- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.841
Yok adetten sonra 30 sayıyorum 11 Ocak gözüküyor ama yumurtlamadan sonra 14 ise bilemedim30 günde birse 7 ocaktada olablrsn
İnşallah yaaaİnşallah vardır sizinde.geçen ay kimyasaldı sizin de benimde umarım beraber hamiş oluruz
Umarım ya bakalım 2 gece önce yatamadım hiç sağ tarafıma yatıyorum olmuyor batıyor düz yatıyorum olmuyor uyuyamadım resmenValla geçen ay ben öyle ddm burda ben adet olcm ümidi kestim dedim Agrılar aynı öyle düşünme
Yumurtlama ne zmn olduYok adetten sonra 30 sayıyorum 11 Ocak gözüküyor ama yumurtlamadan sonra 14 ise bilemedim
22 AralıkYumurtlama ne zmn oldu
Çok iyi hemde koyulasmis20.gun kizlar daha koyulasmis sanki
Silik bir çizgi kendin görüyor musun canimVar mı sence
Ben dün pik dedim ama bugünü görünce asıl pik bugunmusÇok iyi hemde koyulasmis
Aynen sen değerlendir canım ama insAllah guzel olur güzel haberini alırizBen dün pik dedim ama bugünü görünce asıl pik bugunmus
Yani kaçıncı günü addetten sonraki kaçıncı gün yumurtladın22 Aralık
Evet baksana inşallah sende de vardırKızlar okudunuz mu bir arkadaş paylaşmış yaşadığı dönemi yani olabilme ihtimali var vala hayırlısı artık dime
İnsAllah canım ya bakalım yani örnekler var umut ediyoruz tabiEvet baksana inşallah sende de vardır
Insallah canim beklemesi çok güç şimdi zaman da gecmezAynen sen değerlendir canım ama insAllah guzel olur güzel haberini alıriz
Sanki görüyorumSilik bir çizgi kendin görüyor musun canim
17.günYani kaçıncı günü addetten sonraki kaçıncı gün yumurtladın
SormaaaaaInsallah canim beklemesi çok güç şimdi zaman da gecmez
O zmn canım 5 -6 Ocak olablrsn 30 günse canım17.gün
O zaman bekle canım iki gün sonra yaparsın yapma stres olursun bak bize yaptık yaoptik önceden çizgide gördük benim ki halen meçhul okyanus oldu yani stres olursun ama sen bilirsin insAllah vardırSanki görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?