurum yani ne yapım bu hafta çıksın hala olmazsam veririm kan da sen ilk olunca baya sabırsızsın ben kendime dedim ama
Bende de o marka var 6 tane 10.gunden başlarım merakla yapmayaKafama takilmasin dedim canım ya şimdide 2 si takılıyorcuma zaten randevum varya bakım ne olacak sabırsızlık var bende zaten peki sen test yaptın mı benim testim bu gün gene çıkınca ona istinaden verdim canım ben labuquick test
Aman canım erken yapma vala insan kafa oynatıyor benimki zaten bı değişik ondan kafam dağıldı yani testler değişik çıkıyor diye verdimBende de o marka var 6 tane 10.gunden başlarım merakla yapmaya
Dayanabilene aşk olsunAman canım erken yapma vala insan kafa oynatıyor benimki zaten bı değişik ondan kafam dağıldı yani testler değişik çıkıyor diye verdim
Dime insan böle oluyor işte ya hayırlısıysa güzel çıksın canım insAllahDayanabilene aşk olsun
Insallah canim1Dime insan böle oluyor işte ya hayırlısıysa güzel çıksın canım insAllah
Hormon değerlerim iyi aslinda. Sogan suyunu adetimin bitimine yapayim canim. 21.gun tekrar kan verecem.progesterona bakilacakmis.İlk oldu da şu iki gün iyiyim canım kasık agrısı bel agrısı hepsi oldu rabbim sana da bütün bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Canım 78 cıkması gerekıyodu yükselmiş ama az yukselmıs leken var demissin kimyasal olma ihtimali yüzde 80 ama sağlıklısın yakın zaman da yine kalırsın kürtaj olsan daha mı iyi rabbim hayırlısı olsun diye dua et
Doktora sor tabi canım oldugu yere baglı diye biliyorum ama sogan suyu kesinlikle iç
Yumurtlaman olmus mu kaliteli mi diye bakacak insallah hersey yolunda olur canımHormon değerlerim iyi aslinda. Sogan suyunu adetimin bitimine yapayim canim. 21.gun tekrar kan verecem.progesterona bakilacakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?