- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.821
11 de gordum ben silik cızgıyıBenimde yumurtlamaya göre 3 Ocak kuzum bugün 9. Günü benimde sabah yaptım negatifti yarından sonra 11. Gün yapcm sende öyle yap daha erken 8. Günü ama işte biliyom insan dayanamıyo içi içine sıgmıyoo
Muhtemelen kimyasal gibi geldi oglumda hiç kan falan gormedim gelen giden yok suan aksama sökülürsem zaten kesin kimyasal ondan hemen gitmek istemedim işteOKYANUS302 nasılsın canımm nasıl oldun yaa devam ediyomu kanamam inş kimyasal değildir
Hımm bekle o zmn canım şnş sökülmz nasip hayırlısı yaa demek sende 11. Gün gördün çizgiyiMuhtemelen kimyasal gibi geldi oglumda hiç kan falan gormedim gelen giden yok suan aksama sökülürsem zaten kesin kimyasal ondan hemen gitmek istemedim işte
Sıkma canını hayırlısı neyse o olsun inşallah sennldrMuhtemelen kimyasal gibi geldi oglumda hiç kan falan gormedim gelen giden yok suan aksama sökülürsem zaten kesin kimyasal ondan hemen gitmek istemedim işte
Yok canım bnce çizgiYok çıkmadı sanki
Bende 11 i beklim bariBenimde yumurtlamaya göre 3 Ocak kuzum bugün 9. Günü benimde sabah yaptım negatifti yarından sonra 11. Gün yapcm sende öyle yap daha erken 8. Günü ama işte biliyom insan dayanamıyo içi içine sıgmıyoo
Bekle canım bekleyelimBende 11 i beklim bari
Belirtilern neler akıntın var mıBende 11 i beklim bari
Yani göğsüm çok ağrıyor. Kasıklarım çok ağrıyordu 3 gün önce gece yatamadım hatta. Şuan biraz hafifledi ağrım. Bazen böyle altıma yapmak gibi oluyorum gidiyorum alıntım var sadece.Belirtilern neler akıntın var mı
yumurtlama 22 Aralık 23 Aralık çatlama oldu. 5 Ocak mi oluyor o zaman batBekle canım bekleyelim
Evet canım benimde 21 aralıktı çatlama senden iki gün önceyim ben bakalm nasip inşallah vardıryumurtlama 22 Aralık 23 Aralık çatlama oldu. 5 Ocak mi oluyor o zaman bat
Sizin belirtiniz var mi ?Evet canım benimde 21 aralıktı çatlama senden iki gün önceyim ben bakalm nasip inşallah vardır
Benim yumurtlama döneminden beridir agrıyo arada sızlıyo bacagıma vuruyo ben de çok wcye çıkıyom valla aynıyz hemen hemenYani göğsüm çok ağrıyor. Kasıklarım çok ağrıyordu 3 gün önce gece yatamadım hatta. Şuan biraz hafifledi ağrım. Bazen böyle altıma yapmak gibi oluyorum gidiyorum alıntım var sadece.
Ama benim normalde 30 günde bir olduğu için uygulama 11 Ocak diyorEvet canım benimde 21 aralıktı çatlama senden iki gün önceyim ben bakalm nasip inşallah vardır
Göğüs ağrısı bitirdi beni. Çok fenaBenim yumurtlama döneminden beridir agrıyo arada sızlıyo bacagıma vuruyo ben de çok wcye çıkıyom valla aynıyz hemen hemen
Göğüs agrım yok geçen ay da yoktu doğrusu kaşık bel agrısı da var belim de bazen feci agrıyo normalde bel agrısı yasamam adetteBenim yumurtlama döneminden beridir agrıyo arada sızlıyo bacagıma vuruyo ben de çok wcye çıkıyom valla aynıyz hemen hemen
İnşallah vardır sizinde.geçen ay kimyasaldı sizin de benimde umarım beraber hamiş oluruzBenim yumurtlama döneminden beridir agrıyo arada sızlıyo bacagıma vuruyo ben de çok wcye çıkıyom valla aynıyz hemen hemen
Ben sanki her an adet olacakmışım gibiGöğüs agrım yok geçen ay da yoktu doğrusu kaşık bel agrısı da var belim de bazen feci agrıyo normalde bel agrısı yasamam adette
30 günde birse 7 ocaktada olablrsnAma benim normalde 30 günde bir olduğu için uygulama 11 Ocak diyor
Valla geçen ay ben öyle ddm burda ben adet olcm ümidi kestim dedim Agrılar aynı öyle düşünmeBen sanki her an adet olacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?