- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.801
Rabbım hayırlara çıkarsın inşallahBen dun degıl önceki sabah rüya gördüm civciv ölmüş kedi yavrusu örmüş karınca kaplamıştı hayırlara gelsin dedi eşim erkenden uyanmıştım belki gördüm bilmiyorum
Erken gebelik mi canimYok çıkmadı sanki
EvetErken gebelik mi canim
Bekle biraz daha bakalim bir kaç gün sonra yine yaparsin
Var mı senceBekle biraz daha bakalim bir kaç gün sonra yine yaparsin
İşaretledgm ne çizgisi canimVar mı sence
Yok o testin çizgisiİşaretledgm ne çizgisi canim
Ben o çizgiyi benzettim kuzum bundan hiç kullanmadığım için ama dediğim gibi biraz erken yumurtlamanin kaçıncı gunuYok o testin çizgisi
8Ben o çizgiyi benzettim kuzum bundan hiç kullanmadığım için ama dediğim gibi biraz erken yumurtlamanin kaçıncı gunu
Ben pek göremedim canım kaç gün var adetineYok o testin çizgisi
8çok erken evet ama belirtiler olunca ne bileyim
Yani eğer Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa benim 5 ocak da olmam gerekirBen pek göremedim canım kaç gün var adetine
Kana ne zaman karışıyor kidaha kana bile karismamistir kuzum ben 10.gun 12.gun yapmayı düşünüyorum az kalmış biraz daha bekle
Benimde yumurtlamaya göre 3 Ocak kuzum bugün 9. Günü benimde sabah yaptım negatifti yarından sonra 11. Gün yapcm sende öyle yap daha erken 8. Günü ama işte biliyom insan dayanamıyo içi içine sıgmıyooYani eğer Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa benim 5 ocak da olmam gerekir
Yok canım işaretlediğin yer testin uc kısmı az daha gecsın bi daha yapYok çıkmadı sanki
11-12. Günü galiba ben geçen ay adete iki gün kala silik çizgiyi gördümKana ne zaman karışıyor ki
Yok canım işaretlediğin yer testin uc kısmı az daha gecsın bi daha yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?